Jump to content

Τέλος των "μαγνητικών δίσκων"??? Μέρος 3

tristeno1416003162

Έφτασε ο καιρός που συμφέρει η αγορά SSD αντί ενός γρήγο  

76 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 117
  • Created
  • Last Reply

Εγω πολυ θα ηθελα δυο τετοιους για bench (ειχα ανοιξει και thread μαλιστα τι πρεπει να παρω).

Λοιπον για δυο Mtron Mobi 3500 SSD 32GB χρειαζομαι 498 ευρω και δεν υπαρχει περιπτωση να δωσω τοσα χρηματα,οποτε η απαντηση ειναι οχι.

Aς πεσουν κοντα στα 100 ευρω και βλεπουμε.

stealth

Εγω πολυ θα ηθελα δυο τετοιους για bench (ειχα ανοιξει και thread μαλιστα τι πρεπει να παρω).

Λοιπον για δυο Mtron Mobi 3500 SSD 32GB χρειαζομαι 498 ευρω και δεν υπαρχει περιπτωση να δωσω τοσα χρηματα,οποτε η απαντηση ειναι οχι.

Aς πεσουν κοντα στα 100 ευρω και βλεπουμε.

stealth

Εεεεεεεεεεεεεεεεεεεετσι το μαναρακι μου!!!!!!!!!!!!1:046:

Για να μην έχουμε πισωγυρίσματα αργότερα, με πόσους ψήφους θεωρούμε το αποτέλεσμα του poll αποδεκτό από όλους όσους έχουν ψηφίσει μέχρι τώρα?

Νικο δεν χρειαζεται να κανεις report καποια post του thread.

Αποψε τουλαχιστον το παρακολουθω ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

Θεοφιλε, ειπα πως ο επομενος εμπαιγμος θα ειναι και παρατηρηση. Ισχυει και για σενα.:)

Νικο, κοιταζοντας την ψηφοφορια, φαινεται πως για τους περισσοτερους απο εμας (για να μην πω ΟΛΟΥΣ) οι καλοι ssd ειναι ακομα ακριβοι. Ειμαστε χαμηλομισθοι φαινεται, ειδικα συγκριτικα με την Αγγλια.

Προσωπικα, δεσμευομαι να αγορασω ssd απο σενα μαλιστα ΟΤΑΝ οι τιμες γινουν λογικες. Περιμενουμε το αλλο poll γιατι σε αυτο δεν εχεις ελπιδες.:)

Δεν βγάζουμε κυβέρνηση και τα polls απλά απαντάνε σε μία ερώτηση με τον τρόπο που έχει τεθεί η ερώτηση αυτή.

Το αν συμφέρει να αγοράσει κάποιος SSD σήμερα το ξέρει ο ίδιος. Το αν συμφέρει εξαρτάται από τα χρήματα που μπορεί να διαθέσει, από τα χαρακτηριστικά που θέλει να έχει αυτό που θα πάρει, καθώς και από το πόσο ανάγκη το έχει. Δεν αποφασίζουν τα polls για εμάς.

Στο poll εννοείται ψήφισα όχι, οι τιμές για εμένα είναι απαράδεκτες, αν φτάσουν το 1Ευρώ ανά GB ναι, αλλά SSD θα πρότεινα σε ειδικές περιπτώσεις π.χ. PC για ηχογράφηση με όλο το κουτί μονωμένο, παθητικές ψύξεις κ.α. και ένα SSD 64GB για να μην ακούγεται τίποτα τότε NAI.

Σε ένα desktop PC ακόμη δεν θεωρώ προσιτές τις τιμές. Με 100Ευρώ αγοράζω 1TB WD Green 32MB cache, ενώ σε SSD μόλις 32GB!(τιμές skroutz κιόλας)

Το Poll μιλάει και μόνο του.

Δεν βγάζουμε κυβέρνηση και τα polls απλά απαντάνε σε μία ερώτηση με τον τρόπο που έχει τεθεί η ερώτηση αυτή.

Δεν μπορείς να εξαγάγεις συμπεράσματα με δείγμα 1 ή 2. Το ερώτημα είναι αν σου αρκεί αυτός ο αριθμός (για την συγκεκριμένη ερώτηση) ή θέλεις μεγαλύτερο αριθμό για να θεωρήσεις το αποτέλεσμα ασφαλές (για εσένα προσωπικά γιατί άλλοι έχουν τοποθετηθεί ήδη) και να μην έχουμε αμφισβητήσεις εκ των υστέρων.

Δεν μπορείς να εξαγάγεις συμπεράσματα με δείγμα 1 ή 2. Το ερώτημα είναι αν σου αρκεί αυτός ο αριθμός (για την συγκεκριμένη ερώτηση) ή θέλεις μεγαλύτερο αριθμό για να θεωρήσεις το αποτέλεσμα ασφαλές (για εσένα προσωπικά γιατί άλλοι έχουν τοποθετηθεί ήδη) και να μην έχουμε αμφισβητήσεις εκ των υστέρων.

Έχω ψηφίσει στο poll στο οποίο δεν έχουμε δείγμα 1 ή 2, αλλά 25 ψήφων (νούμερο το οποίο συνεχώς αυξάνει). Δείγμα 1 ή 2 έχουμε στην πρώτη επιλογή ανάλογα με το αν προσμετράς την ψήφο του δημιουργού ή όχι.

Θα πρότεινα αυτό το poll να μείνει ανοιχτό και μετά από μια εβδομάδα, εφόσον επιμένεις - αν και δεν θεωρώ ότι υπάρχει σοβαρός λόγος για αυτό - να μας πεις την άποψή σου, κατά πόσο ορθά έβαλε ο Linos80 τα ??? στον τίτλο ή κατά πόσο εσύ ορθά τα παρέλειψες.

Περιμένουμε λοιπόν να ολοκληρωθεί όπως είχα επιλέξει αρχικά σε μια εβδομάδα και τότε μπορούμε να συνεχίσουμε χωρίς αμφισβητήσεις στο επόμενο.

Οχι απο μενα!

Μια ερωτηση..

Ποιο καλο κουτι στην αγορα εχει υποδομη για 2.5αρη σκληρο η γενικα για μπολικες 2.5αρες θεσεις??.Οι δισκοι ειναι ακριβοι...δεν ειναι mainstream απλα...οταν ειναι στους καταλογους των καταστηματων..τοτε θα ειναι ο καιρος να παρουμε.Τελος των μαγνητικων...ουτε καν.Θελει ο ανθρωπος κομπιουτερ και θα του πεις...παρε 32gb 100 E για το λειτουργικο και εναν αλλον(ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ???ΠΟΙΟ ΤΕΛΟΣ...ΕΓΩ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΕΛΟΣ)750GB με τα ιδια Ε για δεδομενα!Τι λε ρε μεγαλε θα σου πει...

Βασικα τωρα μου γεννηθηκε μια απορια.

Ειδα στην αγγελια του tristeno τους Samsung 64Gb 150 euro.

Αν παρεις δυο τετοιους (οι οποιοι νομιζω ειναι αξιοπιστοι, ετσι?) για Raid0 δεν εχεις μηδενικο access time και πολυ καλους χρονους εγγραφης και αναγνωσης?

Ενα τετοιο συστημα εναντια σε ενα Raid0 με Velociraptor 150Gb (στην ιδια τιμη) θα ηταν καλυτερο σε αυτες τις τρεις κατηγοριες?

Τα Gb νομιζω δεν ειναι θεμα αφου τα Raid0 συνηθως χρησιμοποιουνται για OS και προγραμματα-παιχνιδια, οποτε ας μην ληφθει υπόψιν.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.