stealth1442169213 Φεβρουάριος 10, 2009 #21 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2009 Δεν ειναι σταθερο εκει πανω γι'αυτο κλεινει...ποσο ρευμα εχεις δωσει στον επεξεργαστη και τι θερμοκρασιες εχεις?stealth Link to comment Share on other sites More sharing options...
geo7dlx Φεβρουάριος 10, 2009 Author #22 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2009 ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ. Προκειμενου να μην κανω αδικα ποστς εκανα edit σε ενα απο τα πρωτα στην πρωτη σελιδα του thread. Εβγαλα τις παλιες φωτος και εβαλα νεες με τις νεες ρυθμισεις. Ευχαριστω.!!!:001: Link to comment Share on other sites More sharing options...
stealth1442169213 Φεβρουάριος 10, 2009 #23 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2009 ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ. Προκειμενου να μην κανω αδικα ποστς εκανα edit σε ενα απο τα πρωτα στην πρωτη σελιδα του thread. Εβγαλα τις παλιες φωτος και εβαλα νεες με τις νεες ρυθμισεις. Ευχαριστω.!!!:001: Μην το κανεις αυτο γιατι δεν θα εχει λογικη συνεχεια το thread,τωρα καποιος που θα το διαβασει μολις φτασει στο επομενο post απο αυτο που εκανες edit θα αναρωτιεται πως δι**λο ηξερα σε τι ταχυτητα ετρεχες τις μνημες σου,ασε που δεν βγαζεις πλεον νοημα απο το post. stealth Link to comment Share on other sites More sharing options...
αντωνης 55 Φεβρουάριος 10, 2009 #24 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2009 έχεις κάνει κατά τη γνώμη μου καποια μικρολαθακια που το επηρεαζουνε πολλή!άκου καταρχήν βάλε τα ρεύματα του cpu στο auto και τον ram και το fsb strap to northbridge auto και μπες μέσα στο cpu configuration που σου λέει και ο τασος και βάλε τα όλα disabled και με multi 9 και πιστεύω οτι εκει έχεις κάνει το λάθος.και θα δεις ότι θα είναι πολλή καλύτερα...πιστεύω να βοήθησα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
geo7dlx Φεβρουάριος 10, 2009 Author #25 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2009 Τα έβαλα όπως είπατε. Όλα σχεδόν στον αυτόματο και στο cpu configuration όλα disabled. Έχω τεράστιο πρόβλημα με το manual. Οποιος θεωρεί ότι αυτό το manual είναι βοηθητικό θα ήθελα να ακούσω τα επιχειρήματα του. Προσωπικά το μονο που βλέπω να έχει είναι τις επιλογές τις κάθε λειτουργίας, ούτε τι κάνει σου λέει ούτε σου εξηγεί τίποτα, μόνο δηλαδή πράγματα που βλέπω και στο ίδιο το BIOS. Θα δοκιμάσω να ανοίξω ορθός τώρα. EDIT: Απογοητευτικές καταστάσεις. Ότι θα έπαιρνα αυτή την μητρική και δεν θα άντεxε δεν το περίμενα φίλοι μου. Έβαλα τις παρακάτω ρυθμίσεις όπως είπατε και ανοίγει, μπαίνει στα windows την πρώτη φορα, ανοίγω τρέχω το ορθός κλείνει. Το ξανανοίγω μόλις μπαίνει στα windows κλείνει. Τα φώτα saaaaaaaaas!!!! EDIT: Σημειώστε ότι κλείνει σε ότι priority και να βάλω στο κουτάκι στο orthos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
αντωνης 55 Φεβρουάριος 10, 2009 #26 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2009 οι ρυθμίσεις σου είναι καλές και δεν βλέπω κάτι να έχεις κάνει λάθος ώστε να μην μπαίνει στα windows η να κολαει κτλ μόνο λίγο nortbridge δώσε και είσαι κομπλέ βοηθάει αρκετά το fsb τόσο ψηλά!!καταρχήν έχεις δει σε τι θερμοκρασίες παίζεις εκεί που είσαι?με τι της μετράς?εγώ θα πρότεινα real temp μην εμπιστευτείς της asus τα προγραματακια πάνε πολλή πίσω λάθος.και λογικά άμα σου σβήνει θα σβήνει από θερμοκρασία(μην περνάς 65 βαθμούς) με αυτές της ρυθμίσεις όποτε κατέβασε λίγο fsb και ξαναδοκίμασε.και κατι ακομα το transaction booster κανε το disabled και από κάτω relax level 0 πολλή σημαντικό!!!αυτή είναι η δικιά μου γνώμη !!σου έχω στείλει και pm mail!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
EliasKir Φεβρουάριος 10, 2009 #27 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2009 Ρε συ ΤΟΝΥ τι του λες του παιδιου? Περιμενε να τα μαθεις εσυ πρωτα. Πρσφατα νομιζω καποιος τα εξηγουσε και σε σενα.Κατ' αρχας μην πας κατευθειαν για τα 3,6. Σιγα σιγα man.Στα 3,2 εισαι σταθερος? Με ποσα βολτ?Αυτα που ειπε ο stealth στο ποστ #7 τα δοκιμασες? Δεν χρειαζεται να βαλεις ακριβως οτι τιμες σου λεει, απλα να ξερεις περιπου που να κινηθεις (πχ για το ΝΒ περιπου 1,5 βολτ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lunatic89 Φεβρουάριος 10, 2009 #28 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2009 Τι δε θα αντεχει ρε συ geo7dlx??Αυτη η απαντηση κ μονο τα λεει ολα κατα τη γνωμη μου...........Εχεις δωσει ενα λινκ στην αρχη που λεει παρα πολλα πραγματα.Μηπως θες να το ξαναδιαβασεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stealth1442169213 Φεβρουάριος 10, 2009 #29 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2009 EDIT: Απογοητευτικές καταστάσεις. Ότι θα έπαιρνα αυτή την μητρική και δεν θα άντεxε δεν το περίμενα φίλοι μου.Βρε...θα μας τρελλανετε,μια χαρα,αστερι ειναι η μητρηκη σου,τι δεν αντεχει?Επειδη δεν μπορεις να σταθεροποιησεις το συστημα στα 3.6GHz δεν σημαινει οτι φταιει η μητρικη.Ψαξιμο θελει η μητρικη σε ρευματα και ρυθμισεις η ο επεξεργαστης δεν μπορει να κανει 3.6,αλλα για να βρεις τι συμβαινει θελει να δοκιμασεις πραγματα.Το μονο σιγουρο ειναι οτι οι ρυθμισεις δεν πρεπει να ειναι στο auto.Βαλε τις ρυθμισεις που σου εδωσα στην αρχη και κατεβασε τον επεξεργαστη στα 3.0GHz να δουμε αντεχει η δεν αντεχει?Και αποφασισε τι θελεις να κανεις,θελεις ενα συστημα να τρεχει 24/7 σε μια ορισμενη ταχυτητα η ενα συστημα ισα-ισα σταθερο για bench,αυτα τα δυο δεν εχουν καμια σχεση μεταξυ τους.stealth Link to comment Share on other sites More sharing options...
lunatic89 Φεβρουάριος 10, 2009 #30 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2009 Κ εν πασει περιπτωσει σιγα τον επεξεργαστη που εχεις.Εχεις εναν Ε6600 κ φταιει η μητρικη που δεν φτανει τα 3,6............Ε ας μην τα θελουμε κ ολα δικα μας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
EliasKir Φεβρουάριος 10, 2009 #31 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2009 Κ εν πασει περιπτωσει σιγα τον επεξεργαστη που εχεις.Εχεις εναν Ε6600 κ φταιει η μητρικη που δεν φτανει τα 3,6............Ε ας μην τα θελουμε κ ολα δικα μας...Αυτο φανταζομαι το λες για πλακα, ετσι? Τα 3,6 θα τα φτασει, εστω και με ξεχειλωμενα ρευματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lunatic89 Φεβρουάριος 10, 2009 #32 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2009 Εδω πεφτουμε σε αυτο που ειπε πιο πανω ο stealth.Θεωρεις σοβαρο μηχανημα για 24/7 εναν Ε6600 στα 3,6?????Πιανει κ καλοκαιρακι σιγα σιγα......Θα τηγανιζει αυγουλακια πανω στο socket... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaLooney Φεβρουάριος 10, 2009 #33 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2009 Ενταξει ελεος... Το hardware δε φταιει σε τπτ. Πολυ πιθανο ειναι το μηχανημα να ειναι super αλλα να μη γνωριζει το πως θα γινει να ανεβει... Θελει υπομονη και ψαξιμο/διαβασμα... Δεν καταλαβαινω γιατι θα πρεπει να γινει OC σε ενα μηχανημα "του κουτιου" ... Δεν ειναι κατι το επειγον και αμα προκειτε μονο και μονο για hobbistikous λογους τωρα αυτο πρεπει να γινει με μερακι και υπομονη... Δεν γινεται απο τη μια στιγμη στην αλλη να "μαθεις" Overclock ... Οτι και να σου πει καποιος απο ενα "forum" Σιγα σιγα φιλε GEO. Και για να δεις ενα παραδειγμα οτι μερικα πραγματα "ΔΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ" οπως τα γραφει ενα φορουμ... Χτες ειδα κατι ρυθμισεις για phenom σε ενα φορουμ...Σε πολλες απο τις ρυθμισεις μου φανηκανε περιεργες και μερικα ρευματα που ειδα μου φανηκαν "πολυ λιγα" ομως μιας και ειμαι ασχετος ακομα με την πλατφορμα τα δοκιμασα με κλειστα ματια... Το αποτελεσμα ηταν να τρελαθω στα clear cmos και στις επαναφορες στα default μερχι να καταλαβω τη απο ολα αυτα που ειχα πειραξει μεσο ενος "μπουσουλα" οπως ζητας ... ειχα πειραξει. (ΑΣχετο αλλα ******* που δεν εχει ενα C.Cmos κουμπακι η m3a79-t deluxe στο πισω μερος ετσι??) Αυτα ... γνωμη μου ειναι ... Απλα μη τρελαινεσαι τσαμπα Link to comment Share on other sites More sharing options...
geo7dlx Φεβρουάριος 12, 2009 Author #34 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2009 Λοιπον βρηκα ευκαιρια σημερα, και τετοιες ευκαιριες χρονου δεν ειναι να πηγαινουν χαμενες.Τον πηγα στα 3.1Λοιπον, με fsb strap στα 400 δεν ανοιγε καν με καμια ρυθμιση. Οτι και να του εβαζα. Μολις μπηκε 333 τσαααααααααααακ.Αλλα, με 2 λεπτα orthos....... 70 βαθμους!!!!!!!!!!!!!!!!Θα βαλω screens απο το bios να μου πειτε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
geo7dlx Φεβρουάριος 12, 2009 Author #35 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2009 Λοιπον εχουμε και λεμε. IDLE απο desktop και BIOS Δειτε αν εχω κανει και κανενα λαθος στις ρυθμισεις του RealTemp. Δεν καταλαβαινω στις μνημες. Τα εχω τα timings σε auto για αρχη και στην μια στηλη βγαζει 4-4-4-12 που ειναι τα δικα της και στην αλλη πενταρια και μετα παλι τα δικα της. Εχω μπερδευτει λιγο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EliasKir Φεβρουάριος 12, 2009 #36 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2009 Το SPD ειναι καποια συγκεκριμενα προφιλ. Οι μνημες σου τρεχουν οσο λεει το Memory tab του cpuz (840Mhz CL5). Επισης εχεις παρα πολυ vcore! Για δοκιμασε με 1,35. Link to comment Share on other sites More sharing options...
geo7dlx Φεβρουάριος 12, 2009 Author #37 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2009 ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ Το CL τι ειναι? Clock5 και καλα timing? ΕΠισης, vcore ειναι η ταση της cpu? Εβαλα την ταση της cpu αν οντως αυτη ειναι η vcore στο 1.35 και το pc ανοιγει. Τωρα θα τρεξω λιγο orthos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
geo7dlx Φεβρουάριος 13, 2009 Author #38 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2009 Και παμεεεεεεεεεεε IDLE πριν το orthos FULL LOAD με το orthos IDLE αμεσως μετα το full load geo7dlx added 3 Minutes and 1 Seconds later... Βασικοι μου στοχοι: Να bench-αρω και να φτασω το συστημα οσο μπορει να τρεξει για benches, να συμμετεχω σε ολα τα benches/διαγωνισμους/διεθνης καταταξεις που υπαρχουν στο forum, να μπω στην Hellas Overclocking Team, και μετα να βρω μια εξαιρετικη και σταθερη συχνοτητα για σχεδον εικοσιτετραωρη χρηση. Ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lunatic89 Φεβρουάριος 13, 2009 #39 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2009 Εχεις πολυ δρομο ακομα........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
geo7dlx Φεβρουάριος 13, 2009 Author #40 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2009 Για ποιο πραγμα απο ολα εχω ακομη πολυ δρομο?Και δευτερον θα ηθελα μια μικρη βοηθεια στο πως να το λειτουργησω σε fsb 400.Ισως να θελει ρυθμιση κατι απο τις πολυ τεχνικες λεπτομερεις επιλογες που εχει η μητρικη και δεν τις γνωριζω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.