squid Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8, 2009 Ξαφνικά το PC της υπογραφής σαν να εχει καποιο αορατο task που εχει Highest focus priority , απασχολει τον επεξεργαστη full time (γραφημα task manager), ΔΕΝ φαινεται στον task manager (μονο το idle process δειχνει να απασχολει τη CPU), τα παντα σερνονται απελπιστικα, δεν αφηνει τιποτε να λειτουργησει, μου πηρε 10 λεπτα να γραψω αυτο το μηνυμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
OldGiT Φεβρουάριος 8, 2009 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2009 Ποιο OS έχεις? Μήπως το antivirus κάνει scan? Στη χειρότερη περίπτωση έχεις μολυνθεί με ιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
squid Φεβρουάριος 8, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2009 XP sp3, τσεκαρισμενο, το antivirus δεν κανει scan, δεν εχω τετοιο scheduled task ετσι και αλλιως, και να εκανε, παλι δεν Θα ειχε τετοια δραματική επιπτωση εβαλα το free online scanner του kaspersky τωρα να κανει scan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Linos801442169065 Φεβρουάριος 8, 2009 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2009 Απασχολει και τους 4 πυρηνες στο 100%?Αν ειναι εφικτο, δωσε μας ενα printscreen του task manager... Link to comment Share on other sites More sharing options...
squid Φεβρουάριος 8, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2009 οχι, γυρω στο 30-50% και τους 4 ταυτοχρονα και συνεχεια, μοιαζει σαν να εχει αρπαξει ομως Highest priority οτι και εαν ειναι αυτο που τρεχει (δεν μπορω να το βρω απο task manager ή services) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Φεβρουάριος 8, 2009 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2009 Indexing μήπως? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakattack1442169065 Φεβρουάριος 8, 2009 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2009 δεν εχεις κανενα restore point να δοκιμασεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιάννης_84 Φεβρουάριος 8, 2009 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2009 Αυτό το έχω δει να συμβαίνει και έφταιγε ο σκληρός. Δε λέω ότι είναι το πιθανότερο, αλλά το έχω δει να συμβαίνει. Full στα bad sectors. Επίσης το έχω δει και σε seagate χωρίς bad sectors, αυτούς με τα όμορφα firmware. Link to comment Share on other sites More sharing options...
squid Φεβρουάριος 8, 2009 Author #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2009 Αυτό το έχω δει να συμβαίνει και έφταιγε ο σκληρός. Δε λέω ότι είναι το πιθανότερο, αλλά το έχω δει να συμβαίνει. Full στα bad sectors. Επίσης το έχω δει και σε seagate χωρίς bad sectors, αυτούς με τα όμορφα firmware.Και μενα μου περναει η ιδεα οτι πιθανα να ειναι ο σκληρος ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Φεβρουάριος 9, 2009 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2009 Έχεις τσεκάρει να σου δείχνει τα proccess από όλους τους χρήστες? Δυστυχώς από ότι ακούγεται έχεις κολλήσει το πιοπρόσφατο ιό που έχει ρημάξει ααρκετούς φίλους μου και κάνει ακριβώς αυτό δείχνει , 100% load και μάλλον έιναι ενα proccess , το system.exe. Εμείς καταφύγαμε τελικά σε φορματ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
squid Φεβρουάριος 9, 2009 Author #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2009 πως λεγεται ο ιος αυτος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Φεβρουάριος 9, 2009 #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2009 Δεν το θυμάμαι , παντως το διάβασα και στα ΝΕΑ που είχαν και αρθρο πριν κανα 2 εβδομάδες και το επιβεββαιωσα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
squid Φεβρουάριος 9, 2009 Author #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2009 καποια αλλη πληροφορια που μπορεις να θυμηθεις μηπως να ψαξω πληροφοριες αντμετωπισης δικτυακαsquid added 9 Minutes and 28 Seconds later...Aυτο εδω εννοεις?http://www.tanea.gr/default.asp?pid=41&nid=976564http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&artid=4497610&ct=2Dowbandup, γνωστός και ως Conficker ή Kido Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Φεβρουάριος 9, 2009 #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2009 To 2o... Link to comment Share on other sites More sharing options...
squid Φεβρουάριος 9, 2009 Author #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2009 Τhanks. για να δουμε ... ο C: τουλαχιστο δεν εχει Bad sectors. Δεν εψαξα ακομη τους αλλους δισκους. δοκιμσα το συστημα ομως με τους αλλους αποσυνδεμενους και δεν ειχε διαφορα .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
squid Φεβρουάριος 9, 2009 Author #16 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2009 Kατεβασα τα removal tools εκανα scan δε βρεθηκε τιποτε .. Το Pc εντωμεταξυ εφτασε να ξεκιναει σωστα μονο απο last good known configuration, (Παγωνε λιγο μετα αφου εμπαινε στα windows) . Τωρα δεν κανει αυτο που εκανε εχθες αλλα παλι , κατι τρεχει, υπαρχουν περιοδικες , καθε τοσο, επιβραδυνσεις, κομπιασματα, καθυστερησεις, πιο αισθητη ειναι η κατασταση τωμ γραφικων (2D μιλαμε ακομα) ειναι σαν να μην ειναι περασμενοι drivers VGA, ιχνη απο παραθυρα απο δω και απο εκει, χανονται menu, τα παντα σερνονται, Drop down menus κλπ, Ολα αυτα αρχισαν απο τοτε που συνδεσα την καινουρια οθονη (Εizo 22" S2202W) εχθες που αντικατεστησε την 19" CRT ... αν και δεν μπορω να καταλαβω τι σχεση μπορει να εχουν ολα αυτα μεταξυ τους? (τροφοδοτικο? δεν νομιζω να παιζει) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagos2221416003330 Φεβρουάριος 9, 2009 #17 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2009 κάρτα γραφικών ίσως???Δοκίμασες άλλη κάρτα ή άλλη οθόνη???drivers??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
squid Φεβρουάριος 11, 2009 Author #18 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2009 Tελικα μαλλον πρεπει να ηταν οι forceware 180.48 σε συνδυασμο με το καινουριο monitor (DVI) ? Touς καθαρισα, εσβησα τα παντα nvidia απο registry και αρχεια, περασα 178.24 και δειχνει μεχρι στιγμης μια χαρα ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.