Jump to content

ξαφνικό γονάτισμα

squid

Recommended Posts

Ξαφνικά το PC της υπογραφής σαν να εχει καποιο αορατο task που εχει Highest focus priority , απασχολει τον επεξεργαστη full time (γραφημα task manager), ΔΕΝ φαινεται στον task manager (μονο το idle process δειχνει να απασχολει τη CPU), τα παντα σερνονται απελπιστικα, δεν αφηνει τιποτε να λειτουργησει, μου πηρε 10 λεπτα να γραψω αυτο το μηνυμα

XP sp3, τσεκαρισμενο, το antivirus δεν κανει scan, δεν εχω τετοιο scheduled task ετσι και αλλιως, και να εκανε, παλι δεν Θα ειχε τετοια δραματική επιπτωση :( εβαλα το free online scanner του kaspersky τωρα να κανει scan

Αυτό το έχω δει να συμβαίνει και έφταιγε ο σκληρός. Δε λέω ότι είναι το πιθανότερο, αλλά το έχω δει να συμβαίνει. Full στα bad sectors. Επίσης το έχω δει και σε seagate χωρίς bad sectors, αυτούς με τα όμορφα firmware.

Αυτό το έχω δει να συμβαίνει και έφταιγε ο σκληρός. Δε λέω ότι είναι το πιθανότερο, αλλά το έχω δει να συμβαίνει. Full στα bad sectors. Επίσης το έχω δει και σε seagate χωρίς bad sectors, αυτούς με τα όμορφα firmware.

Και μενα μου περναει η ιδεα οτι πιθανα να ειναι ο σκληρος ...

Έχεις τσεκάρει να σου δείχνει τα proccess από όλους τους χρήστες? Δυστυχώς από ότι ακούγεται έχεις κολλήσει το πιοπρόσφατο ιό που έχει ρημάξει ααρκετούς φίλους μου και κάνει ακριβώς αυτό δείχνει , 100% load και μάλλον έιναι ενα proccess , το system.exe. Εμείς καταφύγαμε τελικά σε φορματ.....

καποια αλλη πληροφορια που μπορεις να θυμηθεις μηπως να ψαξω πληροφοριες αντμετωπισης δικτυακα

squid added 9 Minutes and 28 Seconds later...

Aυτο εδω εννοεις?

http://www.tanea.gr/default.asp?pid=41&nid=976564

http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&artid=4497610&ct=2

Dowbandup, γνωστός και ως Conficker ή Kido

Kατεβασα τα removal tools εκανα scan δε βρεθηκε τιποτε .. Το Pc εντωμεταξυ εφτασε να ξεκιναει σωστα μονο απο last good known configuration, (Παγωνε λιγο μετα αφου εμπαινε στα windows) . Τωρα δεν κανει αυτο που εκανε εχθες αλλα παλι , κατι τρεχει, υπαρχουν περιοδικες , καθε τοσο, επιβραδυνσεις, κομπιασματα, καθυστερησεις, πιο αισθητη ειναι η κατασταση τωμ γραφικων (2D μιλαμε ακομα) ειναι σαν να μην ειναι περασμενοι drivers VGA, ιχνη απο παραθυρα απο δω και απο εκει, χανονται menu, τα παντα σερνονται, Drop down menus κλπ,

Ολα αυτα αρχισαν απο τοτε που συνδεσα την καινουρια οθονη (Εizo 22" S2202W) εχθες που αντικατεστησε την 19" CRT ... αν και δεν μπορω να καταλαβω τι σχεση μπορει να εχουν ολα αυτα μεταξυ τους? (τροφοδοτικο? δεν νομιζω να παιζει)

Tελικα μαλλον πρεπει να ηταν οι forceware 180.48 σε συνδυασμο με το καινουριο monitor (DVI) ? Touς καθαρισα, εσβησα τα παντα nvidia απο registry και αρχεια, περασα 178.24 και δειχνει μεχρι στιγμης μια χαρα ...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.