gskrekos Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11, 2009 Ρε παιδια το λαπτοπ της κοπελας μου, ενα turbo-x, οταν το ανοιγουμε δειχνει αντι για ενα παραθυρο 4 και χαλια δεν μπορεις να καταλαβεις πολλα και οχι σε σωστες θεσεις ειναι λιγο προς τα κατω, πηγαμε στο πλαισιο και η εγγυηση μολις ειχε ληξει πριν 10 μερες . Τι να κανω, μου ειπαν οτι ειναι η καρτα γραφικων στο μπαμ με το που το ειδαν και οτι ειναι ενσωματωμενη και θελει αλλαγμα ολο το πακετο, μητρικης και λοιπα και αυριο θα ξερουμε ακριβως το κοστος, αλλα μου ειπε απο 200-300 ευρω, και θα ερθει σε ενα μηνα, μπορω να κανω κατι?? ξερει καποιος γιατι ειναι πολλα τα λεφτα. τα φωτα σας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Linos801442169065 Φεβρουάριος 11, 2009 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2009 Κριμα.Ποση εγγυηση ειχε το συγκεκριμενο??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gskrekos Φεβρουάριος 11, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2009 1 χρονο, δυστυχως Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Φεβρουάριος 11, 2009 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2009 Δεν μπορείς να κάνεις και πολλά ή βρίσκεις από ebay ίδια μητρική και την αλλάζεις μόνος σου ή τα σκας ή το πετάς Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.