chdimis Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31, 2009 Μου παγώνει στο boot.Μετα απο 5-6 reset ξεκινάει αλλά σε ανύποπτο χρόνο μπορεί να κολλήσει πάλι.Έχω dual boot με Ubuntu kai XP.Μπορει να κολλήσει και πριν την ανίχνευση δισκων.Έχω βάλει σε default settings to bios αλλά τα ίδια και χειρότερα.Υπάρχει περίπτωση να δουλεύει 3 μέρες συνεχόμενα χωρίς να κολλήσει.Το πρόβλημα είναι σίγουρα σε hardware αλλά τι.Καμιά ιδέα;Gigabyte 81945P4 3,6 7754gb ram 667 ddrII3 hd (2 sata 1 ide) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιανουάριος 31, 2009 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2009 Μήπως κατά την εκκίνηση έχεις απάνω κάποιο usb stick/drive? Πολλές μητρικές το παθαίνουν αυτό Link to comment Share on other sites More sharing options...
chdimis Ιανουάριος 31, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2009 Τα έβγαλα όλα. Άφησα keyboard -mouse Link to comment Share on other sites More sharing options...
chdimis Φεβρουάριος 14, 2009 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2009 Mετά από ψάξιμο παρατήρησα ότι ο επεξεργαστής μου κάνει παιχνίδια.Μια πέφτει μια ανεβάινει σε δευτερόλεπτα.Δεν μου έχει ξανασυμβεί.Η cpu είναι 3.6 και οι τιμές εναλλάσονται μεταξύ 2,8 και 3,6. Στο bios τα έχω default. Ιδεα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
stealth1442169213 Φεβρουάριος 14, 2009 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2009 Εχεις αφησει το C1E support στο enabled η στο auto και κατεβαζει τον multiplier οταν ειναι σε idle,βαλτο στο disabled και θα σταματησει.stealth Link to comment Share on other sites More sharing options...
slaught Φεβρουάριος 14, 2009 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2009 Μηπως σου κανει τπτ udervoltage?Γι κοιτα και θερμοκρασιες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stealth1442169213 Φεβρουάριος 14, 2009 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2009 Το ΕIST κανει undervolting και μπορει να δημιουργησει τετοια προβληματα αν ειναι ενεργοποιημενο οταν κανεις overclocking.stealth Link to comment Share on other sites More sharing options...
αντωνης 55 Φεβρουάριος 14, 2009 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2009 είχα πάθει ακριβώς το ίδιο με ένα pentium 4 σε mobo asus p5ld2 775 socket και πήγα στο plaisio και μου είπανε ότι φταίει το cpu και μου το αλλάξανε!πράγματι τελικά αυτό ήτανε νομιζω γιατί μετά για ένα 6μηνο που το είχα ακόμη δεν μου το ξανάκανε άλλα πριν τον πας για φτιάξιμο βεβαία και αν αξίζει και αν θέλεις κανε τις ρυθμίσεις που σου λένε τα παιδιά στο bios παίζει πολλή να είναι κάτι από εκεί πειραγμενο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chdimis Φεβρουάριος 15, 2009 Author #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2009 Ευχαριστώ.Τελικά άλλαξα σε disable to C1E και σταθεροποιήθηκε η cpu.Τα παγώματα όμως ζουν και βασιλεύουν.Κι εγώ υποψιάζομαι cpu ή mobo.Τι ακριβώς δεν ξέρω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.