Jump to content

Ποιά μητρική s775, DDR2 με 8 SATA ?

random

Recommended Posts

Θελω μια μητρική με

1. πάνω απο 6 sata ports,

επιβεβαιωμένη υποστήριξη Yorkfield (Q8200 ως Q9650)

μόνο για DDR2

λογική τιμή. ιδανικά <150, παμε ως 180 για εξαιρετική.

δεν μ'ενδιαφέρουν crossfire & sli.

το oc, δεν ειναι αυτοσκοπός, αλλα αφού γενικα οι intel ανεβαινουν, ότι γίνει μόνο με αέρα, και με φτηνή ή μαμά ψύξη.

------------------------------------------------------------------

μεχρι τώρα έχω ξεχωρίσει

α. Asus P5Q (s775, DDR2, P45, 1600 MHz) 1 x ATA 133/8 x SATA II +Firewire = 118,00

β. ASUS P5Q PRO 8 sata = 134

γ. DFI Lanparty DK P45-T2RS Plus (s775, DDR2, P45,1333 MHz) 2 x ATA133/6+2 x SATAII = 129,00

δ. MSI P45 ZILENT 8 sata, 1 esata = 163

ε. άλλη που δεν ξέρω.... (η αναζήτηση στο eshop site ειναι χρονοβόρα, ισως έχει κι άλλες που δεν είδα)

ποια προτιμάτε και γιατί;

:057:

Παιδια αν η διαφορα της P5Q με την P5Q PRO ειναι παρομοια με την διαφορα της P5K με την P5K PRO αξιζει κ παρααξιζει...Εχω την Ρ5Κ κ εχω δει κ την PRO.Καμια σχεση.......Αν καταληξεις σε ASUS παρε την PRO.Θα σου λεγα να σκεφτεις σοβαρα κ την dfi παντως

καλα..διαφορές δεν έχει αλλά έτσι και αλλιώς ούτε 20ε διαφορά δεν έχουνε..οπότε πάρε και την PRO... παντως κάτι σε asus...μην πας με τίποτα σε MSI και θα έλεγα από τις last λύσεις η dfi....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.