lazarosleon Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8, 2009 Splitter η Switcher ???Δεν ξερω τι απο τα 2 αναζητω καθως εχω μπερδεψει το νοημα τους και την λειτουργεια τους.Αυτο που θελω να κανω ειναι το εξης :PS3, Xbox 360, PC, 1 PC ακομα, ολα με HDMI Θυρα σε ενα Monitor PC με μια HDMI εισοδο, ετσι ωστε με ενα κλικ, και οχι να βγαζω το καλωδιο καθε φορα να εχω την αναλογη εισοδο. Σημειωση πως θελω να περασω ΜΟΝΟ εικονα και οχι ηχο καθως ο ηχος φευγει απο αντιστοιχες συσκευες με οπτικη ινα.Και επειδη λεμε για οπτικη ινα, θα θελα στα Logitech Z 5.500 να βαλω 3 η 4 οπτικες ινες στην εισοδο και παλι με ενα κλικ να διαλεγω πηγη και οχι να βαζω - βγαζω καλωδια και συναφη.Αυτα τα ολιγα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Φεβρουάριος 11, 2009 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2009 Λοιπόν , το splitter μοιράζει το ίδιο σήμα από μια πηγή σε δυο διαφορετικές συσκευες. Πχ ένα PS3 να παίζει σε μια 42'' και σε μια οθόνη pc ταυτόχρονα άρα αυτό δεν σου κάνει . Εσύ θές κάτι τέτοιο (switch) που να παίρνει σήματα από πολλές πηγές και αν τα δίνει σε μια συσκευή , στην προκειμένη περίπτωση τηλεόραση.. ή ακόμα καλύτερα ένα τέτοιο με 2 εξόδους για 2 συσκευές, τηλεόραση και προτζέκτορα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazarosleon Φεβρουάριος 19, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2009 Τελικα αγορασα ενα switch 4->1 1.3 protocol , εκανα μια χαρα την δουλεια μου με κοστος ουτε καν 70ε. Απλα τωρα θα παρω καλης ποιοτητας καλωδια και θα ησυχασω, ηδη βολευτηκα. Ευχαριστω παρα πολυ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.