Jump to content

720p minimum requirements

age80

Recommended Posts

Πρέπει να το παίζει κανονικά το 720p αλλά στο όριο (CPU-κάρτα γραφικών τσίτα). Μια άλλη κάρτα γραφικών όπως αυτή :

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.513363

Θα βοήθαγε στο playback λογώ UVD+.

Drivers από το CD η την ίδια την ASUS γιατί η ΑΤΙ δεν έχει επίσημα support σε 3xxx AGP series.

Από αγγελίες ίσως βρεις και τον 3200+ αν το υποστηρίζει και η motherboard σου.

Υ.Γ. Είναι το κύριο PC η το δευτερεύον σου;

Δείτε στην υπογραφή μου το 2ο σύστημα που παίζει απροβλημάτιστα 1920 ανάλυση.

Αρκεί να έχει λίγη δύναμη η CPU (κοντά στα 2giga) και μια καρτούλα για HD.

Βάζεις MPC HC, Haali και τέλος!

Δείτε στην υπογραφή μου το 2ο σύστημα που παίζει απροβλημάτιστα 1920 ανάλυση.

Αρκεί να έχει λίγη δύναμη η CPU (κοντά στα 2giga) και μια καρτούλα για HD.

Βάζεις MPC HC, Haali και τέλος!

Πιστευω μονο ο Α64 μπορει να το κανει αυτο ουτε ενας P4 ουτε AthlonXP μπορουν να παιξουνε 1920 γυρω απο τα 2GHz.

Με Sempron 2600+ και 2GB ram τα 720p έπαιζαν με σπασίματα και αποσυγχρονισμό εικόνας/ήχου μετά από λίγη ώρα στα windows. Αντιθέτως στο linux έπαιζαν πολώ καλύτερα αλλά όχι νεράκι.

Δυστυχώς δεν διαθέτω άλλη κάρτα για να δοκιμάσω. Με την 3650 όταν βάζω να τη δουλεύει έχει ομαλότερη ροή εικόνας. Αλλά 1080p δεν μου σηκώνει με τίποτα. Αποσυντονίζεται πλήρως εικόνα-ήχος.

Πάντα μιλάμε σε αναλυση 1920x1080.

Linux δυστυχώς δεν μπορούσα να έχω εδώ, διότι παίζουν κ άλλα άτομα κ τους βολεύουν τα WindowsMediaCenter

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.