Jump to content

Help με J&W motherboard bios

george1551

Recommended Posts

έκανα μια καλή πατάτα με το μικρο μου http://www.jwele.com/motherboard_detail.php?419 και του έβαλα λάθος bios ευτυχώς για καλή μου τύχη το bios είναι σε dip-8 δηλαδή σε βάση και μπορώ να το βγάλω υπάρχει κάποιος να προγραμματίζει bios και να το κατέχει ή αν κάνας χριστιανός έχει κατά λάθος το ίδιο μικρο με μένα να κάνει hot flash? επίσης βρήκα έναν spi flash programmer απο ebay 30-40 $ λέτε να κάνω δουλειά το bios είναι winbond 25X80AVAIZ και την rom την βρίσκω απο το site της .

Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη

Το bios πόσα pin έχει; στη φωτογραφία βλέπω ένα των 8pin αν είναι αυτό.

Αν έχει εγγύηση μπορείς να το επιστρέψεις, με την δικαιολογία ότι είναι νεκρό(όχι από λάθος flashάρισμα).

Πολύ καλό motherboard πάντως! Δεν το περίμενα να έβγαινε ITX με τόσες δυνατότητες.

δυστυχώς είναι αγορασμένη από ebay και πρέπει να πάει πίσω και να ξανάρθει με κάποιο κόστος ενώ με μια λύση του τύπου hot flash θα έχω άμεσα αποτελέσματα ενώ με τον programmer μπορεί να φτιάξω και κάνα φίλο , επίσης μπορεί να βρω κάνα παλικάρι να έχει ίδιο bios να κάνουμε δουλειά , και είναι 8πινο σε βάση αυτό είναι τύχη

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.