Jump to content

Intel ή AMD

Lovermanah

Recommended Posts

ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΛΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΑΦΕΛΗΣ,ΟΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΙΝΤΕL ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ...ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΑΣ ΨΑΞΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ wikipedia να δουμε ολοι πως αναπτυχθηκε η AMD!!!!!

Σου θυμιζω πως οταν η intel εβγαζε cpu-εκτρώματα (P4) η AMD εδινε τον K8 με imc και Hyper Trasport στο λαο...

• Replies 58
  • Created
  • Last Reply

έχει δίκιο ο viper για τα κεφαλαία και εγώ στην αρχή το ίδιο είχα πάθει μην τα παίρνεις όλοι είναι πολλή καλά παιδιά εδώ και o lunatic απλά όλοι κοιτάμε να κρατάμε τους νόμους του thread και ο καθένας βέβαια και λέει την άποψη του ελεύθερα χωρίς να προσβάλει κανέναν.ότι διαφορές έχει ο καθένας μόνο pm.

και εγώ περίμενα όντος να χυθεί αίμα!!!(intel-amd)

πάντως όλοι ξέρουνε ότι εγώ intel με όλα μη ρωτήσεις γιατί το γιατί φαίνεται παντού και οικονομικά και ποιοτικά ανά κατηγορίες!

+1 intel!!

Συμφωνα με μια αποπειρα βγαζοντας τις ψυκτρες σε INTEL κ' AMD τα γεγονοτα ειναι συναρπαστικα!!!!τρεχοντας τους σε 100% λειτουργια βλεπουμε οτι οταν βγαζουμε την ψυκτρα οι AMD παιρνουν <φωτια>,ενω οι INTEL απλα κολλανε τα γραφικα στην οθονη χωρις ομως να βγαινουν καπνοι.....ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ....ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΗΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ AMD,ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΤΩΝ INTEL....!!!!!!!

Για πότε μιλάς? Επί εποχής AMD THUNDERBERD το 1999 ? Θας μας τρελάνεις τώρα? Σήμερα έχουμε 2009..... και τα 10 χρόνια είναι αιώνες στον τομέα του hardware!!!!

Παρεπιπτώντος έχω ακόμα έναν duron στα 600mhz ενώ ο p3 800eb 800mhz τα κακάρωσε.....

Nα σου θυμήσω πως οι p4 καιγόντουσαν κάθε μέρα 24/7 με τις 80αρες που δούλευαν default!

Σήμερα σε όποιο cpu βγάλεις ψύκτρα, και τον δυο εταιριών, απλά θα κλείσει το σύστημα! Υπάρχουν ασφαλιστικές δικλείδες σε όλα τα cpu! Aυτό υπάρχει εδώ και χρόνια!

Εγώ στηρίζω τις εταιρίες που φέρνουν καίνοτομίες στον χόρο και σε αυτό τον τομέα μόνο μια εταιρία υπάρχει! AMD !!!

τα:

1) IMC

2) HT

3) REAL 64BIT CPU

4) L3 CACHE

5) NATIVE QUAD

κ.λ.π.

Αν σου λέει κάτι!!!! Σε όλα μα όλα η intel ακολούθησε αντιγράφοντας την AMD! Σε πολλά από αυτά μετά από χρόοοοονια και σε αλλα δεν έχει ακόμα προσαρμοστεί!

Βέβαια κάτι που η AMD το έκανε πριν 5 χρόνια το θεωρούν πολλοί τεχνολογική εξέληξη τώρα που η intel το έβαλε στους i7..... !!!

Κάτσε εσύ να ψωνίζεις το marketing της INTEL!

Παιδια, ας ηρεμησουμε λιγο. Το θεμα εχει χιλιοσυζητηθει κ εχουν γινει κ παρα πολλες διαμαχες πανω σ' αυτο. Αν δηλαδη καθε φορα που καποιος θα πεταει καποια μπηχτη για τη μια ή την αλλη εταιρια θα γινεται αυτο....ζητω που καηκαμε. Το παιδι ειπε τη γνωμη του...(καινουριος ειναι, θα μαθει :046: )

Θα μεινω σε αυτο που ειπε ο Jimmy, οτι οι μονοι χαμενοι ειμαστε εμεις σε αυτη την υποθεση -οι καταναλωτες. Οι εταιριες ο,τι κ να γινει θα πουλανε κ θα εχουν κερδη. Αυτος ειναι ο σκοπος τους κ αυτο θα προσπαθουν παντα να πετυχουν.

Τωρα, ο καθενας απο εμας επιλεγει αναλογα με την τσεπη του, το τι ψαχνει σε εναν επεξεργαστη κ το "κολλημα" του πολλες φορες. Οι περαιτερω διαπληκτισμοι, φασαριες κ τα συναφη δεν αποσκοπουν σε κατι κ δεν κερδιζει κανεις τιποτα.... Αυτα απο 'μενα.

εχετε δικιο παιδια αλλα να δεχεστε και την γνωμη του αλλου οταν κατι ειναι φθηνο δεν σημαινει ειναι και καλο!!!(στον τομεα αυτο παντα μιλαω)

Οσο για σενα φιλε takis82 σου αναφερω εχω εναν επεξεργαστη p4 intel 3.2 extreme edition και εναν p4 2,53ghz που δουλευουν ακομα σε 70C+...Mε αυτο θελω να σου πω δεν εχει σημασια ποιος κραταει στο χρονο!!!!!αν δεν ειχε βγει το συστημα(Nα κλεινουν αυτοματα) που ολοι πολυ σωστα λετε για μενα,θα ειχαμε πτωματα απο την εδρα των ΑΜD ενω οι INTEL το εχουν στο καρμα τους να βαρανε μεγαλες θερμοκρασιες αυτη ειναι η γνωμη μου και ξανα ανεβαζω λιγο τις θερμοκρασιες του διαλογου@@@

japancrazy1 added 10 Minutes and 56 Seconds later...

επισης ο ΤΟΝΥ πολυ σωστα λεει για την INTEL oσον αφορα την ποιοτητα και την οικονομικη κατασταση της εταιρειας!!!!!!δεν θελω να βγαλω βιαστικα συμπερασματα γιατι η AMD ετοιμαζει δυνατα χαρτια αλλα μεχρι τωρα στο αγοραστικο κοινο και μολις ειδικα βγηκαν οι quad,οι fan amd ετρεξαν να υπερασπιστουν τους phenom αλλα καταλαβαν οτι το ονειρο ειναι πολυ ψηλο για να το υλοποιησουν και να το φτασουν.......το μονο που μενει παιδια ειναι πραγματικα σας λεω να δω τι καλο θα μας φερει η amd,για να δουμε λοιπον.......για τα χρηματα γινονται ολα μην το ξεχνατε πολυ βασικο,λογοφερουμε εμεις και αυτοι ειναι φιλαρακια μεταξυ εταιρειων!!!!

Nαι αλλα ο Presshot EE που έχεις δεν είναι εποχής Thunderbird. :)

Eιναι εποχής Barton και Clawhammer. Ο οποιος clawhammer ηταν ο κεραυνός εν αιθρία για την intelα.

οι INTEL το εχουν στο καρμα τους να βαρανε μεγαλες θερμοκρασιες

Ποιος σου ειπε οτι βαρανε μεγαλες θερμοκρασιες?Ουτε οι c2d ουτε οι c2q πανε τοσο ψηλα σε θερμοκρασια.Τι πτωματα?Αν ηταν οι AMD να ζουνε μονο κ μονο επειδη κλεινει το μηχανημα σε υπερβολικη θερμοκρασια ζητω που καηκαμε.Μα καταρχας οπως το λες ειναι σαν να εννοεις οτι εχουν προβλημα θερμοκρασιας....Πραγμα που δεν ισχυει.

Αυτα που εκανε ο γκιοζης ο TOM βγαζοντας τα cpu cooler παιζοντας quake... ειναι καραγκιοζιες για να χαιροντε οι ασχετοι...

Ειναι σαν να τρεχεις αγωνα drugster με το ΤΕΡΑΣ σου ....και να βγαζεις τα συστηματα ψυξης / intercooler και σια απο το μοτερ...

Για πιο λογο να το κανεις?

Η AMD και η INTEL φυσικα εφταξαν τα cpu για να εχουν μια λογικη χρηση ... και στο ουσιαστικο μερος ... και στην ουσια γι αυτο για το οποιο φτιαχτηκαν η AMD ηταν πιο μπροστα...

Και για να επανερθω στο παραδειγμα που ειπωθηκε για να χαρακτηρισει οτι INTEL>AMD αμα βγαλεις το cpu cooler ενω το μηχανημα τρεχει εφαρμογες..οχι μονο καπνο να βγαλει...φωτια να παρει να τα καψει ολα...

Αμα εισαι χαζος... κατσε και απο πανω να γινεις και BBQ ...

Η AMD ειναι γεγονος οτι δε πηγε καλα σε καποια κομματια που εβγαλε ...

Αλλα εμενα η ιδεα και μονο οτι μια μικρη εταιρια "Σε σχεση παντα με την ΙΝΤΕΛ και το support που εχει απο παντου..." Με κανει να γουσταρω hardcore side ...

Δε το κρυβω οτι πριν την ελευση του Phenom 2 ειμουν ετοιμος να αγορασω εναν XEON ...(Ισως μερικοι να το θυμαστε) ...αλλα δεν μετανιωσα ουτε 1λεπτο εως τωρα για την επιλογη μου .... κανω το super pi μου 10 δευτερολεπτα πιο αργα....αλλα με τα 300ευρω που εμειναν στο πορτοφολι μου θα πιω τσιπουρα και θα φαω γαρδουμπες

bye bye ! ::p

Μεχρι να τα φας ολα αυτα θα εχει τελειωσει κ το super pi.....................ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

οχι καλε μου φιλε lunatic και βεβαια δεν λεω για ολους τους επεξεργαστες,εγω σε αυτους που ανεφερα εχω κανει παρα πολλα αλλα δεν λενε να πεσει η θερμοκρασια τους........οσο για το αν εξαρτιονται απο το συστημα ασφαλειας τα ειδαμε πριν το 2004 σε απαιτητικα games οπου τα restart ηταν η μονη λυση,ουτε τα anti freeze δεν σας γλιτωνανε καημενα AMDακια τι αλλο να σου πω να σου δειξω οτι την intel σε ποιοτητα και αξιοπιστια δεν την εχετε οσα χρονια και αν περασουν....στο ξαναλεω αν δεν δω και τωρα μια σοβαρη απαντηση της ξεγραφτηκε τελειως απο μενα σαν εταιρεια παιδια

japancrazy1 added 10 Minutes and 12 Seconds later...

Istanbul or Dunnington.....τελος οι τσακωμοι εκει να δουμε τι μπορουν να κανουν σε 6 πυρηνες......Τα ψεματα τελειωσαν!!!!θα εχουμε ισοφαρισμα απο amd η' αποτελειοτικο χτυπημα της intel εκει τονιζω θα γελασουμε πολυ...βεβαια το γεγονος οτι οι Istanbul εχουν καταφερει να λειτουργουν σε χαμηλοτερη θερμοκρασια δεν λεει τιποτα!!!!

οχι καλε μου φιλε lunatic και βεβαια δεν λεω για ολους τους επεξεργαστες,εγω σε αυτους που ανεφερα εχω κανει παρα πολλα αλλα δεν λενε να πεσει η θερμοκρασια τους........οσο για το αν εξαρτιονται απο το συστημα ασφαλειας τα ειδαμε πριν το 2004 σε απαιτητικα games οπου τα restart ηταν η μονη λυση,ουτε τα anti freeze δεν σας γλιτωνανε καημενα AMDακια τι αλλο να σου πω να σου δειξω οτι την intel σε ποιοτητα και αξιοπιστια δεν την εχετε οσα χρονια και αν περασουν....στο ξαναλεω αν δεν δω και τωρα μια σοβαρη απαντηση της ξεγραφτηκε τελειως απο μενα σαν εταιρεια παιδια

japancrazy1 added 10 Minutes and 12 Seconds later...

Istanbul or Dunnington.....τελος οι τσακωμοι εκει να δουμε τι μπορουν να κανουν σε 6 πυρηνες......Τα ψεματα τελειωσαν!!!!θα εχουμε ισοφαρισμα απο amd η' αποτελειοτικο χτυπημα της intel εκει τονιζω θα γελασουμε πολυ...βεβαια το γεγονος οτι οι Istanbul εχουν καταφερει να λειτουργουν σε χαμηλοτερη θερμοκρασια δεν λεει τιποτα!!!!

"Ποιότητα" "Αξιοπιστία", τί είναι, ξύλο ιτιάς είναι ή αυτοκίνητα;

Για ακόμη μία φορά δε μπορώ να καταλάβω γιατί εμείς τα καημένα AMDάκια (Intel E8500 έχω συμπτωματικά) θα έπρεπε να προβληματιζόμαστε για το τί γινόταν πριν 9 χρόνια αν έβγαζες την ψύκτρα από τον επεξεργαστή σου γιατί δεν είχες και τίποτα καλύτερο να κάνεις μαζί του. (Σημειοτών μισό λεπτάκι ακόμα και ο intel θα παρέδιδε πνεύμα γιατί είναι φιαγμένοι να λειτουργούν με fan πάνω όπως πολύ καλά εξήγησε με αυτοκινητιστικές ορολογίες ο DaLooney.)

Ας μη μιλήσω για 2004. Ο 3200+ που ακόμη χρησιμοποιεί ο πατέρας μου έλιωνε τους Pentium 4 hands down.

"αποτελειοτικο χτυπημα της intel" ε ναι, η καημένη, η ταλαιπωρημένη, κατατσακισμένη AMD απλα περιμένει η Intel να τους κατατροπώσει...

καλα ρε φιλε δεν μπορω να σου αλλαξω γνωμη βεβαια ο καθενας μπορει να πει οτι θελει κατσε να δουμε τι θα κανει σου λεω η καημενουλα intel με τους dunnington.......χαχα τοσα χρονια μονο οι athlon σας σωσανε,κρινοντας το αγοραστικο κοινο μετα σιωπη sssssssssssss!!!!!

καλα ρε φιλε δεν μπορω να σου αλλαξω γνωμη βεβαια ο καθενας μπορει να πει οτι θελει κατσε να δουμε τι θα κανει σου λεω η καημενουλα intel με τους dunnington.......χαχα τοσα χρονια μονο οι athlon σας σωσανε,κρινοντας το αγοραστικο κοινο μετα σιωπη sssssssssssss!!!!!

Ελληνικά; o-o

...Ακομα θυμαμαι ενα φιλο μου τον Τελη...

Ειχε αγορασει ο καημενος (μη γνωριζοντας και πολλα πολλα... ) εναν INTEL πριν 12 χρονια... Οχι γιατι το ειχε ψαξει..οχι γιατι διαβαζε στο ιντερνετ σχολια ( με 24.400bps .. που διαθεση για surfing..) αλλα γιατι το ειχε προτεινει το χαιβανι ο πωλητης... (Τοσο ηξερε και αυτος...)

Ακομα θυμαμε την αντιδραση του σε ριπαρισμα ταινιας οταν ειχε ερθει στο σπιτι μου και καναμε μια στα γρηγορα γιατι θελαμε να παμε εξω με τα ποδηλατα...χαχαχα.....

Το θεμα δεν ειναι αυτα ομως..περασμενα μεγαλεια θα πει καποιος...

Το θεμα ειναι να μη κοιτας παντα να αγορασεις το "φτηνο" γιατι λογικα δεν ειναι ΚΑΛΟ... Αλλα επισης το θεμα δεν ειναι να αγορασεις και το "καλυτερο" γιατι λογικα δεν ειναι και το ΦΤΗΝΟΤΕΡΟ ...

Εγω σε οτιδηποτε εχω αγορασει στη ζωη μου κοιταζω παντα την τιμη που προκυπτει απο την σχεση ΑΠΟΔΟΣΗ/ΤΙΜΗΣ....

(Ενταξει μια φορα δεν το εχω κανει και πηγα και πηρα με κλειστα ματια το SL-1200mk2 πικαπ Technics... αλλα πραγματικα δεν ειχε αντιπαλο.. :p)

Φυσικα δεν μπορεις να πεις και σε κανεναν τπτ γιατι παει και περνει επεξεργαστη με 1000ευρω...ο ξαδερφος μου τα ριχνει σε τουρβινες..(και κολαρα...γιατι τα σκιζει ο μακακας...)

Αλλα λιγο πολυ ολοι το pc το εχουμε για να το χρησιμοποιουμε και οχι για να μας χρησιμοποιει ...

Το overlock.... Το ΧΟΜΠΙ ΜΑΣ !!! ... ειναι ομολογουμενος πολυ ακριβο...και νομιζω ειναι και απο τα λιγα που δε μας προσφερει ουσιαστικα κατι... (εγω τουλαχιστον δεν εχω δει κανεναν μηχανολογο να δουλευει 3d εφαρμογες με το cascade κατω απο το γραφειο...

Ενω οταν κανεις ενα αμαξι 300 αλογα...περα του οτι βοηθας το βεζιναδικο της γειτονιας...πας και ενα ταξιδι πιο ανετα ρε αδερφε...κανεις και μια προσπεραση με ασφαλεια !!!

Αυτα !!! Παω να δω ΛΙΒΕΡΠΟΥΛΑΡΑ !!!

εχετε δικιο παιδια αλλα να δεχεστε και την γνωμη του αλλου οταν κατι ειναι φθηνο δεν σημαινει ειναι και καλο!!!(στον τομεα αυτο παντα μιλαω)

Οσο για σενα φιλε takis82 σου αναφερω εχω εναν επεξεργαστη p4 intel 3.2 extreme edition και εναν p4 2,53ghz που δουλευουν ακομα σε 70C+...Mε αυτο θελω να σου πω δεν εχει σημασια ποιος κραταει στο χρονο!!!!!αν δεν ειχε βγει το συστημα(Nα κλεινουν αυτοματα) που ολοι πολυ σωστα λετε για μενα,θα ειχαμε πτωματα απο την εδρα των ΑΜD ενω οι INTEL το εχουν στο καρμα τους να βαρανε μεγαλες θερμοκρασιες αυτη ειναι η γνωμη μου και ξανα ανεβαζω λιγο τις θερμοκρασιες του διαλογου@@@

japancrazy1 added 10 Minutes and 56 Seconds later...

επισης ο ΤΟΝΥ πολυ σωστα λεει για την INTEL oσον αφορα την ποιοτητα και την οικονομικη κατασταση της εταιρειας!!!!!!

Eγώ όπως είδες στο πρώτο ποστ μου στην αξιοπιστία δεν έριξα την INTEL!

Από εκεί και πέρα από την εποχή του THNDERBΙRD μέχρι σήμερα η AMD έχει αλλάξει υλικά κατασκευής, μεθόδους παραγωγής αρκετές φορές, να σου θυμήσω το SOI, που μόλις χρησιμοποιήθηκε από την AMD έφερε φοβερά αποτελέσματα! Αυτά τα βιντεάκια αναφέρονται στους thunderbird του 1999 (10 αιώνες πριν στον τομέα του hardware) μόνο και δεν βρίσκω κανένα τρόπο που ένα cpu θα λειτουργούσε χωρίς ΚΑΘΟΛΟΥ ψύκτρα, ακόμα και αν το ανεμιστήράκι σταματούσε.....!

Οσο για το αν τα cpu της intel είναι ζεστά θα σου έλεγα πως με τους c2d το πρόβλημα εξαφανίστηκε και αυτό απέδειξε πως όντος ήταν πρόβλημα στους P4 & PD!

Η AMD δεν είχε μόνο ΑΤHLON γενικά! Και οι thunderberd τσάκιζαν του p3 ! Θυμάμαι είχα δώσει 680.000 δρχ για εναν P3 800MHZ τον EB και ο ξάδερφός μου με ΑΜD THUNDRBIRD στα 900mhz μου έριχνε πραγματικά στο κεφάλι! Το μηχάνημα του κόστιζε 300.000 δρχ.....!

Αργότερα ήρθαν οι ATHLON XP που και αυτοί τσάκιζαν ότι κυκλοφορούσε από τα p4 !

Μετά ήρθαν οι ATHLON 64 σε δυο socket που απλά ήταν έτη φωτός μπροστά από τους p4 !

Στην συνέχεια ήρθαν και οι ATHLON X2 που τσάκιζαν ότι hyperthradingιστικο επεξεργαστή κυκλοφορούσε από την intel!

Η Intel κατάφερε να φτιάξει μια γενιά cpu αρκετά καλή και να περάσει μπροστά, τους c2, την στιγμή που στην AMD υπήρχαν τεράστιες αλλαγές σε όλους τους τομείς, και αυτό είναι όλο!

Η AMD λοιπόν με τα τεράστια οικονομικά προβλήματα που της διμιουργούνται όταν οι καταναλωτές φοράνε παρωπίδες και δεν αγοράζουν το καλύτερο προιόν της, να σου θυμήσω πως επι εποχής ATHLON64 η AMD παρότι είχει διαλύσει κυριολεκτικά τον ανταγωνισμό κατείχε μόνο το 30% της αγοράς, με τα οικονομικά της σε κακή κατάσταση από την αγορά της ATI , έκανε μια κακή κίνηση, όχι στον τεχνολογικό τομέα αλλά χρονικά, να προσπαθήσει να περάσει κατευθείαν σε NATIVE QUAD , L3 CACHE (κατώντας IMC και HT) επεξεργαστες σχεδιασμένους για τα 45nm και παρουσιάζοντάς τους στα 65nm...!! Αυτή ήταν μεν κακιά κίνηση για τον ανταγωνισμό αφού έμεινε για καιρό στην αγορά με παλιά cpu ενώ η νέα τεχνολογία ήταν ανώριμη και σχεδιασμένη για τα 45nm αλλά παραμένει μια κορυφαία προσπάθεια για να πάει η τεχνολογία των cpu μερικά βήμματα εμπρός!

Τελικά για την AMD το στοίχημα δεν ήταν να παράγει το καλύτερο cpu αλλά να κάνει μια σωστή αναδιάρθρωση σε όλους τους τομείς! Από τα cpu, τα γραφικά και τα chip μητρικών ώστε να φτιάξει μια σωστή και αξιόλογη πλατφόρμα!!! Να μετατραπεί δηλαδή σε μια μεγάλη και αξιόλογη εταιρία που δεν θα χρειάζεται να περιμένει chip μητρικών από την nvidia κ.λ.π. !

Αυτό φαίνεται να το πραγματοποιεί και θα το δούμε στο μέλλον! Oι PHENOM II τα πάνε περίφημα, έχουν λυθεί όσα προβλήματα υπήρχαν στους phenom1 (Β2) και αποτελούν την καλύτερη αγορά σε pc με κόστος έως 1000-1200€ (ολόκληρα συστήματα) όπου υπάρχει και το 90% των πωλήσεων, στις κάρτες γραφικών η σειρά 4800 είναι διαμάντι και οι μητρικές είναι πια υπεραξιόπιστες με πολύ χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση, πάμφτηνες και προσφέρουν την αναβαθμισημότητα που όλοι θέλουμε!

-Πως λοιπόν σου φαίνεται που μια μικρή καταχρεωμένη εταιρία διαρκώς εξελίσει ενώ η μεγάλη για χρόνια μας πουλά φίκια για μεταξωτές κορδέλες..... και αντιγράφει ότι τεχνολογία αναπτύσσεται από την AMD?

-Γιατί πρέπει εγώ να στηρίξω την INTEL που κατασκευάζει 5 chip μητρικών τον χρόνο, που ανεβάζει λίγο το fsb σε ίδιας αρχιτεκτονικής επεξεργαστές και καθιστά την αγορασμένη πριν 6 μήνες μητρική μου ασύμβαστη με τα νέα της (ίδιας αρχιτεκτονικής & socket) cpu ? Γιατί δηλαδή να στηρίξω την εταιρία που με καθιστά μη αναβαθμίσημο? Για να ξαναπληρώσω για νέα πλατφόρμα? Τιμώ λοιπόν την τσέπη μου και απεχθάνομαι τους αυτούς που θέλουν να την αδειάσουν!

-Γιατί πρέπει να στηρίξω μια εταιρία που δεν αφήνει για χρόνια να αναπτυχθούν τα 64bitα επειδή δεν την συμφέρει....? Ή μήως δεν ξέρεις γιατί δεν προχωράνε τα 64bit ....

Αυτά είναι τα ερωτήματα που πρέπει να θέσεις στον εαυτό σου και όχι γιατί ο THUNDERBIRD του 1999 έσκαγε αν του έβγαζες την ψύκτρα.....!

Για εμένα όταν υπάρχει μια εταιρία σαν την AMD πρέπει να την στηρίξω! Και αυτό γιατί με όσα έχει κάνει η εταιρία έχει αποδείξει την αξία της! Οχι μόνο για αυτό αλλά και για το καλό του ανταγωνισμού! Nα παραμείνουν χαμηλά οι τιμές και να μπορούμε να αγοράζουμε φτηνή τεχνολογία!

Γιατί λοιπόν να αγοράσω πχ. ένα 8400 και όχι έναν x3 720, όταν ο δεύτερος είναι δυνατότερος, μου προσφέρει 1 πυρήνα παραπάνω και αναβαθμίσημη πλατφόρμα ενώ έρχεται σε χαμηλότερη συνολικά τιμή? Για να αγοράσω το νεκρό 775 socket της intel και να λέω ότι έχω intel ή για να ξαναπληρώσω για μητρική & μνήμες στην επόμενη αναβάσθμιση.........?

εχετε δικιο παιδια αλλα να δεχεστε και την γνωμη του αλλου...(στον τομεα αυτο παντα μιλαω)

Παντα και με ευλαβεια αρκει να ειναι τεκμηριωμενη και να μην προσπαθει να κανει το ασπρο μαυρο.

Ποιον τομεα,area 51?:p:p

καλα ρε φιλε δεν μπορω να σου αλλαξω γνωμη...

Και ουτε προκειται...τετοιο πεισμα δεν εχω ξαναδει:pτυχαια νομιζεις τον λενε τρελλογατα?

Εμενα παντως με επεισες και εχω μια προταση να κανω,λεω να πεταξουμε τα μηχανακια μας απο το μπαλκονι οσοι εχουμε AMD και να τρεξουμε να παρουμε Intel τωρα οσο εχουμε την ευκαιρια.:046: :043: :043:

stealth

Μεχρι να τα φας ολα αυτα θα εχει τελειωσει κ το super pi.....................ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Dodge this μεχρι να τελειωσεις το spi. :033:

systestergausslegathlon.th.jpg

@takis82 Εγραψες ενα απο τα (λιγα) καλα ποστ του θεματος.Ευγε.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.