στελιος2009 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1, 2009 ρε παιδιάκάτι δεν πάει καλά με τον υπολογιστή μουπριν1 ώραμου άλλαξε όλα τα shortcut που έχω από παιχνίδιαπρογράμματα σε shortcut με απρό χρώμαδηλαδή τα exe αρχεία όταν παο να τα "ανοιζο"με παινάτε στο programm adobbe readerδηλαδή δεν μπορώ να τα "ανοιζο"τι πρέπει να κάνω τώρακάνω setup το reader αλλα τα ίδια *****θα το σπάσω τον υπολογιστή μουμπορείτε να με "βοθισετε";παο να "ανοιζο" το internet securityμου ανοίγει το "παραθιτιο" του adobey readerτι πρέπει να κάνω'';κάποιος δεν μπορεί να με βοηθήσει;σας παρακαλώπαο να "ανοιζο" "προγκτραμματα" μου ανοίγει ο adobee readerτι έχει γίνειόλα τα exe αρχεία τον paixnidiom και program,μάτωνέχουν πάρει μια άσπρη μορφή φακέλουέκανα setup το adobe readerτα ίδια ***** μου κάνειότι exe αρχείο ανοίγωαπό προγράμματα και παιχνίδιαμου λέει choose a program το open this φιλετι πρέπει να κάνω τώρα;
vagos2221416003330 Φεβρουάριος 1, 2009 #2 Φεβρουάριος 1, 2009 κάνε ένα καλό virus scan με καλά και ενημερωμένα anti-virus και δες το θα σου βγάλει...(γράφε λίγο καλύτερα για να μπορούμε να καταλάβουμε τι λές..)
MadCatMk21442169156 Φεβρουάριος 1, 2009 #3 Φεβρουάριος 1, 2009 Μήπως άλλαξε κάποιος δίσκος σου γράμμα; (C D E Κλπ)
στελιος2009 Φεβρουάριος 2, 2009 Author #4 Φεβρουάριος 2, 2009 εβαλα τον norton internet securityαλλα δεν μου βρηκε τιποταουτε ιους ουτε τιποτααπλος οταν παω και οταν κανω διπλο κλικ πχ σε ενα shortcut ενος παιχνιδιου η προγραμματοςμε πεταει σε ενα παραθυρο choose the program to open this fileμε καταλαβαινετε τι εννοοεπισης οταν παω πχ στο directory ενος προγραμματος η ενος παιχνιδιουμεσα το αρχειο του exe το οποιο ειναι το αρχειο που θα τρεχειτο προγραμμα η το παιχνιδιειναι ασπρο το αρχειο και μου λεει choose the program to open this fileμπορει καπ[ιος να με βοιθησει να μου πει τι εχει γινει ακριβος
στελιος2009 Φεβρουάριος 2, 2009 Author #5 Φεβρουάριος 2, 2009 μπορει καπιος να με βοηθισει για το τι πρεπει να κανωσας παρακαλω
schumifer Φεβρουάριος 2, 2009 #6 Φεβρουάριος 2, 2009 http://www.dougknox.com/xp/tips/xp_easy_file.htmhttp://www.dougknox.com/xp/file_assoc.htmhttp://www.tomshardware.co.uk/forum/page-83507_35_0.htmlΑν τώρα θες να είναι και πιο ευπαρουσίαστο το κείμενο σου, θα σου πρότεινα είτε να χρησιμοποιείς κειμενογράφο με αυτόματη διόρθωση, είτε ακόμη πιο απλά να χρησιμοποιείς firefox και addon για τον ορθογραφικό έλεγχο
στελιος2009 Φεβρουάριος 2, 2009 Author #7 Φεβρουάριος 2, 2009 στελιος2009 added 1 Minutes and 7 Seconds later...file με αυτα που μου λεςδεν καταλαβαινοτι εχει γινειμπορεις να με βοιθισεις;στελιος2009 added 3 Minutes and 13 Seconds later...μπορεις να με βοηθησεις; εχο ιο;
schumifer Φεβρουάριος 2, 2009 #8 Φεβρουάριος 2, 2009 Κατέβασε αυτό και τρέξε το αρχείο που έχει μέσα(πω ρε φίλε, δεν παλεύεται μιλάμε)xp_fileassoc.zip
στελιος2009 Φεβρουάριος 2, 2009 Author #9 Φεβρουάριος 2, 2009 φιλαρακο vista εχωΤο αρχειο το έτρεξα, τωρα τι κανω;φιλαρακο το εκανααλλα τα ιδια βλεπο στο προβλιμα μου
biller1442169134 Φεβρουάριος 2, 2009 #10 Φεβρουάριος 2, 2009 Δοκίμασε να κανεις restore στο σύστημα σου και να το γυρίσεις πίσω.Αν καταφέρει να πάρει την εντολή από το command.Start/run/rstruiΔοκίμασε να googlareis και "how open exe file vista"
billpeppas1442169085 Φεβρουάριος 2, 2009 #11 Φεβρουάριος 2, 2009 Πραγματικά περιμένεις να ασχοληθεί κανείς σοβάρα με το θέμα σου με τον τρόπο που γράφεις ( δεν μιλάω για τα ορθογραφικά και τα greekλις ) καθώς και με τις απειροελάχιστες λεπτομέρειες που δίνεις ?
Guest Φεβρουάριος 2, 2009 #12 Φεβρουάριος 2, 2009 Πραγματικά περιμένεις να ασχοληθεί κανείς σοβάρα με το θέμα σου με τον τρόπο που γράφεις ( δεν μιλάω για τα ορθογραφικά και τα greekλις ) καθώς και με τις απειροελάχιστες λεπτομέρειες που δίνεις ?+1.Αυτό δεν είναι γραπτός λόγος. Οχετός είναι. Χωρίς παρεξήγηση...Οταν εχουμε ενα προβλημα, το περιγραφουμε αναλυτικά. Περιγράφουμε το τι καναμε πριν παρουσιαστεί, τι κάναμε την στιγμή που παρουσιάστηκε και τέλος, αναφέρουμε τι κινήσεις κάναμε για το αντιμετωπίσουμε.Όλα αυτα με ευανάγνωστα ελληνικά και χωρίς τις ενοχλητικές (για τον αναγνωστη) συνεχείς εκκλήσεις για βοήθεια.Επίσης δεν επαναλαμβάνουμε τα ιδια ακριβώς παραπάνω απο μια φορα(copy-paste φαση).Φιλικά Soul.
samplist Φεβρουάριος 2, 2009 #13 Φεβρουάριος 2, 2009 μου λέει choose a program το open this φιλετι πρέπει να κάνω τώρα;;;Για αρχή δοκίμασε μια επίσκεψη σε ένα λογοθεραπευτή. Η δυσλεξία θεραπεύεται.
EliasKir Φεβρουάριος 2, 2009 #14 Φεβρουάριος 2, 2009 Για αρχή δοκίμασε μια επίσκεψη σε ένα λογοθεραπευτή. Η δυσλεξία θεραπεύεται.Αν εχω καταλαβει πρεπει να τα κανει μετατροπη απο greeklish. Επισης μπορει να μην ειναι Ελληνας οποτε give him a break. Στο θεμα μας τωρα, φιλε παρε ενα backup τα αρχεια που θελεις και κανε ενα format. Τωρα να κατσεις να κανεις συσχετιση προγραμματων με αρχεια ειναι λιγο σπαστικο. Επισης πες τι εκανες και απεκτησες αυτο το προβλημα.
στελιος2009 Φεβρουάριος 2, 2009 Author #15 Φεβρουάριος 2, 2009 ειλικρινα δεν θυμαμαι πως εγινε αυτο το προβλημαεγω θυμαμαι ενα πραγμα οτι εκεινη την ημερα πηγα να μεταφερω κατι αρχεια απο τον σκληρο μου τον δισκο στον εξωτερικο σε ενα καινουργιο φακελο και κατα παραξενο τροπο πηγανε καπου αλλου αυτα τα αρχεια τελος παντον τι να ποτο θεμα ειναι οτι αυτην την στιγμη πηγα να χρησιμοποισο την εντοληStart/run/rstrui αλλα δεν την πιανει απο μενου της εναρξης τον vistaουτε αμα παω μεσα στον φακελο που ειναι αυτο το αρχειοοποτε τι να κανο παιδια πειτε με μου σας παρακαλωστελιος2009 added 5 Minutes and 50 Seconds later...Start/run/rstrui οταν παο να να κανω αυτην την εντολημου λεει aplication not found
didicola Φεβρουάριος 2, 2009 #16 Φεβρουάριος 2, 2009 εχο ιο΄΄΄΄;;;τι ιό αναρθογραφίας ? ελεοςκανε system restore πριν κανα κανα μηνα που εγραφες ορθογραφημενα και κατανοητα
manolis1442169134 Φεβρουάριος 2, 2009 #17 Φεβρουάριος 2, 2009 Mates δεν βρίσκω κανένα λογο να πέσετε να το φάτε το παιδι.Ενταξει, καλα κανατε και του είπατε να γίνει αναλυτικός κτλπ αλλα απο τώρα και στην συνέχεια βρίσκω τους επαναλαμβανόμενους κουραστικούς.Οποιος μπορεί και έχει όρεξη ας δώσει ενα χεράκι βοηθείας.Δεν ειναι δα και αγγαρεία.Εντος θέματος η συνέχεια παρακαλώ.
biller1442169134 Φεβρουάριος 2, 2009 #18 Φεβρουάριος 2, 2009 Εάν δεν θέλει το restore να τρέξει από VISTA δοκίμασε από DOS. Στο RUN γράψε "cmd" Λογικά το αρχείο θα το βρείς εκεί που το έχω και εγώ στο screen. Κανε κάνα restore κάνα δυο μέρες πριν και αν δεν το σώσεις... Η περιμένεις να σου πει κάποιος άλλος η φορμάρεις.
Guest Φεβρουάριος 2, 2009 #19 Φεβρουάριος 2, 2009 Από folder options/file types δε γίνεται να ορίσεις με τι θα ανοίγει ο κάθε τύπος αρχείου ?
MadCatMk21442169156 Φεβρουάριος 2, 2009 #20 Φεβρουάριος 2, 2009 Και ξαναρωτάω αν κάποιος δίσκος έχει τώρα άλλο γράμμα από παλιά.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.