sorteps Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16, 2009 Για σας είμαι σχετικά νέος στο o/c ξεκίνησα από εδώ και επειδή είμαι ανήσυχο πνεύμα αντικατέστησα την msi p31 neo-f με μια DFI LP DK P45-T2RS Plus, ξεκίνησα όπως με την msi βάζοντας το fsb 333 όμος το pc δεν μπορούσε να μπει στα windows (vista) και το ξανά έβαλα στο fsb 266.Έχω χάσει την μπάλα, βοήθεια!!!ευχαριστώ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS Φεβρουάριος 16, 2009 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2009 Είχα ασχοληθεί ελάχιστα με μιά τέτοια.Είναι ελαφρώς ιδιότροπη μητρική με κάποιες ιδιαιτερότητες στις ρυθμίσεις του bios.Θέλει λίγο ψάξιμο.Αν βρείς τα χούγια της ... πάει μιά χαρά και είναι σβέλτη.Ξεκίνα με google. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sorteps Φεβρουάριος 17, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2009 Λέω να την πάω πίσω, κάτι δεν πάει καλά. Ο μόνος τρόπος για να ανοίξω το pc είναι πρώτα να βγάλω την μπαταρία της μητρικής, μετά είτε το κλίσω για να το ξανά ανοίξω είτε κάνω επανεκκίνηση δεν ανοίγει δουλεύουν όλα κανονικά αλλά δεν ανοίγει η οθόνη, έκανα και Clear CMOS Data αλλά τίποτα , κανόνα δεν θα έπρεπε να επανέλθει στην αρχική κατάσταση η μητρική? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iannis Φεβρουάριος 17, 2009 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2009 δεν κανεις ενα BIOS update εαν δεν εχει την τελευταία version Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.