kalamaris007 Φεβρουάριος 10, 2009 #21 Φεβρουάριος 10, 2009 Δεν κάνετε κι ένα poll για αυτό το θέμα; Αφού τελειώσει το άλλο!Πιστεύω ότι θα καούν τα μηχανάκια!Intel από μένα έτσι απλά,καθαρά!
adpanos Φεβρουάριος 14, 2009 #23 Φεβρουάριος 14, 2009 Ο καταναλωτής κοιτά ή πρέπει να κοιτά:1)Aπόδοση προς τιμή!2)Αξιοπιστία!3)Ανααθμισημότητα!4)Επιδόσεις που να καλύπτουν το σύνολο των εργασιών που θα κάνει με το σύστημα αυτό!! Μην μας φάει η απόδοση/τιμή και το σύστημα δεν τρέχει ούτε office!Οι απαντήσεις είναι:1)Aπόδοση προς τιμή: AMD2) Αξιοπιστία : AMD & INTEL ή INTEL & AMD3) Aναβαθμισημότητα : AMD4) Επαρκείς για τον χρήστη επιδόσεις : AMD & INTEL ή INTEL & AMD------------------------------------------------------Στην σούμα: AMD (4) VS INTEL (2)Αρα βάλτε +1 στην AMD από εμένα!
japancrazy1 Μάρτιος 10, 2009 #24 Μάρτιος 10, 2009 Συμφωνα με μια αποπειρα βγαζοντας τις ψυκτρες σε INTEL κ' AMD τα γεγονοτα ειναι συναρπαστικα!!!!τρεχοντας τους σε 100% λειτουργια βλεπουμε οτι οταν βγαζουμε την ψυκτρα οι AMD παιρνουν <φωτια>,ενω οι INTEL απλα κολλανε τα γραφικα στην οθονη χωρις ομως να βγαινουν καπνοι.....ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ....ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΗΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ AMD,ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΤΩΝ INTEL....!!!!!!!
lunatic89 Μάρτιος 10, 2009 #25 Μάρτιος 10, 2009 Αν κ ξερετε ολοι οτι ειμαι Ιντελας εχω να πω το εξης.Δεν κατακρινουμε ή εξυμνουμε καποιες εταιρειες απο μερικα βιντεακια στο youtube οπως κ καποια αλλα σ αυτην την κατηγορια βιντεο.......lunatic added 3 Minutes and 46 Seconds later... Ή αυτο.....
viper1442169065 Μάρτιος 10, 2009 #26 Μάρτιος 10, 2009 Συμφωνα με μια αποπειρα βγαζοντας τις ψυκτρες σε INTEL κ' AMD τα γεγονοτα ειναι συναρπαστικα!!!!τρεχοντας τους σε 100% λειτουργια βλεπουμε οτι οταν βγαζουμε την ψυκτρα οι AMD παιρνουν <φωτια>,ενω οι INTEL απλα κολλανε τα γραφικα στην οθονη χωρις ομως να βγαινουν καπνοι.....ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ....ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΗΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ AMD,ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΤΩΝ INTEL....!!!!!!!Αυτά που τα είδες?Και για ποιες ακριβώς CPU μιλάς?
lunatic89 Μάρτιος 10, 2009 #27 Μάρτιος 10, 2009 Παντως εγω μονο σε κατι βιντεακια σαν αυτα που εδωσα εχω δει κατι τετοιο που προφανως ειναι αηδιες.....Viper μη φοβασε οι Amd δεν καιγονται γιατι ετσι κ αλλιως δεν πανε βημα......:046: :046:
ptolemeos Μάρτιος 10, 2009 #28 Μάρτιος 10, 2009 Καλυτερα να μη λεμε ο,τι θελουμε... Κ οι δυο εταιριες ειναι top στην αξιοπιστια κ δεν το αμφισβητει κανεις αυτο. Τωρα, αν καποιος κανει δοκιμες στους επεξεργαστες χωρις ψυχτρες για να δει τι θα γινει κ απ' αυτο κρινει κατα ποσο αξιζουν ή οχι.... Τι να πω?Ενα ειναι το σιγουρο, οι cpu δε φτιαχτηκαν για να δουλευουν χωρις ψυχτρα απο πανω τους...Υ.Γ: Εσυ Θωμα παντως κατ' ευθειαν. Μολις καποιος θιξει τους ΑΜD, ορμας.... :046:
viper1442169065 Μάρτιος 10, 2009 #29 Μάρτιος 10, 2009 Καλυτερα να μη λεμε ο,τι θελουμε... Κ οι δυο εταιριες ειναι top στην αξιοπιστια κ δεν το αμφισβητει κανεις αυτο. Τωρα, αν καποιος κανει δοκιμες στους επεξεργαστες χωρις ψυχτρες για να δει τι θα γινει κ απ' αυτο κρινει κατα ποσο αξιζουν ή οχι.... Τι να πω?Ενα ειναι το σιγουρο, οι cpu δε φτιαχτηκαν για να δουλευουν χωρις ψυχτρα απο πανω τους...Υ.Γ: Εσυ Θωμα παντως κατ' ευθειαν. Μολις καποιος θιξει τους ΑΜD, ορμας.... :046:Κάνεις μεγάλο λάθος.Απλά περιμένω να δικαιολογήσει με επιχειρήματα ο χρήστης την άποψη του.Αν στηρίζεται σε κάποια αντικειμενική δοκιμή, τότε δεν μπορεί να αμφισβητήσει κάποιος κάτι.Αν όμως το έγραψε επειδή κάποιος του είπε κάποτε κάτι, τότε δεν έχει κανένα νόημα να το συζητάμε..(Εσένα πάντως σε κρατάω στα υπόψην μου.Τον νου σου!!:033: :033: )
MadCatMk21442169156 Μάρτιος 10, 2009 #30 Μάρτιος 10, 2009 Συμφωνα με μια αποπειρα βγαζοντας τις ψυκτρες σε INTEL κ' AMD τα γεγονοτα ειναι συναρπαστικα!!!!τρεχοντας τους σε 100% λειτουργια βλεπουμε οτι οταν βγαζουμε την ψυκτρα οι AMD παιρνουν <φωτια>,ενω οι INTEL απλα κολλανε τα γραφικα στην οθονη χωρις ομως να βγαινουν καπνοι.....ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ....ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΗΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ AMD,ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΤΩΝ INTEL....!!!!!!!I lol'd.Γι'αυτό εδώ μιλάς;Μιλάμε για επεξεργαστές 9ετίας σχεδόν και για θέμα που δεν έχει να κάνει τίποτα με το αν ο ένας ή ό άλλος είναι τεχνολογικά (ή σε οποιονδήποτε τομέα) καλύτερος από τον άλλον / αξιόπιστος. Συναρπαστικό ε;Edit: Κανένας λόγος να μαλώνουμε πάνω από αιώνια ζητήματα που δεν έχουν νόημα αλλά να ακούμε και κανα καλό επιχείρημα.Α ναι, μη κλείσει κανείς το auto-shutdown της μητρικής του για να δει τί θα γίνει όταν βγάλει το fan πριν ανοίξει την κάμερά του παρακαλώ.
JimmyFox Μάρτιος 10, 2009 #31 Μάρτιος 10, 2009 Ποια αξιοπιστία ρε παιδιά? Χαλάνε οι επεξεργαστές? Δεν τίθεται θέμα αξιοπιστίας επεξεργαστή, δεν είναι μητρική ή σκληρός να χαλάει με τον χρόνο ούτε έχει MTBF. Αμα ο επεξεργαστής βγει από το εργοστάσιο χωρίς κατασκευαστικό λάθος και ψύχεται επαρκώς (δηλαδή το πολύ με την στοκ ψήκτρα) εμείς θα πεθάνουμε και αυτός ακόμα θα φολντάρει.Ο επεξεργαστής στην τελική είναι μόνο ένα κομμάτι αυτού που λέμε PC. Δεν είναι το σύστημα το ίδιο. Αυτό που μετράει είναι η πλατφόρμα και πόσα είναι ο καθένας διατεθειμένος να δώσει ανάλογα με τις ανάγκες του (ή τα θέλω του). Και εκεί η AMD είναι, για μένα, μπροστά από την Intel εδώ και χρόνια.Το βασικότερο στην τελική είναι η μητρική. Πάνω σε αυτήν στήνεις το σύστημα.Ο εξοπλισμός της, η αναβαθισιμότητά της και η ποιότητα κατασκευής της.Όσον αφορά την αρχική ερώτηση του thread, θα σταθώ στην λέξη "εταιρεία".Και οι 2 να μας τα πάρουν θέλουν και καλά κάνουν. Γι'αυτό υπάρχουν, όχι επειδή μας αγαπάνε. Βλέπεις τι προσφέρει η μία και η άλλη και διαλέγεις και παίρνεις.
japancrazy1 Μάρτιος 10, 2009 #32 Μάρτιος 10, 2009 παιδια μην ψαχνεστε και εσυ ειδικα LUNATIC μην περιμενεις να απαντησεις για να υπερασπιστεις την μαρκα σου....ΑΠΛΑ ΑΝΕΦΕΡΑ ΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ,ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΓΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ......ΕΓΟ ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑ ΚΑΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΠΛΑ ΤΟΝΙΣΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΑΝ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΗΝ ΨΥΚΤΡΑ.....ΙΣΑ ΙΣΑ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΙΜΗ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Η ΑΜD ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ....
MADKiller7 Μάρτιος 10, 2009 #33 Μάρτιος 10, 2009 Καλο ειναι η συζητηση να γινεται για να βγαινει καποιο αποτελεσμα χρησιμο οχι να αναμασαμε παλια.
lunatic89 Μάρτιος 10, 2009 #34 Μάρτιος 10, 2009 Δεν καταλαβαινω τι εννοεις.Δεν προσπαθησα να υπερασπιστω καποια μαρκα.Ισα ισα που ταχθηκα στο πλευρο της amd (προσωρινα βεβαια...χαχαχα) διοτι αυτο που ειπες την αδικουσε καταφορα.Οι γνωμη μου αλλωστε για αυτες τις 2 εταιρειες ειναι γνωστη σε ολους εδω μεσα εδω κ πολυ καιρο.
japancrazy1 Μάρτιος 10, 2009 #35 Μάρτιος 10, 2009 ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΛΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΑΦΕΛΗΣ,ΟΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΙΝΤΕL ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ...ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΑΣ ΨΑΞΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ wikipedia να δουμε ολοι πως αναπτυχθηκε η AMD!!!!!japancrazy1 added 4 Minutes and 36 Seconds later...ΣΩΣΤΟΣ Ο MADKiller7 Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΔΕΝ ΟΔΗΓΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΠΟΤΕ ΔΙΑΚΟΠΤΕΤΑΙ ΕΔΩ ΜΑΓΚΕΣ....ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΜΟΥ ΝΑ 'ΣΤΕ ΚΑΛΑ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΕΣΥ LUNATIC ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΠΛΑ ΚΡΑΤΑ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΛΑΤΡΕΙΑ ΣΟΥ ΚΡΥΦΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΟ
viper1442169065 Μάρτιος 10, 2009 #36 Μάρτιος 10, 2009 ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΛΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΑΦΕΛΗΣ,ΟΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΙΝΤΕL ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ...ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΑΣ ΨΑΞΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ wikipedia να δουμε ολοι πως αναπτυχθηκε η AMD!!!!!japancrazy1 added 4 Minutes and 36 Seconds later...ΣΩΣΤΟΣ Ο MADKiller7 Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΔΕΝ ΟΔΗΓΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΠΟΤΕ ΔΙΑΚΟΠΤΕΤΑΙ ΕΔΩ ΜΑΓΚΕΣ....ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΜΟΥ ΝΑ 'ΣΤΕ ΚΑΛΑ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΕΣΥ LUNATIC ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΠΛΑ ΚΡΑΤΑ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΛΑΤΡΕΙΑ ΣΟΥ ΚΡΥΦΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΟΚαι συ μάθε ότι σύμφωνα με τους κανόνες του forum απαγορεύονται τα κεφαλαία.Φαίνεται σαν να φωνάζεις.
lunatic89 Μάρτιος 10, 2009 #37 Μάρτιος 10, 2009 ΚΑΙ ΕΣΥ LUNATIC ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΠΛΑ ΚΡΑΤΑ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΛΑΤΡΕΙΑ ΣΟΥ ΚΡΥΦΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΟΚοιτα να δεις εισαι καινουριος ακομα κ το δικαιολογω...Αλλα το ειπα κ στο ποστ 34 οτι αυτη ΔΕΝ ειναι η πρωτη φορα που λεω για την Ιντελ.Ολοι ξερουμε για τον καθενα ποια υποστηριζει.Αν εσυ εισαι καινουριος κ δεν το ξερεις δεν φταιω εγω.Επισης ΟΛΟ το thread ειναι γεματο με προσωπικες αποψεις...Αρα διαβασε πρωτα ενα θεμα κ μετα ποσταρε....
japancrazy1 Μάρτιος 10, 2009 #38 Μάρτιος 10, 2009 εγιναν καποια λαθη ζητω συγνωμη απλα η αληθεια ειναι ακομη ειμαι στο σταδιο προσαρμογης αυτο ομως δεν σημαινει φιλε μου lunatic δεν καταλαβενω τις προθεσεις σου οπως ολων...το χωραφι αυτο ανηκει σε ολους αν καποιος νομιζει οτι ειναι δικο του και προσπαθει με λογακια περιεργα να μας πεισει αυτος ειναι πραγματικα που δεν εχει ψαχτει...οσο για σενα φιλε viper ειμαι πολυ ηρεμος δεν φωναζω προσπαθω να καταλαβω το μυαλο του καθε ανθρωπου,,εξυπναδες να λειπουν
Lovermanah Μάρτιος 10, 2009 Author #39 Μάρτιος 10, 2009 οσο για σενα φιλε viper ειμαι πολυ ηρεμος δεν φωναζω προσπαθω να καταλαβω το μυαλο του καθε ανθρωπου,,εξυπναδες να λειπουνδεν νομιζω οτι σου λεει εξυπναδες...απλα υπαρχουν καποιοι κανονες που πρεπει να τηρουνται ενας απο αυτους ειναι κι αυτος που σου προανεφερε ο viper..
stealth1442169213 Μάρτιος 10, 2009 #40 Μάρτιος 10, 2009 Με απογοητευσατε,περιμενα πως και πως να παρει φωτια το thread αλλα οχι για λαθος λογο:p:p Οπως ειπε και MadCatMk2 το βιντεακι λεει για παλιες CPU (Socket 462 η οπως τις ξερουν οι περισσοτεροι Socket A). Απο τον Athlon64 και μετα,μολις υπερθερμανθει ο επεξεργαστης απλα κλεινει. stealth
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.