στελιος2009 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1, 2009 γεια σαςέχω ένα μεγάλο πρόβλημαπριν 1 βδομάδα είχα κατεβάσει γύρο στα 200 κομμάτια mp3με internet donwload managerκάποια κομμάτια τα είχα βάλει στον e ξωτερικό δίσκο σε ένα φάκελοκαι τα αλλα ήτανε μέσα στον downlad managerσήμερα πήγα να μετακινήσω αυτά που ήτανε στον download managerμαζί με αυτά που ήτανε στον εξωτερικό δίσκοσε ένα άλλο φάκελοτο theme είναι κατά περίεργο τρόποτα αρχεία που ήτανε στον e "χοτερκο" δίσκο "εξαφανιστακανε" όπως και αυτάαπό internet download managerκαι δεν υπάρχουνεόταν παο στον donwoad manager λέει ότι the φιλε has been movedτο θέμα είναι ότι έκανα search αλλα δεν τα βρίσκει πουθενάόπως και από τον φάκελο του εξωτερικού δίσκου δεν υπάρχουνε τα αρχείαέκανα recover μήπως είχανε διαγραφτεί αλλα λέει ότι δεν υπάρχουμε διαγραμμένα αρχεία "ποθενα" σε κανένα δίσκοέκανα search στα vista αλλα δεν τα βρίσκουνε πουθενάμπορείτε να μου πείτε τι έχει γίνεικαι πως θα τα βρω;';;έχω τρελαθεί και δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω"ειπισις" είχα κατεβάσει 2 iso αρχεία από ένα παιχνίδιπου τα 2 ίσιο ήτανε στο destop στα vista αλλα ούτε αυτά υπάρχουνεπουθενά είναι όλα άφαντα σαν να μην υπήρχανε ποτεαυτό το φαινόμενο πρώτη φορα το βλέπωμπορείτε να μου "εξξιγισετε" τι έχει γίνεικαι τι πρέπει να κάνω;υπάρχουνε; δεν υπάρχουνε;στελιος2009 added 0 Minutes and 44 Seconds later...μπορεί κάποιος να με "βιοιθισει"παιδιά έκανα τα πάνταsearch κτλδεν βρίσκει τίποτατι έχει γίνει;;;;;;;;;
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.