lunatic89 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15, 2009 Εχω αυτο το σετακι ενα χρονο περιπου.Απ τον πρωτο καιρο σχεδον ειχα παρατηρησει ενα προβλημα με το ποντικι.Ξαφνικα σταματουσε να λειτουργει.Εβγαζα τις μπαταριες τις ξαναβαζα κ ηταν οκ για λιγο.Μετα παλι τα ιδια.Εβαζα καινουριες μπαταριες κ δεν παρουσιαζε ξανα το προβλημα.Το θεμα ειναι οτι αλλαζα μπαταριες αρκετα συχνα.Απο χθες ομως κανει το ιδιο κ μολις βαζω καινουριες μπαταριες συνεχιζει να το κανει.Απλα δεν δουλευει.Αν τις βγαλω κ τις ξαναβαλω τοτε δουλευει κανονικα για λιγη ωρα κ μετα παλι σταματαει.Να υποθεσω οτι το ποντικακι μας αφησε χρονους κ δεν υπαρχει γυρισμος....???
lunatic89 Φεβρουάριος 15, 2009 Author #3 Φεβρουάριος 15, 2009 Δυστυχως οχι ακομα αλλα εχω σκοπο να το κανω.Παντως τωρα εχω κλεψει το ποντικι του αδερφου μου (αυτος εχει λαπτοπ) κ δουλευει κανονικα.
Dark_Son20 Φεβρουάριος 16, 2009 #4 Φεβρουάριος 16, 2009 επειδή το έχω αυτό το σετάκι στην δουλειάμπαίνει μονο σε power save. όταν σου κλείνει δοκίμασες να πατήσεις το δεξί click?
lunatic89 Φεβρουάριος 16, 2009 Author #5 Φεβρουάριος 16, 2009 Ναι ναι βεβαια.Δεν ειναι αυτο.Οταν λεω κλεινει εννοω νεκρωνει τελειως.Παταω κ το κουμπακι που εχει απο κατω (connect) κ παλι καμια αντιδραση.Σαν να μην εχει μπαταριες μεσα.Οταν βγαλω τις μπαταριες κ τις ξαναβαλω τοτε δουλευει κανονικα για λιγο κ μετα παλι τα ιδια.Εν πασει περιπτωσει παρηγγειλα αυτο.Ελπιζω να μου βγει καλυτερο.Κ ελπιζω να μου το φερουν σε μπλε οπως στη φωτο κ οχι σε κανα ασχετο χρωμα....
lunatic89 Φεβρουάριος 18, 2009 Author #6 Φεβρουάριος 18, 2009 Παιδια πηρα σημερα αυτο κ δουλευει μια χαρα.Το θεμα ειναι οτι το λαμπακι που βλεπεται στη φωτο του πλαισιου σε μενα δεν αναβει.Σε ποιες περιπτωσεις αναβει?Μεχρι τωρα δεν το εχω δει παντως ν αναβει
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.