Lovermanah Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10, 2009 πηρα χθες απο το πλαισιο εναν σκληρο ενα TB Western Digital...λοιπον τον συνδεω στο συστημα της υπογραφης στη θεση sata II καθως στην 1 εχω τον αλλον, και δεν τον βλεπει ουτε στα bios ουτε στο συστημα ενω οταν ανοιγει και μπαινει στα windows κανει εγκατασταση λογισμικου...(εχω vista 32χ)
Lovermanah Φεβρουάριος 11, 2009 Author #4 Φεβρουάριος 11, 2009 ο δισκος ήθελε διαμορφωση...ολα καλα τωρα...αν πρεπει ας κλειδωθει...
artking Φεβρουάριος 11, 2009 #5 Φεβρουάριος 11, 2009 Καλά και πως τον έκανες διαμόρφωση αφού δεν τον έβλεπε στο bios;;; O_O
Lovermanah Φεβρουάριος 11, 2009 Author #6 Φεβρουάριος 11, 2009 δεξι κλικ στον υπολογιστη μου και μετα επιλογη διαχειρηση...στη συνεχεια διαχειρηση συσκευων και εκει τον ειχε σε συνδεση οποτε εκανα δεξι κλικ πανω του και πατησα διαμορφωση...
artking Φεβρουάριος 11, 2009 #7 Φεβρουάριος 11, 2009 Έχω την αμυδρά εντύπωση πως για να εμφανιστεί στο device manager σίγουρα τον βλέπει το bios... Γι'αυτό ρώτησα...
Lovermanah Φεβρουάριος 11, 2009 Author #8 Φεβρουάριος 11, 2009 εγω παντως που τον εψαξα δεν τον βρηκα, ενω οταν μπηκα στα windows εδειχνε οτι βρεθηκε υλικο νεο και κανει εγκατασταση μετα ξανακανα επανεκκινηση και δεν ηταν τωρα τι εγινε δεν ξερω...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.