jester7 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1, 2009 Καλησπέρα,χθές αγόρασα το εν λόγω ups http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.701313 και σήμερα αποφάσισα να κάνω έναν έλεγχο απλά τραβώντας την πρίζα της τροφοδοσίας του ups.Για κακή μου τύχη,ο υπολογιστής έσβησε και στο ups άναψε η ένδειξη fault.Το σχετικό software του ups μου έδειχνε load 40% όσο αφορά το σύστημα και 94.7% (κολλημένο απο το πρωί) την μπαταρία του ups.Στο σύστημα μου έχω ένα 700αρι τροφοδοτικό οπότε δεν περίμενα το ups να μου κρατά τον υπολογιστή για 25 λεπτά αλλά δεν περίμενα κιόλα να μην κρατά ούτε στιγμή.Έχει να προτείνει κανείς τίποτα ή λέτε να απευθυνθώ στην εταιρία για προβληματικό?Υ.Γ. στο δεύτερο pc που έχω (κατεβαστήρι) με 400αρι τροφοδοτικό δουλεύει κανονικά....
viper1442169065 Φεβρουάριος 1, 2009 #2 Φεβρουάριος 1, 2009 προφανως δεν αντέχει το ups.και γω που έχω το ίδιο mustek έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα.Και ας μην φτάνω τα ον ονομαστικά watt του ups.
jester7 Φεβρουάριος 1, 2009 Author #3 Φεβρουάριος 1, 2009 προφανως δεν αντέχει το ups.και γω που έχω το ίδιο mustek έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα.Και ας μην φτάνω τα ον ονομαστικά watt του ups.Εσένα σου δείχνει οτι η μπαταρία είναι στο 100%?
viper1442169065 Φεβρουάριος 2, 2009 #4 Φεβρουάριος 2, 2009 Εσένα σου δείχνει οτι η μπαταρία είναι στο 100%?Πάντα εκεί γύρω είναι.Και αν ρίξω την ασφάλεια για δοκιμή, πέφτει αμέσως..Και η μπαταρία έχει αλλαχτεί πριν 1-2 χρόνια.Δεν είναι και τελειωμένη..Μου φαίνεται πρέπει να πάρω και 2ο για να μοιράσω τις συσκευές..Αλλιώς το πουλάω και πέρνω ένα πιο δυνατό..
viper1442169065 Ιανουάριος 24, 2010 #5 Ιανουάριος 24, 2010 Έχω παρατημένο εδώ και καιρό το 600αρι MUSTEK.Κάποια στιγμή είχε σταματήσει να δουλεύει και το άφησα στην άκρη. Το έχω ανοιγμένο και είπα σήμερα να δω τι παίζει με την ασφάλεια. Από τα 3 μπριζάκια πίσω, το ένα έχει το σήμα της ασφάλειας. Το αφαίρεσα το μπριζάκι, αλλά η ασφάλεια έχει κάτι περίεργες βίδες που πρώτη φορά βλέπω και κανένα νορμά κατσαβίδι δεν τις βγάζει. Πώς στο καλό τις βγάζω? Επίσης στο πάνω μέρος του UPS έχει μια πλακέτα και έχει 2 κόκκινες ασφάλειες.Λέτε να θέλουν και αυτές αλλαγή?
vgiozo Ιανουάριος 24, 2010 #6 Ιανουάριος 24, 2010 Επιδημία έχει πεσει στα Mustek μου φαίνεται......εγώ από τα δύο Mustek 800V που έχω το πρώτο (που υποστήριζε το σύστημα PC1 της υπογραφής) είχε αρχίσει να κλείνει μόνο του χωρίς να έχει προηγηθεί πτώση του ρεύματος κι ενώ οι ενδείξεις του δεν μαρτυρούσαν τίποτε περίεργο (100% φορτισμένη η μπαταρία και μέχρι 30% φορτίο αν θυμάμαι καλά)...τελικά το αποσυνέδεσα, γιατί υπήρχε κίνδυνος να προκαλέσει ζημιά από το τίποτα...Το δεύτερο το έχω ακόμη στο παρόν σύστημα (PC3 της υπογραφής) και τον τελευταίο καιρό λειτουργεί ωσάν να μην λειτουργεί καθόλου...δλδ κλείνει αμέσως σε οποιαδήποτε πτώση του ρεύματος - δύο μάλιστα σήμερα το πρωί (φορτίο 15-17% και μπαταρία στα 100%)...Υπάρχει μια πιθανότητα να είναι ακόμη εντός εγγύησης, οπότε λέω να το επιστρέψω...το βρίσκω απαραδεκτο...λες και έχουν ημερονηνία λήξης και χωρίς να παρέχουν σχετικές ενδείξεις αυτά τα ups...Κρίμα, γιατί στην αρχή, λόγω καλής λειτουργίας και τιμης, είχαν κερδίσει την εμπιστοσύνη μου, σε βαθμό να τα προτείνω ως καλές λύσεις και σε άλλους...
viper1442169065 Ιανουάριος 26, 2010 #7 Ιανουάριος 26, 2010 Ακριβώς τα ίδια κάνει το 800αρι μου όπως σε σένα το 2ο.Σβήνει με το παραμικρό ενώ οι ενδείξεις είναι στο full.θα πάω να δοκιμάσω άλλη μπαταρία.Αν δεν αλλάξει τίποτα, θα δω τι θα γίνει.Κανείς που να ξέρει για αυτά που ρωτάω πιο πάνω για το 600άρι?
sakattack1442169065 Ιανουάριος 26, 2010 #8 Ιανουάριος 26, 2010 εγω εχω 600αρι 3 χρονια+ και 800αρι 2χρονια, που δουλευουν.
melissa_virus Ιανουάριος 26, 2010 #9 Ιανουάριος 26, 2010 1200άρι 3,5 χρόνια με 2 pc πάνω και αυτό που μου έκανε πριν 2 μήνες κάπου ήταν ενώ η μπαταρία ήταν full, να κλείσει το pc σε μια διακοπή ρεύματος και να μείνουν όλα τα λαμπάκια του ups ανοιχτά. Σαν να κόλλησε δλδ. Το άνοιξα, έβγαλα τη μπαταρία, το άφησα εκτός μπαταρίας για κανά 10ωρο και μετά το ξανασύνδεσα και όλα οκ. Από τότε έχουν γίνει καμιά 50αριά διακοπές ρεύματος και δεν με πούλησε. λειτουργεί άψογα. Αν σου κάνει και σένα τα ίδια και μπλοκάρει και μένει με τα λαμπάκια όλα αναμένα σαν να δίνει ρεύμα, ενώ το pc έχει σβήσει σου προτείνω να το ανοίξεις πάρα μα πάρα πολύ προσεκτικά και να αποσυνδέσεις τους πόλους της μπαταρίας/ων. αν θες βοήθεια pm. me.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.