Jump to content

720p minimum requirements

age80

Recommended Posts

Μετα αυτο το thread το κοιταξα λιγο το θεμα και βρηκα τον γνωστο Media Player Classic αλλα Home Cinema λεει και υποστηριζει GPU decoding για mkv κτλ και εχει και 64bit εκδοση.Το δοκιμασα στο συστημα με τον Q9300 που εχω για κατεβασμα/βλεπω ταινιες στην TV που εχω,πανω σε μια 8400GS και ειχα μηδαμινο CPU usage η ταπεινη 8400GS επαιζε ανετα 1080p.

Αν δεν παίζει σε ΧΡ και mpc με τους κατάλληλους codecs, τι σε κάνει να ελπίζεις ότι θα παίξει σε λίνουξ?

schumifer added 4 Minutes and 58 Seconds later...

Θορ, φαντάσου με , με τη γλώσσα στο πάτωμα να περιμένω από κάποιον να το δοκιμάσει με πραγματικά χαμηλό πισί. Το αδέρφι μου έχει στημένο ένα 754 σέμπρον. Μόλις πάρω το ΟΚ από εσάς ψάχνω για AGP που να παίζει 1080Ρ τα βιντεάκια....!!!!

Δυστυχώς.

Έχω p4@3.2 , 2gb μνήμη και agp 3650

Ρυθμίσεις όπως οι παραπάνω αλλά δεν...

Την κάρτα την χρησιμοποιεί γιατί το cpu usage πέφτει (κάπου 50%-60% με peaks σε 95%) σε σχέση με το καρφωτό 100% όταν δεν την δουλεύω.

Αλλά έχει πολλά σπασίματα.

Υποθέτω θέλει πιο δυνατή κάρτα γραφικών.

Δυστυχώς.

Έχω p4@3.2 , 2gb μνήμη και agp 3650

Ρυθμίσεις όπως οι παραπάνω αλλά δεν...

Την κάρτα την χρησιμοποιεί γιατί το cpu usage πέφτει (κάπου 50%-60% με peaks σε 95%) σε σχέση με το καρφωτό 100% όταν δεν την δουλεύω.

Αλλά έχει πολλά σπασίματα.

Υποθέτω θέλει πιο δυνατή κάρτα γραφικών.

Είπαμε.

Θέλει 4χχχ κάρτα με HDCP.

Είναι πάμφτηνη και μετά θα έχεις cpu usage στο 15%.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.