Captain Φεβρουάριος 6, 2009 #21 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2009 και εγω την ειχα τη καρτα αυτη αλλα πλεον δεν τη χρησιμοποιω.επι της ευκαιριας πεζει απροβληματιστα και την εχω με το πανελακι της και ολα και cd με drivers και αν καποιος τη θελει την πουλαω.συγνωη για το οφτοπικ απλα την πουλαω εδω και καιρο μιας και εχω παρει αλλη καρτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
stealth1442169213 Φεβρουάριος 6, 2009 #22 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2009 Το έχω κάνει ήδη αυτό. Ολοκληρώνει με επιτυχία το update (τουλάχιστον έτσι λέει), ζητάει επανεκκίνηση για να ισχύσουν οι αλλαγές, αλλά.. τζίφος!!Δοκιμασε κατι ακομη...βγαλε την καρτα και τριψε τις επαφες με μια γομα να καθαρισουν,επισης καθαρισε και το slot απο τις σκονες.Μετα βαλε την καρτα προσεκτικα στο slot,σιγουρεψου οτι παταει καλα και κοιταξε να δεις αν την βλεπει κανονικα στον device manager.stealth Link to comment Share on other sites More sharing options...
serpico75 Φεβρουάριος 6, 2009 Author #23 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2009 Έχω καθαρίσει ήδη με πινελάκι τις επαφές της κάρτας και έχω φυσίξει το εσωτερικό του υπολογιστή με ένα δυνατό φυσσερό. Έτσι, έχουν καθαρίσει σίγουρα όλα τα slot.Άλλωστε, πέρα απ' το φυσσερό, καθάρισα με το πινελάκι και το pci slot.Χωρίς αποτέλεσμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stealth1442169213 Φεβρουάριος 6, 2009 #24 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2009 Έχω καθαρίσει ήδη με πινελάκι τις επαφές της κάρτας...Οι επαφες δεν καθαριζουν με το πινελο,πιανουν επανω αυτην την βρομια που πιανει ο χαλκος,θελουν τριψιμο με γομα (με την μπλε πλευρα που ειναι για μελανι) για να καθαρισουν.Δεν εχω κατι αλλο να προτεινω...stealth Link to comment Share on other sites More sharing options...
thrinodos Φεβρουάριος 6, 2009 #25 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2009 Άλλο pci slot??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
serpico75 Φεβρουάριος 8, 2009 Author #26 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2009 Έβαλα την κάρτα σε άλλο υπολογιστή, τη διάβασε αμέσως και την εγκατέστησαν τα Windows με δικούς τους drivers. Η κάρτα δουλεύει μιά χαρά.Στον original υπολογιστή, άλλαξα PCI slot. Και πάλι τα ίδια.Έκανα εγκατάσταση τους τελευταίους drivers του chipset. Τίποτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stealth1442169213 Φεβρουάριος 8, 2009 #27 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2009 Έβαλα την κάρτα σε άλλο υπολογιστή, τη διάβασε αμέσως και την εγκατέστησαν τα Windows με δικούς τους drivers. Η κάρτα δουλεύει μιά χαρά.Στον original υπολογιστή, άλλαξα PCI slot. Και πάλι τα ίδια.Έκανα εγκατάσταση τους τελευταίους drivers του chipset. Τίποτα...Τοτε το πιθανοτερο ειναι να εχει καποιο προβλημα η εγκατασταση σου των ΧΡ.stealth Link to comment Share on other sites More sharing options...
serpico75 Φεβρουάριος 8, 2009 Author #28 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2009 Αυτό σκέφτηκα και γω. Κάτι πιό συγκεκριμένο που θα έλυνε το πρόβλημα, χωρίς βέβαια επανεγκατάσταση; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThorLite Φεβρουάριος 8, 2009 #29 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2009 Δεν πιστευω να φτιαξει με κατι αλλο εκτος απο format αφου αλλαζεις PCI slot και δε φτιαχνει ειναι και οι drivers της creative για τα μπαζα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
serpico75 Φεβρουάριος 8, 2009 Author #30 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2009 Όπως βλέπετε και στις εικόνες, στην πρώτη εικόνα είναι εγκατεστημένες οι βασικές συσκευές ήχου που έχει κάθε μητρική. Και στη δεύτερη, φαίνεται η κάρτα ήχου SB Live! που εγκαταστάθηκε μετά την τοποθέτησή της. Στην τρίτη εικόνα, φαίνεται πως στον original υπολογιστή, κάτι δεν αφήνει να εγκατασταθούν (ή είναι εγκατεστημένες αλλά δεν αφήνει να ενεργοποιηθούν) οι βασικές συσκευές ήχου της μητρικής, και έτσι βγάζει την SB Live! με κίτρινο θαυμαστικό. Οι drivers είναι σωστά εγκατεστημένοι, αλλά η κάρτα δε μπορεί να παίξει λόγω της απουσίας των βασικών συσκευών ήχου. Σκέφτομαι κάποιον ιό ή ίσως καθαρισμό του μητρώου. Τι λέτε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
stealth1442169213 Φεβρουάριος 8, 2009 #31 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2009 Κάτι πιό συγκεκριμένο που θα έλυνε το πρόβλημα, χωρίς βέβαια επανεγκατάσταση;Δοκιμασε repair install αν και δεν το πιστευω.stealth Link to comment Share on other sites More sharing options...
serpico75 Φεβρουάριος 8, 2009 Author #32 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2009 Ακόμα και να διορθώσει το πρόβλημα, πιστεύω ότι ή θα ξαναπαρουσιαστεί ή κάπου αλλού θα κρεμάσουν τα Windows σε λίγο καιρό.Δεν το εμπιστεύομαι!!Ποιό θεωρείτε πολύ καλό πρόγρμμα για καθαρισμό του registry; Link to comment Share on other sites More sharing options...
stealth1442169213 Φεβρουάριος 8, 2009 #33 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2009 Ποιό θεωρείτε πολύ καλό πρόγρμμα για καθαρισμό του registry;Δεν ξερω πιο ειναι πολυ καλο,εγω το Tune-Up Utilities χρησημοποιω.Κανε απεγκατασταση τους drivers της καρτας ηχου και μετα reboot,καθαρισε την registry,ξανα reboot και μετα δοκιμασε να εγκαταστησεις τους drivers.stealth Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.