bettina Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16, 2009 Εχω αγορασει προσφατα τα ηχεια logitech 5.1 Η καρτα ηχου μου ειναι soundMax intergrated Digital hd audioΟταν παω στις ρυθμισεις για 5.1 στον Πινακα ελεγχου,Ηχος,Ρυθμιση παραμετρων επιλεγω 5.1 περιφερειακος ηχος και στη δοκιμη παιζουν ΟΛΑ.Οταν παω να παιξω απο Media player,Winamp μουσικη παιζουν ανα ζευγηή τα δυο μπροστα και το woofer ή το κεντρικο μονο με το woofer.Τι γινεται????Ps απο οτι ρωτησα στα XP δεν υπηρχε τοσο μεγαλο προβλημα γιατι απλα ρυθμιζες την τριτη υποδοχη(μικροφωνου) να μην παιζει σαν μικροφωνο...δεν ξερω τι παιζει... Help pleaseeeee:022: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalamaris007 Φεβρουάριος 16, 2009 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2009 Να κάνω μία ερώτηση: Ακούς μουσική κι σου κάνει αυτό το πρόβλημα ή βλέπεις ταινία;Πχ η ταινία μπορεί να μην υποστηρίζει dolby surround,λέμε τώρα, κι για αυτό να σου το παρουσιάζει αυτό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lunatic89 Φεβρουάριος 17, 2009 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2009 Ποια 5,1 εχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pokemon6401442169101 Φεβρουάριος 17, 2009 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2009 Και από το panel της κάρτας ήχου το έχεις ρυθμίσει για 5.1; Link to comment Share on other sites More sharing options...
bettina Φεβρουάριος 17, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2009 Να κάνω μία ερώτηση: Ακούς μουσική κι σου κάνει αυτό το πρόβλημα ή βλέπεις ταινία;Πχ η ταινία μπορεί να μην υποστηρίζει dolby surround,λέμε τώρα, κι για αυτό να σου το παρουσιάζει αυτό...απο μουσικη παιζουν μονο αυτα που σας ειπα κ απο ταινια το ιδιοbettina added 12 Minutes and 9 Seconds later...ναι το εχω ρυθμισει στο 5.1κ στο τεστ παιζουν ΟΛΑ...αυτο με παραξενευει...Κανονικα στα τραγουδια( px mp3) δεν πρεπει να παιζουν κ απο τα 5??Ρωτησα στο πλαισιο τους τεχνικους κ μου ελεγαν οτι δε γινεται να παιζουν και τα 5 κι οτι θα παιζουν στερεοφωνικα δηλ μονο τα μπροστα...στεκει??????:011: (ας παιζουν στερεφωνικα αλλα κ απο τα 5 ηχεια)δεν ξερω...μου λενε οτι για μουσικη δε θα παιζουν ολα.:074: Αντιθετα ενας φιλος στα XP μπορουσε να ρυθμισει την υποδοχη του μικροφωνου να μη λειτουργει ως μικροφωνο...κ ετσι καταφερε και του επαιξαν ΟΛΑ:098: Τι να πω ?κανεις καμια ιδεα?Ps τα logitech 530 αν για αυτο εννοεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
lunatic89 Φεβρουάριος 17, 2009 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2009 Ναι λογικα θα επρεπε να παιζουν τουλαχιστον στερεωφωνικα ΟΛΑ.lunatic added 21 Minutes and 33 Seconds later...Εγω παντως ειχα τα Z5500 (τωρα τα χει ο αδερφος μου...:011: κ εμενα μ εχει αφησει με τα Χ230...) συνδεδεμενα με ομοαξονικο στην μητρικη κ επαιζαν ολα.Οχι 5,1 αλλα επαιζαν.Βασικα δε θυμαμαι αν μπορουσα να τα κανω να παιξουν 5.1.Δεν μ ενδιεφερε κιολας.Απλα ν ακουγονται ηθελα.Εν πασει περιπτωσει τα Ζ5500 τα εχουν μπολικοι εδω μεσα κ μπορουν να πουν πως παιζουν αυτα.Ακριβως το ιδιο θα πρεπε να παιζουν κ τα Χ530. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OldGiT Φεβρουάριος 17, 2009 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2009 Έχεις βάλει το software που πρέπει να έχει έρθει με την μητρική? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Φεβρουάριος 17, 2009 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2009 Μηπως εχεις gigabyte μητρικη??Αν ναι πας στις ρυθμισεις και αναλογως που εχεις βαλει τα τρια καλωδια στην καρτα ηχου ρθτημιζεις το καθενα με ενα κλικ στις υποδοχες στο control panel τι ειναι.πχ στο πρασινο καλωδιο θα βαλεις left right στο μαυρο sub και center και στο πορτοκαλι rear left-rear right.λογικα μετα απο αυτο αφου ενεργοποιησεις το 5.1 θα παιζει απο ολα αλλα οχι 5,1 εκτος και αν ειναι το τραγουδι γραμμενο σε 5,1.αν δν ειναι gigabyte και εχεις κανει αυτα που λες δν ξερω τι μπορει να ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
bettina Φεβρουάριος 17, 2009 Author #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2009 Μηπως εχεις gigabyte μητρικη??Αν ναι πας στις ρυθμισεις και αναλογως που εχεις βαλει τα τρια καλωδια στην καρτα ηχου ρθτημιζεις το καθενα με ενα κλικ στις υποδοχες στο control panel τι ειναι.πχ στο πρασινο καλωδιο θα βαλεις left right στο μαυρο sub και center και στο πορτοκαλι rear left-rear right.λογικα μετα απο αυτο αφου ενεργοποιησεις το 5.1 θα παιζει απο ολα αλλα οχι 5,1 εκτος και αν ειναι το τραγουδι γραμμενο σε 5,1.αν δν ειναι gigabyte και εχεις κανει αυτα που λες δν ξερω τι μπορει να ειναιΟι ρυθμισεις για την καρτα ηχου στα Vista εχουν λιγες δυνατοτητες και δε νομιζω να μπορω να το κανω αυτο...Στα XP σου δινει επιλογη να το κανεις...Βασικα ξερεις τι?Μεσα το cd με τους drivers του pc σου δινει ενα "realtec hp audio manager"που απο εκει ρυθμιζεις ανετα κ ευκολα αυτο που λες...αλλα δεν μπορω να το ανοιξω κ αυτο...μπορεις να μου πεις λιγο πιο αναλυτικα που παω κτλ κτλ μπας και βρω ακρη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Φεβρουάριος 17, 2009 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2009 δν μπορω να στο πω αναλυτικα γιατι δν το ξερω και δν εχω στο πισι μου κατι παρομοιο.απλως το ειχα δει καπως ετσι στον υπολογιστη ενος φιλου μου.ανοιγες το control panel της μητρικης και ειχε ενα tab για της εισοδους και τις εξουδους της καρτας ηχου που ελεγχες τι θα βγαινει και τι θα μπαινει απο καθε βυσμα στην καρτα ηχου της μητρικης περα απο το χρωμα που ειχε το καθενα.τωρα σε vista δν ξερω πως ειναι γιατι εκεινο το πισι ειχε xp.λογικα παντως θα ειναι κατι παρομοιο.μπες στο site της εταιριας της μητρικης σου και κατεβασε τους drivers του μοντελου σου για vista.αν δν δουλεψει ουτε αυτο......οποιαδηποτε βοηθεια δεκτηgregorypeg1000 added 3 Minutes and 2 Seconds later...μολις βρηκα αυτο...δοκιμασε το και πες.... http://drivers.softpedia.com/progDownload/Realtek-High-Definition-Audio-Vista-Driver-R164-Download-27709.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
lunatic89 Φεβρουάριος 18, 2009 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2009 Για κοιτα στη φωτο.Πανω πανω στο tab σου εχει να κανεις configure speakers.Το εχεις κανει αυτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bettina Φεβρουάριος 19, 2009 Author #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2009 Το εχω κανει αυτο...αφου σου ειπα οτι δουλευουν ολα τα ηχεια και τα ακουω με αυτον τον τροπο...ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ απο εκει...:022: που μπορω να βρω ενα προγραμμα να ρυθμισω τις υποδοχες???bettina added 11 Minutes and 54 Seconds later...δν μπορω να στο πω αναλυτικα γιατι δν το ξερω και δν εχω στο πισι μου κατι παρομοιο.απλως το ειχα δει καπως ετσι στον υπολογιστη ενος φιλου μου.ανοιγες το control panel της μητρικης και ειχε ενα tab για της εισοδους και τις εξουδους της καρτας ηχου που ελεγχες τι θα βγαινει και τι θα μπαινει απο καθε βυσμα στην καρτα ηχου της μητρικης περα απο το χρωμα που ειχε το καθενα.τωρα σε vista δν ξερω πως ειναι γιατι εκεινο το πισι ειχε xp.λογικα παντως θα ειναι κατι παρομοιο.μπες στο site της εταιριας της μητρικης σου και κατεβασε τους drivers του μοντελου σου για vista.αν δν δουλεψει ουτε αυτο......οποιαδηποτε βοηθεια δεκτηgregorypeg1000 added 3 Minutes and 2 Seconds later...μολις βρηκα αυτο...δοκιμασε το και πες.... http://drivers.softpedia.com/progDownload/Realtek-High-Definition-Audio-Vista-Driver-R164-Download-27709.htmlΡε γ***το παω να τα τρεξω και μου βγαζει αν αποδεχομαι το προγραμμα κ μετα ΤΕΛΟΣ δεν προχωραει:105: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Φεβρουάριος 19, 2009 #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2009 τι να σου πω,δν ξερω.σαν να βαριεται που ζει ειναι....το προγραμμα για τις υποδοχες μονο της μητρικης.για να το εχουμε καλο ερωτημα ποια μητρικη εχεις?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos th.1442169073 Φεβρουάριος 19, 2009 #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2009 λογικα εχεις Asus μητρικη μιας και δουλευεις με τον SoundMax ε?για δοκιμασε με 7.1 ρυθμιση ετσι απο περιεργεια...αλλη μια ερωτηση....Vista X64 εχεις?και μια τριτη ερωτηση....σου βγαινει κανονικα κατω το εικονιδιο της SoundMax?αν ναι μπες στα preferences,στην καρτελα DTS Connect και πατα το κουμπι που λεει Enable DTS....παιζει να δουλεψει κανονικα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bettina Φεβρουάριος 19, 2009 Author #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2009 Λοιπον...Λογισμικο:Vista 32Μητρικη :P5L-MX(asus)σε 7.1 δεν ξερω πως και αν γυρναει :063: Α!!!! και το εικονιδιο δεν το βγαζει κατω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos th.1442169073 Φεβρουάριος 19, 2009 #16 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2009 κατεβασε οδηγους ηχου απο εδω (διαλεξε Vista 32 στο popup) και δοκιμασε....http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us&model=P5L-MX Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Φεβρουάριος 19, 2009 #17 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2009 μπες εδω http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us&model=P5L-MXπατα στο audio και κατεβασε το δευτερο.προσπαθησε να κανεις εγκατασταση και πες μας Link to comment Share on other sites More sharing options...
bettina Φεβρουάριος 19, 2009 Author #18 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2009 κατεβασε οδηγους ηχου απο εδω (διαλεξε Vista 32 στο popup) και δοκιμασε....http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us&model=P5L-MXτο δοκιμασα κ αυτο ... παω να κανω την εγκατασταση για 32 αλλα μου εμφανιζε οτι δεν υποστηριζεται απο το hardwareμισο να κανω ενα restart...σου λεω μου εχουν σπασει τα νευρα...:074: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Φεβρουάριος 19, 2009 #19 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2009 http://www.smartcomputer.com.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage_images.tpl&product_id=156&category_id=46&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=1&vmcchk=1&Itemid=1 να βρεις την υγεια σου.....πρεπει να παω για υπνο γιατι αυριο ξυμναω 7.30 για σχολειο..pfff καληνυχταgregorypeg1000 added 1 Minutes and 55 Seconds later...ή ακομα καλυτερα τωρα που το ειδαhttp://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=47179 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bettina Φεβρουάριος 19, 2009 Author #20 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2009 http://www.smartcomputer.com.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage_images.tpl&product_id=156&category_id=46&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=1&vmcchk=1&Itemid=1 να βρεις την υγεια σου.....πρεπει να παω για υπνο γιατι αυριο ξυμναω 7.30 για σχολειο..pfff καληνυχτακαλο βραδυ...θα σου πω αυριο νεοτερα...ευχαριστω πολυ πολυ :057: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.