Jordan1442169162 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10, 2009 Μεσω τριτου μου δινουν μεταχειρισμενο laptop HP pavilion ze2000 200 ευρω. Μαλιστα εχει 2 γιγα μνημη. Το θεμα ειναι οτι δεν βλεπω wireless card και το σχετικο leadaki δεν αναβει. Πως μπορω να δω αν εχει ή δεν εχει ή ειναι χαλασμενη??Στο device manager μου δειχνει 2 καρτες.Την 1394 net adapter που μαλλον ειναι για firewire συνδεση και την realteck που ειναι η ενσυρματη προφανως. Που ειναι η ασυρματη?? Αν δεν εχει μου ειναι αχρηστο! Επισης αυριο ισως ειναι αργα αν δεν το παρω γιατι το ατομο φευγει...Υγ Και γενικα, αξιζει για 200 ευρα αυτο το πι σι?Ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
EliasKir Φεβρουάριος 10, 2009 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2009 Wireless εχει αλλα οχι Draft-N. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slaught Φεβρουάριος 10, 2009 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2009 Εφοσον δεν μπορεις να "δεις" την ασυρματη παιζει και να εχει καει!Απο εκει και περα μιλας για 200 ευρω οποτε μην περιμενεις και πολλα!Αν το θες απλα για κατεβασμα πιστευω ειναι μανα....Edit:Οταν λεω κατεβασμα,ενοω με οποιδηποτε τροπο οχι μονο ασυρματα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jordan1442169162 Φεβρουάριος 10, 2009 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2009 που ειναι ομως?? Πως μπορω να μπω wireless στο router μου??(@eliaskir) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Φεβρουάριος 11, 2009 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2009 ....για 200 ειναι μια χαρα. Όσο για το wifi αυτό διορθώνεται με μια usb συσκευ΄για wifi (40 ευρώ κόστος) ή με μια κάρτα για wifi για περίπου αντίστοιχο κόστος.Απλά τσέκαρε αν για την ενεργοποίηση δεν έχει διακοπ΄τη αλλά ενεργοποιείται με το πλήκτρο Fn & καποιο κουμπί F (F3 , F4 κλπ).... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jordan1442169162 Φεβρουάριος 11, 2009 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2009 Ναι, το τσεκαρα και το wi fi δεν εχει διακοπτη...Οντως πρεπει να δω αν ενεργοποιειται με καποιο συνδιασμο πληκτρων, αλλα παλι δεν νομιζω...Τεσπα, μαλλον εχεις δικιο. Αξιζει για 200 ευρω. Θα το κρατησω. Ευχαριστω παιδια.ΥΓ Δεν ξερω αν εχει μπει ποτε ποστ στο οποιο να γραφαμε πως να τσεκαρεις ενα μεταχειρισμενο μηχανημα για να δεις αν αξιζει η αγορα του. Δηλ ποια ειναι τα βασικα πραγματα που πρεπει να τσεκαρεις και ποια διαγνωστικα τεστ να τρεξεις (οπως για σκληρους δισκους, ραμ και τετοια). Δηλ τις επιδοσεις του στην πραξη. Νομιζω οτι θα ηταν καλη ιδεα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Φεβρουάριος 11, 2009 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2009 Βασικά , τα επώνυμα laptop έχουν επιλογή για τεστ του υλικού κατα την εκκινηση οπου δοκιμαζουν ολα τα υποσυστήματα (μνημες επεξεργαστέ ς δισκο κλπ) και κάποια ακόμα και καλιμπράρουν την μπαταρία.Όσον αφορά τις επιδόσεις μπορεις με XP lite να το κάνεις να πηγαίνει άερα το μηχάνημα αφου σε idle δεσμευει μονο 85 ΜΒ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.