jose Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14, 2009 έχω 2 εξωτερικούς δίσκους και όταν παω να τους ανοίξω με διπλό κλικ μου βγάζει να επιλέξω πρόγραμμα, έχω κάνει format αλλα το πρόβλημα εξακολουθεί να είναι το ίδιο. ανεβάζω και ένα screenshot για να καταλάβετε τι πρέπει να κάνω? thanks
paokaras45 Φεβρουάριος 14, 2009 #2 Φεβρουάριος 14, 2009 ειναι ιος. το έχεις κολλήσει απο μολυσμένο pc. ή μεταφέρθηκε απο αλλο στικακι.Κάνε σαρωση για ιους. με το nod32 μου το καθαρίζει.Ψαξει και στο net οδηγίες.Αν μπορείς σβήσε το autorun.inf στο root των δίσκων
Chris!! Μάρτιος 27, 2009 #4 Μάρτιος 27, 2009 Το ίδιο πρόβλημα αντιμετοπίζω και εγώ τον τελευταίο καιρό.Επίσης, όταν έχω συνδεδεμένο τον εν λόγω εξωτερικό, δεν ανοίγει ο υπολογιστης παρά κολλαει στο bios post message, εκεί δηλαδη που που εμφανίζει το μοντελο της motherboard.Ελπίζω να υπάρχει η απαντηση στο πρόβλημα...:087:
jose Μάρτιος 27, 2009 Author #5 Μάρτιος 27, 2009 εγώ το έβγαλα το trojan με το trojan remover, αρκετά καλο...
p551442169270 Μάρτιος 28, 2009 #6 Μάρτιος 28, 2009 που ειναι το autorun.inf? Μέσα στον σκληρό. Για να το δεις πρέπει να ενεργοποιήσεις την εμφάνιση κρυφών αρχείων από τις επίλογές φακέλων. Για να μπεις στον δίσκο σου αφού δεν μπάινει με διπλο κλικ. Κάνε δεξί κλικ στην έναρξη και εξερεύνηση όλων των χρηστών.
Chris!! Μάρτιος 28, 2009 #7 Μάρτιος 28, 2009 To trojan remover όπως αναφέρθηκε και πάνω μου λυσε τα χέρια.Εντοπισε κατευθείαν το αρχείο autorun και τώρα πια ανοιγουν με διπλό κλικ.Αν μπορούσε κάποιος να μου λύσει το πρόβλημα με την έναρξη του υπολογιστη και τον εξωτερικό, που ανεφερα και πιο πάνω θα ήμουν υπόχρεως...
capusopp Μάρτιος 28, 2009 #8 Μάρτιος 28, 2009 To trojan remover όπως αναφέρθηκε και πάνω μου λυσε τα χέρια.Εντοπισε κατευθείαν το αρχείο autorun και τώρα πια ανοιγουν με διπλό κλικ.Αν μπορούσε κάποιος να μου λύσει το πρόβλημα με την έναρξη του υπολογιστη και τον εξωτερικό, που ανεφερα και πιο πάνω θα ήμουν υπόχρεως...Ειναι καποια ρυθμιση στο bios που δινει εντολη να κανει boot απο τον εξωτερικο σκληρο και για αυτο κολαει. Μπεσ μεσα στο bios και βρες τις που εχοθν σχεση με τις θυρες usb και ψαξε λιγο μεχρι να βρεις την σωστη.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.