Jump to content

Δείξτε τον SSD σας !!!

tristeno1416003162

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Για να δούμε τι κυκλοφορεί και σε αυτό το forum :033:

Μαζί με το ακριβές μοντέλο καλό θα είναι υπάρχει και ένα screen shot από το ΑΤΤΟ και για όσους έχουν Vista να αναφέρουν και την βαθμολογία στο υποσύστημα δίσκων.

• Replies 166
  • Created
  • Last Reply
Για να δούμε τι κυκλοφορεί και σε αυτό το forum :033:

Μαζί με το ακριβές μοντέλο καλό θα είναι υπάρχει και ένα screen shot από το ΑΤΤΟ και για όσους έχουν Vista να αναφέρουν και την βαθμολογία στο υποσύστημα δίσκων.

Ασε φιλος.. πικραμενη ιστορια οι SSD για την ωρα, ακομη και με 3 SLC σε RAID-0 δεν ειδα τα θαυματα που περιμενα. Ας στρωσουν τα λειτουργικα και τα υπολοιπα κομματια hardware ωστε να συντονιζονται ολα τελεια μεταξυ τους και τα ξαναλεμε! :033:

Το 5.9 είναι το max που δείχνουν τα Vista.

Για παραπάνω μονο τα Win7 θα δείξουν.

Μα γι'αυτό ακριβώς το λέω. Δεν είναι μέτρο σύγκρισης...

Στοίχημα ότι στα 7 δεν θα βγάζει ούτε ο Seagate? :001:

Μάλλον έχασες το "point" μου. Βλέπε ακριβώς από πάνω... :D

Μα αυτό που λέω είναι ότι το 5.9 στα Vista είναι αναμενόμενο για ένα SSD όταν μπορεί να το πιάσει ένας απλός μαγνητικός δίσκος όπως ο δικός μου. Και για αυτό θεώρησα ότι είναι μάλλον ανούσιο να το αναφέρετε. Δεν καταλαβαίνω γιατί αρπάζεσαι(τουλάχιστον έτσι κατάλαβα, αλλιώς φαντάζομαι θα συμφωνούσες μαζί μου δεδομένου ότι είσαι ένθερμος υποστηρικτής της ταχύτητας των SSD).

Όπως και να έχει, sorry και για την off-topic παρέμβαση.

Edit: Άλλος ένας λόγος από τον maddoctor από κάτω.

Να επισημάνω μόνο ότι το σκορ που βγάζουν τα Vista, μπορεί να το πειράξει κανείς και να το κάνει να δείχνει ότι θέλει... ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.