Jump to content

i7 ή Quad

Lovermanah

Recommended Posts

• 5 months later...
  • Replies 53
  • Created
  • Last Reply

Τωρα που πέρασε το καλοκαίρι και ξαναγυρίσαμε ολοι στα πόστα μας να ξαναθεσω την ερωτηση.

i7 or Quad?

Θέλω να φτιαξω ενα pc απο την αρχη, θα θέλω να ξέρω που να παω για να τον εχω καποια 3 χρονια μεσα στο παιχνιδι χωρις ή εστω ελάχιστες αναβαθμισεις.

Θα παιζω και παιχνιδια και δουλεια και internet

Περιμένω την αποψή σας, αν γινεται λιγο εμπεριστατωμενη

Σας ευχαριστω

i7 χωρίς ψάξιμο... Με τις τιμές που έχουν τώρα οι μητρικές/ddr3 δεν υπάρχει λόγος να πας σε παλαιότερο.

Μια και ξανατέθηκε το ερώτημα, δεν τίθεται θέμα να αγοράσει κάποιος ξεπερασμένη τεχνολογία. Αυτή τη στιγμή το ερώτημα θα έπρεπε να είναι X58 ή P55. Δες το ποστ για τις μητρικές P55.

Η X58 είναι πολύ καλύτερη πλατφόρμα τόσο για επέκταση όσο και για ταχύτητα, συνδεσιμότητα και υπερχρονισμό. Η P55 είναι mainstream πλατφόρμα και έχει σημαντικά λιγότερες δυνατότητες. Έχει όμως πολύ καλό λόγο απόδοσης/κόστους και για υπολογιστές καθημερινής χρήσης είναι κορυφαία. Είδες το Link? Λέω αρκετά πράγματα.

Εγώ θα έλεγα να κρίνεις βάσει τσέπης. Πήρα quad πριν απο κανα μήνα και όλοι μου λέγανε να περιμένω τους αϊ..... και "ψώφισε το 775" και περι επενδύσεων και μετοχές κ.α.....ακόμα θα περίμενα και δεν θα είχα λιώσει τα games που έχω καταφχαριστηθεί με ελάχιστο κόστος. Εάν τα χεις, ΟΚ aim for the top. Αν όχι, δεν χρειάζεται να λιώσεις σε καμιά οροφή σαν τον sniper για την ευκαιρία της ζωής σου, trust me, και ένας 9ΧΧΧ τα σπάει με μια καλή vga και είναι αξιοπρεπέστατες cpu.

Αν είναι να πάρει κανείς παλιά τεχνολογία δεν συμφέρει να αγοράσει καινούργια.

Βρίσκει μεταχειρισμένα σε πολύ χαμηλή τιμή.

Αν είναι να πάρει κανείς παλιά τεχνολογία δεν συμφέρει να αγοράσει καινούργια.

Βρίσκει μεταχειρισμένα σε πολύ χαμηλή τιμή.

+1, με 300 ευρω εναν Q9550 και μια GTX275

Κατ αρχην σας ευχαριστω. Ηδη ήμουν προσανατολισμένος σε i7 αλλά ήθελα και μια γνώμη παραπάνω. Για την ώρα και βάσει οικονομικών λέω να πάω στον i7-920 που πιστεύω με ενα ελάχιστο overclocking να φτάσει παραπάνω.

Αν τα οικονομικά είναι σχετικά περιορισμένα και δεν υπάρχει ανάγκη για απόλυτες επιδόσεις από διπλές κάρτες γραφικών ή από extra PCIe κάρτες SATA SAS, και δεν θέλουμε τον απόλυτο υπερχρονισμό, τότε θα έλεγα ότι η P55 πλατφόρμα θα δώσει ίδιες επιδόσεις με την X58, με αρκετά λιγότερα χρήματα.

Μήπως ξέρει κανείς ... ?

Θα ήθελα να ρωτήσω τι συμβαίνει με τους νεώτερους επεξεργαστές 1366, που δεν έχουν uncore. Τι διαφορά έχουν σε ευκολία υπερχρονισμού και αν ανεβαίνουν περισσότερο ή λιγότερο. πχ σύγκριση 940 με 950.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.