Lewnidas Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17, 2005 Ρε παιδια τους τελευταιους μηνες το maxtori στα 200gb σατα εχει αρχισει να γινετε πολυ ενοχλητικο στην αναγνωση ....Αν εχει καποιος τον ιδιο δισκο και αντιμετωπιζει προβλημα με ηχο ας απαντησει !!Φοβαμαι μη τα φτυσειι και πα8ω καμια ανακοπη ..διοτι μιλαμε για πολυ υλικο!
yaputzis Φεβρουάριος 18, 2005 #2 Φεβρουάριος 18, 2005 Πάρε ακόμη ένα μεγαλύτερο απ' τον Maxtor και κάνε ένα image όλο το σκληρό στον καινούριο. Για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.
Rommel.Gr Φεβρουάριος 18, 2005 #3 Φεβρουάριος 18, 2005 Αρχική απάντηση από Lewnidas [Σήμερα, στις 01:48] Ρε παιδια τους τελευταιους μηνες το maxtori στα 200gb σατα εχει αρχισει να γινετε πολυ ενοχλητικο στην αναγνωση ....Αν εχει καποιος τον ιδιο δισκο και αντιμετωπιζει προβλημα με ηχο ας απαντησει !!Φοβαμαι μη τα φτυσειι και πα8ω καμια ανακοπη ..διοτι μιλαμε για πολυ υλικο! Κατεβασε το powermax απο την σελιδα της εταιριας και τσεκαρετον,μπορει να μην εχει τιποτα το σοβαρο.
mortisboy Φεβρουάριος 18, 2005 #4 Φεβρουάριος 18, 2005 Αρχική απάντηση από yaputzis [Σήμερα, στις 08:08] Πάρε ακόμη ένα μεγαλύτερο απ' τον Maxtor και κάνε ένα image όλο το σκληρό στον καινούριο. Για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. ...θα συμφωνησω με τον φιλτατο....ειναι μια λυση ...για μην σου ερθει κανα εγκεφαλικο... ..και η γνωμη μου ειναι αμα τον εχεις ολον 1 partition ...να τον κανεις τουλαχιστον 2.... ειναι ενα προβλημα αυτο στους μεγαλους δισκους....η κεφαλη οταν εχεις πολυ πραμα μεσα ..κουραζεται παρα πολυ για να κανει τις διαδρομες που χρειαζεται για να κανει access τα διαφορα δεδομενα....ενω με τα 2 partition θα τον ξεκουρασεις παααρα πολυ.....
Seeker Φεβρουάριος 18, 2005 #5 Φεβρουάριος 18, 2005 Μπορείς να πάρεις έναν ίδιο SATA και να τους βάλεις σε RAID 1 (αλλά θέλουν Format...)
mortisboy Φεβρουάριος 18, 2005 #6 Φεβρουάριος 18, 2005 ...αυτο ειναι το καλυτερο πιστευω (raid1).....αλλα το θεμα ειναι οτι θα πρεπει να παρεις και ενα pci sata controller.....γιατι σε καποια φαση αλλαζοντας μητρικη ειναι ολοκληρη ιστορια για να το κανεις να σου δουλεψει (εκτος αv εχει τον ιδιο raid controller).....αν δουλεψει βεβαια......
Lewnidas Φεβρουάριος 25, 2005 Author #7 Φεβρουάριος 25, 2005 Xμμ αυτο δεν μου αρεσε με το controller ,aυτο που 8α κανω ειναι να αγορασω 2 μαχτορακια 120αρια να τα κανω raid0 και το χοντροθλη 200αρη 8α τον εχω για back up!!]Επισης να σας πω οτι ετρεξα το powmax tης μαχτορ και στο 1 pass και δεν μου εβγαλε κανενα προβλημα!!!Το αλλο που ακουσα ομως ειναι με το raid 0 θα χρειαστω και ενα ups γιατι ειναι πολυ ευαισ8ητο στις αποτομες διακοπες ρευματος η κρασαρισματος μηχανηματος.
Bill17 Φεβρουάριος 25, 2005 #8 Φεβρουάριος 25, 2005 Αρχική απάντηση από Lewnidas [Σήμερα, στις 23:00] Το αλλο που ακουσα ομως ειναι με το raid 0 θα χρειαστω και ενα ups γιατι ειναι πολυ ευαισ8ητο στις αποτομες διακοπες ρευματος η κρασαρισματος μηχανηματος. Μα παρα πολυ ευαισθητο σε σημειο να το βγαλω μια για παντα
xrist Φεβρουάριος 25, 2005 #9 Φεβρουάριος 25, 2005 Δεν ειναι τιποτα.Οι sata Maxtor κανουν περισσοτερο θορυβο απο τους PATA.Και γω στην αρχη ανησυχησα.
Lewnidas Φεβρουάριος 27, 2005 Author #10 Φεβρουάριος 27, 2005 Μου φαινετε 8α τον στειλω για αλλαγη σαν μπρικι κανει ...
xrist Φεβρουάριος 27, 2005 #11 Φεβρουάριος 27, 2005 Χεχε τουλαχιστον φτιαξε πρωτα κανενα καφε.Σοβαρα τωρα...αν εχει τοσο προβλημα στειλτον.
gel Μάρτιος 7, 2005 #12 Μάρτιος 7, 2005 Δε νομίζω ότι έχει κάποιο πρόβλημα ο δίσκος... Ο θόρυβος που κάνουν οι δίσκοι κατά την ανάγνωση εξαρτάται πολύ από τον τρόπο που τον έχεις στηρίξει στο κουτί! Δοκίμασε να τον βάλεις πάνω σε σφουγγάρι ή ρικοφόν και θα δείς μεγάλη διαφορά! Εγώ έχω βάλει τη θήκη του κουτιού μου, που έχει μέσα 2 σκληρούς, να "κάτσει" πάνω σε ρικοφόν. Εκτός του ότι μειώθηκε η θόρυβος της κεφαλής κατά την ανάγνωση, έχει ελαττωθεί και το βουητό του κουτιού από τις δονήσεις..! Πάντως καλού κακού ένα back-up δε βλάπτει...
yaputzis Μάρτιος 7, 2005 #13 Μάρτιος 7, 2005 Αρχική απάντηση από gel [Σήμερα, στις 17:30] Εγώ έχω βάλει τη θήκη του κουτιού μου, που έχει μέσα 2 σκληρούς, να "κάτσει" πάνω σε ρικοφόν. Εκτός του ότι μειώθηκε η θόρυβος της κεφαλής κατά την ανάγνωση, έχει ελαττωθεί και το βουητό του κουτιού από τις δονήσεις..! Καλή ιδέα θα το δοκιμάσω κι εγώ!
Seeker Μάρτιος 7, 2005 #14 Μάρτιος 7, 2005 Τώρα που το είδα, διόρθωση σε προηγούμενο λανθασμένο post μου σε περίπτωση που έχω μπερδέψει κάποιον: Για να βάλεις δύο δίσκους σε RAID 1 ΔΕΝ χρειάζεται format.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.