Jump to content

Temp

Lovermanah

Recommended Posts

Q6600 πανω σε μια Asus maximus II formula με υδωρ... η θερμοκρασια στα 3.49Ghz σε idle ειναι γυρω στους 40-45 βαθμους! παμε καλα ετσι? :033: σε full load παμε στους 70 βαθμους....

Καθολου καλα θα ελεγα...ποσο ρευμα εχεις δωσει?

Για ανοιξε το πλαινο του κουτιου να δεις τι παιζει.

stealth

Οντως man με 1,45 βολτ ειχα 75 βαθμους (στον θερμοτερο πυρηνα) με την Noctua. Μηπως εχεις το vcore στο Auto? Ποσο δειχνει το cpuz?

ρε πεδια εχω και εγω το ιδιο προβλημα με εναν Q6600 τον εχω στα 3 ghz με 1,4v και με την http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&product=1054201 της οποιας το φαν δουλευει 100% στροφες περνει κατυθειαν απο 12αρα γραμη,μου διχει πυρηνες σε idle 45-48-55-57,και σε φουλ ξεπερνα τους 90,ομως η ψυκτρα ειναι παγομενη ακομα και στι κατω μερως που ερχετε σε επαφη με την cpu της εχω αλλαξη 2 φορες θςρμοαγογημη αλλα τιποτα.ξεχασα να αναφερω οτι ειναι πανω σε μια ιρ35 προ

ρε πεδια εχω και εγω το ιδιο προβλημα με εναν Q6600 τον εχω στα 3 ghz με 1,4v και με την http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&product=1054201 της οποιας το φαν δουλευει 100% στροφες περνει κατυθειαν απο 12αρα γραμη,μου διχει πυρηνες σε idle 45-48-55-57,και σε φουλ ξεπερνα τους 90,ομως η ψυκτρα ειναι παγομενη ακομα και στι κατω μερως που ερχετε σε επαφη με την cpu της εχω αλλαξη 2 φορες θςρμοαγογημη αλλα τιποτα.ξεχασα να αναφερω οτι ειναι πανω σε μια ιρ35 προ

Η διαφορα στους πυρηνες ειναι αρκετη. Μηπως σε μια γωνια δεν παταει καλα? Αν δεν κανω λαθος οι Xigmatek ειναι με push-pins. Επισης ποσο θερμοαγωγιμη βαζεις και με ποιο προγραμμα βλεπεις θερμοκρασιες?

Επισης 1,4 βολτ στα 3Ghz? Παρα πολυ, θελεις περιπου 1,3.

πολύ ρεύμα ρε παιδιά και οι 2 ρίχνετε αρκετό... και 90βαθμοί είναι θάνατος για το cpu.....

εγώ είχα πέσει στην περίπτωση..έριχνα 1,5volt για 3,6ghz άμα θυμάμαι καλα... αλλά δεν είχα τέτοια tamps....

Vagos322 εμενα με τοσα ηταν σταθερος (1,4625) και ρευμα σε PLL και Termination και ΝΒ. Eχει VID 1,300 :011: . Και με τοσα βολτ εχω 75 max. Τωρα εσυ πως ειχες λιγοτερη θερμοκρασια με 1,5 ειναι λιγο περιεργο. Ειπαμε κορυφη η TR αλλα οχι κι ετσι.

Μια χαρα. Τωρα εισαι normal για το hardware που εχεις. Αλλα κι εσυ εχεις υψηλο VID σαν κι εμενα γμτ.

εγώ είχα vid 1.248 και στην TB είχα 2 καλά και δυνατά fan και ένα 3ο Fan στο πίσω μέρος του κουτιού που είναι δίπλα από το 2ο fan της TB άρα μιλάμε για πάρα πολύ καλή ροή αέρα...τώρα τι να σου πω δεν ξέρω....εγώ είχα max temp 73βαθμούς...

καλα ειμαστε με αυτα?

Ο Q6600 που έχεις ... είναι B3 revision ... οπότε είναι σχετικά λογικές οι θερμοκρασίες που έχεις.

Οι πιό φρέσκοι G0 είναι πιό κρύοι.

να σου πώ τώρα δεν θυμάμαι... νομίζω πως έδινα 1,45-1,47 για 3,8++ και 1,5125-1,52 για 4,1ghz+

Damn it.:021:

Εγω θελω 1,4625 για να πιασω 3,6:mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

Κι εγω με τοσα βολτ εχω 75 βαθμους. Αλλα εχθες που ειχα ανοιχτο παραθυρο ειχα 67:110: :110: :110:

εμενα δεν παει πανω απο 3ghz με 1,37 για να ειμαι σταθερος.με το everest βλεπω τις temp αλλα και με οτιδιποτε αλλο προγραμαδοκιμασα παλι ιδες με διαφορα 1 βαθμο καμια φορα μου τις βγαζει.ναι η ψυκτρα ειναι με push-pins την εχω βγαλει και την εχω ξαναβαλει 3-4 φορες , αλλα τιποτα το ιδιο.βαζω οση χριαζετε νομισω ενα πολυ ψυλο στρομα απλομενο ομιομορφα με τηλεκαρτα.να δοκιμασω αλλη ψυκτρα μηπως αυτη ειναι στραβη?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.