Jump to content

Θόρυβος σε 4670

astrovasilis

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Υπάρχει κανένας τρόπος να ρυθμίσουμε τις στροφές μιας Sapphire 4670 εκτός από τον Catalyst; Ακόμα σε στη πιο χαμηλή ρυθμιση του Catalyst ( εκει που λεει manua fan controll ) το βγάζει 3% στο διαγραμμα διπλα αλλά πάλι κάνει θόρυβο. Κάποιο κόλπο; ( χωρις πειράγματα του BIOS αν γινεται. )

Δεν έχεις πειράξει τίποτα απολύτως έτσι που το έχεις.

Επέλεξε τα δυο κουτάκια

enable ati overdrive

και μετά το

manual fan

και μετά δοκίμασε να αλλάξεις στροφές

Ναι. Δεν σου κάνει 20%?

Κανονικά δεν ακούγεται σχεδόν καθόλου. Για σταμάτα τον ανεμιστήρα με το δάχτυλό σου και δες αν αλλάζει ο θόρυβος.

Δεν μπορεί να γίνει πιο ήσυχη από το 20% εκτός αν αλλάξεις την ψύξη. Πάντως στο 20% δεν ακούγεται περισσότερο από ένα απλό ανεμιστήρα στα 7ν

Θα το ξαναπώ..

'Οταν βάζω το χέρι μου σταματάει ο θόρυβος..

Στο 3% κάνει θορυβο. Από τα 20 και πάνω κάνει αρκετό.

Για να πουν και άλλοι..

Δεν μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα. Η συγκεκριμένη έχει την απλούστερη ψύξη και δυστυχώς θορυβώδη ανεμιστήρα σε σχέση με τις άλλες που έχουν την μεγάλη ψύκτρα και πιάνουν 2 slots.

• 2 weeks later...

Βρήκες καμιά λύση Βασίλη;

Έχω και εγώ την ίδια κάρτα ακριβώς και είναι όπως τα λέει. Την έβαλα και εγώ σε νέο pc που έφτιαξα. Έδωσα αρκετά λεφτά για αθόρυβο τροφοδοτικό και cpu fan και μόνο η HD4670 ακούγεται. Και σε σχέση με τα άλλα αρκετά θα έλεγα.

Ξέρει κανείς κανά αθόρυβο aftermarket ανεμηστιράκι που να ταιριάζει στην 4670; Είδα αυτό αλλά δεν ξέρω αν ταιριάζει.

Βρήκες καμιά λύση Βασίλη;

Έχω και εγώ την ίδια κάρτα ακριβώς και είναι όπως τα λέει. Την έβαλα και εγώ σε νέο pc που έφτιαξα. Έδωσα αρκετά λεφτά για αθόρυβο τροφοδοτικό και cpu fan και μόνο η HD4670 ακούγεται. Και σε σχέση με τα άλλα αρκετά θα έλεγα.

Ξέρει κανείς κανά αθόρυβο aftermarket ανεμηστιράκι που να ταιριάζει στην 4670; Είδα αυτό αλλά δεν ξέρω αν ταιριάζει.

Από ότι βλέπω δεν κάνει για την 4670.

Μάλλον κάτι τέτοιο ταιριάζει:

http://www.zalman.com/ENG/product/Product_Read.asp?idx=276

www.thermalright.com/new_a_page/product_page/vga/hr03reva/product_vga_cooler_hr03reva.htm

Δηλαδη το πλαισιο που πουλαει τις ψυκτρες για επεξεργαστες και για καρτες σου λεει οτι χανεις την εγγυηση αμα αγορασεις την ψυκτρα???Και τοτε γιατι μας την πουλαει,για να την κοιταμε???Μια χαρα εγγυηση εχεις φιλε μου,βαλε οτι ψυκτρα θες.

1) Λες να χάνουμε την εγγύηση;;; Έχουμε μια σίγουρη απάντηση για αυτό; Αν την χάνουμε αντικαθιστώντας την ψύκτρα τότε δεν την ακουμπάω με τίποτα! Πριν ένα μήνα την αγόρασα

2)viper μήπως φίλε μου έχεις κανά link από ελληνικό e-shop για τις ψύκτρες που πρότεινες; Θα βοηθούσε :001:

1) Λες να χάνουμε την εγγύηση;;; Έχουμε μια σίγουρη απάντηση για αυτό; Αν την χάνουμε αντικαθιστώντας την ψύκτρα τότε δεν την ακουμπάω με τίποτα! Πριν ένα μήνα την αγόρασα

2)viper μήπως φίλε μου έχεις κανά link από ελληνικό e-shop για τις ψύκτρες που πρότεινες; Θα βοηθούσε :001:

ρε παιδια σαν πρωταρηδες ρωτατε την βαζεις στην ακρη την μανισια

και βαζεις την καλη και αν συμβει κατι την αλλαζεις και εγω το ιδιο κανω:041:

ΥΓ βλεπεις στην υπογραφη μου καμμια μαμα ψυκτρα ολες στην καβαντζα ειναι

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.