Theo.gr Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14, 2009 Το pc* μου "φοράει" μια Audiotrak Prodigy HD2 Se την έχω από τον Αύγουστο και όλα δούλευαν ρολόι, από την Πέμπτη** όμως...ενώ ο ήχος είναι μια χαρά είναι πολλές στιγμές που παραμορφώνεται πάρα πολύ. Συγκεκρυμένα, όταν έχω ένα παράθυο ανοιχτό πχ του winamp ή του firefox που παίζει ένα video στο youtube, το οποίο δεν είναι μεγιστοποιημένο και αρχίσω να το σέρνω παραμορφώνεται ο ήχος, στο wow όταν παίζω σε windowed mode και είναι maximized πάλι τα ίδια, αν όμως δεν είναι maximized ακούγεται κανονικά...σε κάποιες φάσεις όταν κουνάω το ποντίκι κάνει τέτοια :088: Ξαναπέρασα και το λειτουργικό (Vista64) και την έβαλα και σε διαφορετική pci αλλά τίποτα :105: Σε ένα άλλο pc(ubuntu) που την δοκίμασα δούλευε χωρίς προβλήματα.:012: Ευχαριστώ προκαταβολικά όποιον προσπαθήσει να βοηθήσει:023: *C2D E4300 Asus P5W DH DELUXE ATI 3870 4GB RAM**την Πέμπτη πριν εμφανιστεί αυτό το πρόβλημα πάνω στο pc υπήρχαν 2 3870 και αφαίρεσα την μία Link to comment Share on other sites More sharing options...
Theo.gr Φεβρουάριος 15, 2009 Author #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2009 Μετά από κάποιες δοκιμές, βρήκα την πηγή του προβλήματος...Είναι οι drivers της κάρτας γραφικών και ο ccc. Καμιά ιδέα? Υπάρχει περίπτωση βλάβης της κάρτας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.