Jump to content

COOLERMASTER RC-932-KKN1-GP

Gregorypeg1000

Recommended Posts

Επειδή το έχω βάλει στο μάτι και εγώ και έχω διαβάσει αρκετά reviews, ξέρω ότι δυστυχώς ΔΕΝ έχει φίλτρα στους ανεμιστήρες. :(

Ή καμιά αυτοσχέδια μόντα. Ή να πάρουμε ένα φυσητήρι και να του ρίχνουμε ένα φυσηματάκι κάθε 1-2 μήνες έξω στο μπαλκόνι. :p Για τους 12άρηδες πάντως δεν το σκέφτομαι γιατί το κουτί όπως είναι είναι αθόρυβο. Με τους 12άρηδες... πόσο αθόρυβο να μείνει...; Άσε που τόσο πολλοί καλοί ανεμιστήρες θα πάνε όσο πάει το κουτί μόνο του:p

Μιας και ανοίξαμε το θέμα του καθαρισμού, επειδή με απασχολεί και θέλω να πάρω μια συσκευή που να μπορώ να καθαρίζω άνετα το pc(και δεδομένου ότι δεν έχω χρήματα να αγοράσω κομπρεσέρ μεγάλο-ξέρετε από αυτά που κάνουν τρελό θόρυβο που κάνουν περίπου 80 ευρώ το λιγότερο), τι λέτε για αυτό:

http://www.pixmania.gr/gr/gr/1259882/art/car/eiionaoyn-ayna-260psi.html?srcid=7255&Partenaire=skroutz&CodePromo=oui&aftrack=TWpJMk1EczFNakE1OzEyMzUzMTI1ODM7UGFydGVuYWlyZT1za3JvdXR6JkNvZGVQcm9tbz1vdWk=

;;;

Edit: Φαίνεται αρκετά δυνατό σύμφωνα με τα specs του. 18 bar σημαίνει πίεση 18 κιλών σε 1 τετραγωνικό εκατοστό...

Ήταν αυτό ακριβώς που είπα πως ήθελα να αποφύγω δεδομένου του σχεδόν μηδενικού budget :p

Edit: Αυτό που έκανα link βέβαια μάλλον τραβάει ρεύμα από τον αναπτήρα του αυτοκινήτου. Ξέρει κανείς αν υπάρχει μετατροπέας για να μπαίνει σε κανονικη πρίζα(νομίζω ότι υπάρχει το ανάποδο).

Edit: Αυτό που έκανα link βέβαια μάλλον τραβάει ρεύμα από τον αναπτήρα του αυτοκινήτου. Ξέρει κανείς αν υπάρχει μετατροπέας για να μπαίνει σε κανονικη πρίζα(νομίζω ότι υπάρχει το ανάποδο).

Υπάρχει και αυτό που ζητάς, αλλά δε ξέρω αν θα κάνει ακριβώς για τη δουλειά αυτή το κομπρεσέρ. Εγώ με συμπιεσμένο αέρα τη βγάζω και κανα πανί, αλλά ο αέρας κοστίζει πολλά και κρατάει λίγο. =/

Ναι πράγματι είναι ακριβός. Άσε που είχα πάρει μια φορά και εγώ και ο μισός έβγαινε υγροποιημένος και φοβήθηκα μην κάνω καμιά ζημιά.

ρε παιδια γιατι δεν βαζεται λιγο καλσον η τουλι απο μπομπονιερες?ειναι μια καλη ιδεα νομιζω!!

120€ κουτί και να κάνεις μόντα με τα βαπτίσια τις ανιψιάς σου;

Μια χαρά είναι το καλσονάκι

Για φύσημα φυσητηράκι με 30 ευρά είναι η σωστότερη λύση

Blower λέγεται, praktiker υπάρχει σίγουρα, πολύ πιθανό και σε τοπικά χρωματο - σιδηροπωλεία

Μια χαρά είναι το καλσονάκι

Για φύσημα φυσητηράκι με 30 ευρά είναι η σωστότερη λύση

Blower λέγεται, praktiker υπάρχει σίγουρα, πολύ πιθανό και σε τοπικά χρωματο - σιδηροπωλεία

το ξερω οτι ειναι μια χαρα το καλσονακι (φαντασια θελει ) αλλα δεν αρεσε...΄..:098: :098:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.