Dark_Emperor Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1, 2009 παιδιά έχω ένα megalo πρόβλημα το motherboard είναι dead και εχω 2 δίσκους wd 160 και τους έχω κάνει stripping και το θέμα είναι ότι δεν ξαναβρίσκω το ίδιο mobo. Το ερώτημα είναι υπάρχει κάποιος τρόπος να πάρω τα data από μέσα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Φεβρουάριος 1, 2009 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2009 Θα μας πεις και τη μητρική είναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Emperor Φεβρουάριος 1, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2009 xfx n680 ilt Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Φεβρουάριος 1, 2009 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2009 http://www.skroutz.gr/s/46900/Asus-P5N32-E-SLI-Plus.htmlαν το πρόβλημα σου είναι η μητρική Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Emperor Φεβρουάριος 1, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2009 ναι αλλα επείγομαι γιατί είχα κάτι πράγματα που τα θέλω επείγον Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Φεβρουάριος 1, 2009 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2009 Πρέπει να βρεις raid controller με nvidia chipset Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Emperor Φεβρουάριος 2, 2009 Author #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2009 και έχω και άλλο ένα μικρό πρόβλημα όταν κάνω share ένα δίσκο η ένα dvd μου βγάζει τα properties και όχι την επιλογή για να τον κάνω share.Ξέρετε κάτι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Φεβρουάριος 2, 2009 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2009 http://compnetworking.about.com/cs/winxpnetworking/ht/winxpsfs.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddoctor Φεβρουάριος 2, 2009 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2009 DVD share δεν μπορείς να κάνεις, σκληρό μόνο ή usb. Δεν σου βγάζει καθόλου την επιλογή όταν κάνεις δεξιό κλικ πάνω στον σκληρό σου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Emperor Φεβρουάριος 2, 2009 Author #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2009 όταν κάνω δεξί μου βγάζει το option αλλα όταν το πατώ με βάζει μέσα στο properties είναι κουφό αλλα έκανα τα πάντα και μέχρι και simple φιλε sharing και χωρίς simple. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Emperor Φεβρουάριος 5, 2009 Author #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2009 όταν κάνω δεξί μου βγάζει το option αλλα όταν το πατώ με βάζει μέσα στο properties είναι κουφό αλλα έκανα τα πάντα και μέχρι και simple φιλε sharing και χωρίς simple.problem solved:η λύση είναι να προσθεθεί αυτό στην register [HKEY_CLASSES_ROOT\Drive\shellex\ContextMenuHandlers\Sharing]@="{f81e9010-6ea4-11ce-a7ff-00aa003ca9f6}" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.