Jump to content

Τέλος των "μαγνητικών δίσκων"??? Μέρος 3

tristeno1416003162

Έφτασε ο καιρός που συμφέρει η αγορά SSD αντί ενός γρήγο  

76 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Δυο 32ρηδες είναι (κόστος <200€). Άντε τώρα να δικαιολογήσεις αγορά "γρήγορου" μαγνητικού ΄-)

Δυο 32άρηδες "τυχαίοι" ή δύο καλοί; Από εκεί και πέρα εσύ μπορεί να μην τους δικαιολογείς, άλλος μπορεί να τους δικαιολογεί όμως.

Εδώ που τα λέμε δεν τους δικαιολογούσες ούτε καν πριν 2 χρόνια, όπου και τότε είχες ανακοινώσει τον θάνατό τους, με τον ίδιο τρόπο που ανακοίνωσες τώρα τον θάνατο όλων των μαγνητικών. Βέβαια μέχρι στιγμής το poll δεν σε επιβεβαιώνει σε κανένα σημείο, ένα poll που έχει γίνει σε ένα forum που θα ευνοούσε, θεωρητικά έστω, τους SSD ως νέα και πολλά υποσχόμενη τεχνολογία.

Αλλά ας περιμένουμε. Μπορεί να έχουμε καμιά εντυπωσιακή ανατροπή στην ψηφοφορία.

• Replies 117
  • Created
  • Last Reply

Μιλάω συγκεκριμένα για τους 32ρηδες του γραφήματος (είναι οι Samsung με την τιμή που ξέρουν όλοι). Το αν είναι "καλοί" ή "τυχαίοι" ας το αποφασίσει ο καθένας. Τα νούμερα είναι εκεί και η τιμή γνωστή.

με τον ίδιο τρόπο που ανακοίνωσες τώρα τον θάνατο όλων των μαγνητικών.

Όλων? Άλλο λέει ο τίτλος του thread.

Όσο για το αποτέλεσμα του poll περίμενε και το επόμενο :)

Μιλάω συγκεκριμένα για τους 32ρηδες του γραφήματος (είναι οι Samsung με την τιμή που ξέρουν όλοι).

Η τιμή αυτή, είναι τιμή καταστήματος; Αν όχι μπορείς να μου πεις για ποια τιμή μιλάμε και από που;

Το αν είναι "καλοί" ή "τυχαίοι" ας το αποφασίσει ο καθένας. Τα νούμερα είναι εκεί και η τιμή γνωστή.

Γιατί να μην ισχύει η ίδια λογική και για τους Raptors; Γιατί να δηλώνουμε ότι "πάει αυτοί μας τελείωσαν" εμμέσως ή ευθέως, ενώ για τους SSD "ας το αποφασίσει ο καθένας"; Και για ποια τιμή μιλάμε και από που;

Τι εννοείς ότι άλλα λέει ο τίτλος; Ο τίτλος του thread είναι "Τέλος των "μαγνητικών δίσκων"??? Μέρος 3" και τα ερωτηματικά τα έβαλε ο Linos80. Εσύ τον είχες χωρίς ???, είχες ήδη προαποφασήσει το συμπέρασμα του thread, ή κάνω λάθος; Ο τίτλος μιλάει γενικά για τους μαγνητικούς ή όχι;

Όσο για το αποτέλεσμα του poll περίμενε και το επόμενο :)

Δικό σου είναι το poll και δεν σου κάνει;

Και? Δηλαδή εσύ ότι αγοράζεις περιμένεις να έρθει Ελλάδα πρώτα?

Δεν το νομίζω.

Απάντησε ήδη ο dellman από πάνω για την διαθεσιμότητα.

Έφτασε ο καιρός που συμφέρει η αγορά SSD αντί ενός γρήγορου μαγνητικού δίσκου?

Που είναι το "όλων"

Και μέσα στην περιγραφή

Υπάρχει ελπίδα για τους "γρήγορους" δίσκους ή απλά θα περιμένουμε την σταδιακή απόσυρσή τους από τους κατασκευαστές?

Δεν νομίζω ότι η συμπεριφορά σου βοηθάει στο διάλογο. Έχεις κάτι να κρύψεις ή απλά επιδιώκεις να εκνευρίσεις τον άλλον ώστε να μην έχεις αντίλογο;

Εξηγούμαι για να μην παρεξηγούμαι

έγραψες ποιο πάνω. Άλλα λέει ο τίτλος του thread. Αυτό έγραψες.

Διαφωνείς;

Οπότε που κολλάει ο τίτλος του poll που μου αναφέρεις όταν εγώ σου αναφέρω τον τίτλο του thread και μάλιστα ξεκάθαρα;

john_dr added 3 Minutes and 50 Seconds later...

Και? Δηλαδή εσύ ότι αγοράζεις περιμένεις να έρθει Ελλάδα πρώτα?

Δεν το νομίζω.

Απάντησε ήδη ο dellman από πάνω για την διαθεσιμότητα.

Οπότε έχουμε ένα poll το οποίο θα απαξιώνει όλους, ή έστω τους γρήγορους μαγνητικούς, με βάση την τιμή προσφοράς, άγνωστης ποσότητας SSD δίσκων από ένα κατάστημα στο εξωτερικό που δεν στέλνει Ελλάδα.

Και αυτό το θεωρείς αξιόπιστο; Συγχαρητήρια.

Κατάλαβα που μπερδεύτηκες. Νομίζω ότι μπορεί εύκολα να διορθωθεί.

Μπορεί κάποιος mod να αλλάξει τον τίτλο του thread σε

Τέλος των "γρήγορων" μαγνητικών δίσκων???

ώστε να συμφωνεί με το poll και την περιγραφή μιας και υπήρξαν παρερμηνείες?

Κατάλαβα που μπερδεύτηκες.

Δεν μπερδεύτηκα tristeno μου διότι και εσύ στον τίτλο του thread αναφέρθηκες. Μήπως μπερδεύτηκες εσύ και όταν τον έγραφες, αλλά και όταν τον διάβαζες, αλλά και όταν αναφερόσουν σε αυτόν;

Οπότε έχουμε ένα poll το οποίο θα απαξιώνει όλους, ή έστω τους γρήγορους μαγνητικούς, με βάση την τιμή προσφοράς, άγνωστης ποσότητας SSD δίσκων από ένα κατάστημα στο εξωτερικό που δεν στέλνει Ελλάδα.

Και αυτό το θεωρείς αξιόπιστο; Συγχαρητήρια.

Αφού δεν στέλνει Ελλάδα σημαίνει ότι δεν υπάρχει. Λίγο παράλογο μου ακούγεται. Επιπλέον νομίζω ότι η ποσότητα ήταν γνωστή.

Δηλαδή αν σου δινόταν και εσένα η δυνατότητα να προμηθευτείς τους συγκεκριμένους δίσκους από το εν λόγω κατάστημα (ή οπουδήποτε αλλού εκτός Ελλάδας) να εκτιμήσω και με βάση την απάντησή σου στο poll ότι θα έλεγες όχι. Μάλλον πρέπει να πείσεις και όσους admin κτλ που "φαγώθηκαν" να βρουν τρόπο να αποκτήσουν μερικούς από δαύτους.

tristeno added 1 Minutes and 55 Seconds later...

Δεν μπερδεύτηκα tristeno μου διότι και εσύ στον τίτλο του thread αναφέρθηκες. Μήπως μπερδεύτηκες εσύ και όταν τον έγραφες, αλλά και όταν τον διάβαζες, αλλά και όταν αναφερόσουν σε αυτόν;

Άλλη φορά υπόσχομαι ο τίτλος να είναι αναλυτικότατος για να μην έχουμε παρερμηνείες. Πιστεύω όλα να είναι εντάξει τώρα και να συνεχίσουμε την συζήτηση. :)

Αφού δεν στέλνει Ελλάδα σημαίνει ότι δεν υπάρχει. Λίγο παράλογο μου ακούγεται. Επιπλέον νομίζω ότι η ποσότητα ήταν γνωστή.

Δηλαδή αν σου δινόταν και εσένα η δυνατότητα να προμηθευτείς τους συγκεκριμένους δίσκους από το εν λόγω κατάστημα (ή οπουδήποτε αλλού εκτός Ελλάδας) να εκτιμήσω και με βάση την απάντησή σου στο poll ότι θα έλεγες όχι. Μάλλον πρέπει να πείσεις και όσους admin κτλ που "φαγώθηκαν" να βρουν τρόπο να αποκτήσουν μερικούς από δαύτους.

tristeno added 1 Minutes and 55 Seconds later...

Άλλη φορά υπόσχομαι ο τίτλος να είναι αναλυτικότατος για να μην έχουμε παρερμηνείες. Πιστεύω όλα να είναι εντάξει τώρα και να συνεχίσουμε την συζήτηση. :)

Ναι γιατί το συγκεκριμένο κατάστημα θέλει αγγλική visa και αγγλική διεύθυνση.

Βρες μου τους ίδιους samsung από κατάστημα που να στέλνει Ελλάδα και με την ίδια τιμή.

Αφού δεν στέλνει Ελλάδα σημαίνει ότι δεν υπάρχει. Λίγο παράλογο μου ακούγεται.

Δηλαδή αν σου δινόταν και εσένα η δυνατότητα να προμηθευτείς τους συγκεκριμένους δίσκους από το εν λόγω κατάστημα (ή οπουδήποτε αλλού εκτός Ελλάδας) να εκτιμήσω και με βάση την απάντησή σου στο poll ότι θα έλεγες όχι.

Αυτή είναι μια όμορφη ερμηνεία που μπορεί να δώσει κάποιος προκειμένου να μην απαντήσει στα ερωτήματα που του θέτει ο άλλος. Οπότε θεωρώ ότι στο ερώτημά μου επιθυμείς να μην απαντήσεις.

Δεκτό.

Να φροντίσεις να είναι αναλυτικότατος tristeno μου διότι προφανώς μπερδεύει και εσένα.

Μάλλον πρέπει να πείσεις και όσους admin κτλ που "φαγώθηκαν" να βρουν τρόπο να αποκτήσουν μερικούς από δαύτους.

Τώρα όσον αφορά τους admins, δεν κατανοώ γιατί τους φέρνεις ως παράδειγμα, αν και νομίζω ότι θα πρέπει να αρχίσεις να τους στέλνεις μερικά πμς όπου είτε θα τους προτρέπεις να ψηφίσουν, είτε θα τους ρωτάς γιατί ψήφισαν την δεύτερη επιλογή την στιγμή που "φαγώθηκαν" (πολύ ατυχής και υποτιμητική έκφραση κατά την γνώμη μου) να πάρουν τους εν λόγο SSDs.

Ναι γιατί το συγκεκριμένο κατάστημα θέλει αγγλική visa και αγγλική διεύθυνση.

Βρες μου τους ίδιους samsung από κατάστημα που να στέλνει Ελλάδα και με την ίδια τιμή.

Δεν έχει σημασία. Έχεις ξεκαθαρίσει την θέση σου. Με την τιμή αυτή ΝΑΙ, αλλά με την τιμή Ελλάδας (για τους mtron που έλεγες) μάλλον ΟΧΙ. Έτσι δεν είναι?

tristeno added 3 Minutes and 14 Seconds later...

Γι αυτό τον λόγο το poll είναι επώνυμο :001: (όπως και το επόμενο φυσικά)

Στα άλλα έχω απαντήσει ήδη παραπάνω.

ΥΓ Τα bold τι σημαίνουν. Δεν έχω δει άλλον να τα χρησιμοποιεί.

Δεν απαντάς πουθενά tristeno μου, για αυτό και τα bolds. Τονίζουμε κάποια από τα σημεία των posts μας διότι φαίνεται να σου ξεφεύγουν, όπως σου ξέφευγε και το νόημα του τίτλου του thread που εσύ άνοιξες.

Να ανοίξω ένα καινούργιο? Δεν σε βοηθάει αν προσθέσουμε το "γρήγοροι" στον τίτλο?

Συνεχίζεις βασικά να αποφεύγεις να απαντήσεις στις όποιες ερωτήσεις.

Δεν ξέρω αν αυτό σε βολεύει ή αν σε ευχαριστεί ή και τα δύο.

Να το κάνω πιο απλό και να το επαναλάβω μια ακόμα φορά (ίσως χρειάζεται να αρχίσω και εγώ τα bold)

Δηλαδή αν σου δινόταν και εσένα η δυνατότητα να προμηθευτείς τους συγκεκριμένους δίσκους από το εν λόγω κατάστημα (ή οπουδήποτε αλλού) στην συγκεκριμένη τιμή

τι θα ψήφιζες?

Κατανοητό πιστεύω για τους πάντες. Περιμένουμε την απάντησή σου.

tristeno added 9 Minutes and 20 Seconds later...

Τόσο δύσκολη ερώτηση είναι (ΝΑΙ ή ΟΧΙ) :115:

Μα δεν είναι αυτό το ερώτημα. Φτιάξε ένα poll που να ρωτάει αν θα αγοράζαμε τους εν λόγο Samsung στα 80€, που πιστεύω ότι κάτι τέτοιο ετοιμάζεις.

Αν πάντως επιμένεις για απάντηση θα σου απαντήσω (και αν κάνεις quote ή βγάλεις συμπέρασμα φρόντισε να είναι από όλη την παρακάτω φράση και όχι κομμάτι της)

Την 15/02/2009 αυστηρά και εφόσον μιλάμε για αγορά από κατάστημα στην Ελλάδα ή κατάστημα που στέλνει Ελλάδα και είναι αξιόπιστο, αν υπάρχει δίσκος SSD 32GB ποιοτικός, ταχύς και που να εμπνέει σιγουριά όσον αφορά την διάρκεια ζωής του και τις αναγραφόμενες στα τεχνικά του χαρακτηριστικά επιδόσεις του, με τιμή η οποία μαζί με τα μεταφορικά δεν θα υπερβαίνει τα 80-90€, μπορούμε να ισχυριστούμε ότι για πολλούς ανθρώπους, ίσως και για εμένα, αυτός θα αποτελεί μια συμφέρουσα αγορά.

Συνεχίζεις βασικά να αποφεύγεις να απαντήσεις στις όποιες ερωτήσεις μέχρι αυτές να ξεχαστούν.

Δεν ξέρω αν αυτό σε βολεύει ή αν σε ευχαριστεί ή και τα δύο.

Όσο περιμένουμε μπορούμε να ρίξουμε μια ματιά εδώ σε άλλο γειτονικό forum.

Δεν ξέρω τι λέτε αλλά εμένα αυτά μου φαίνονται καλά νούμερα.

http://www.outofspecs.gr/forum/showthread.php?t=2469

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.