Jump to content

Τέλος των "μαγνητικών δίσκων"??? Μέρος 3

tristeno1416003162

Έφτασε ο καιρός που συμφέρει η αγορά SSD αντί ενός γρήγο  

76 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 117
  • Created
  • Last Reply
Μπορούμε να το κλείσουμε τώρα για να πάμε στο επόμενο αν όλοι συμφωνούν?

Η υπόθεση ήταν τελειωμένη από την πρώτη στιγμή! Δεν ξέρω αν είδες τα τελευταία νούμερα!

Επιπλέον δε σε περιορίζει κανένας να ανοίξεις κάποιο poll, ούτε αυτό πρόκειται να κλείσει! Αν εννοείς θεματολογικό κλείσιμο, δεν είναι στο χέρι μας να το αποφασίσουμε, όποιος θέλει ποστάρει!

Δε ξέρω γιατί ζητάς κάποια επιβεβαίωση? Αν είναι να κάνουμε poll ποιος συμφωνεί να κλείσουμε αυτό το poll!

Δεν ξέρω αν είδες τα τελευταία νούμερα!

Όλοι τα βλέπουμε τα νούμερα καθώς και τα σχόλια περί "ανατροπών".:033:

Όσο για το κλείσιμο του poll το άφησα σε άλλους να αποφασίσουν πότε θα το κλείσουμε, επειδή κατά καιρούς υπήρξαν διαφωνίες για το αν το δείγμα άλλων poll ήταν αντιπροσωπευτικό (ένας λόγος για τον οποίο το συγκεκριμένο αλλά και το επόμενο poll είναι επώνυμα).

Συμφωνώ να κλείσει γιατί αλλιώς κάποιος μπορεί να μπει του χρόνου ή σε 6 μήνες ή μετά από πολύ καιρό τελοσπάντων, να το ξεθάψει, να ψηφίσει, να ποστάρει και να το ανεβάσει. Κι επειδή τότε τα δεδομένα θα έχουν προφανώς αλλάξει δηλ. πιθανόν οι ssd θα είναι ακόμα πιο φτηνοί, όποιος καινούριος θα διαβάζει θα ψηφίζει με τα δεδομένα της τότε εποχής, διαμορφώνοντας τα αποτελέσματα. Το σωστό είναι να κλειδωθεί το θέμα (ή μόνο η ψηφοφορία αν είναι δυνατόν) και μετά από 3/6/9 μήνες ή όταν συμβεί κάποια σοβαρή εξέλιξη να ξανατεθεί.

• 3 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.