ballantinedekker Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30, 2009 ΕΧΩ ΑΤΙ READON HD 2600 PRO ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ, Η ΟΠΟΙΑ ΒΓΑΖΕΙ ΕΞΟΔΟ VGA ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΗΡΑ ΜΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ LG LCD 47" , Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΒΙΣΜΑ RBG(PC) ΣΑΝ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ ΔΗΛΑΔΗ, ΟΤΑΝ ΣΥΝΔΕΩ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΕ ΤΗΝ LCD ΜΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΙΚΟΝΑ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΤΑ VISTA ΕΠΕΙΤΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΙΚΟΝΑ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΙΧΟ!!!!!!!ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΩ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΤΗΣ ΕΠΑΝΕΚΙΝΗΣΗΣ ΜΟΥ ΞΑΝΑΝΟΙΓΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΕ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΦΟΡΤΩΣΟΥΝ ΤΑ WINDOWS ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΑ WINDOWS . ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ WINDOWS ΜΕ SAFE MODE!!! ΚΑΙ Η ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ WINDOWS NORMALLY!!! ΑΝ ΠΑΤΗΣΩ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ SAFE MODE ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΑ WINDOWS ΜΕ ΕΙΚΟΝΑ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΙΧΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ!!!!!ΑΝ ΠΑΤΗΣΩ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ NORMALLY ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΟΠΩΣ ΑΡΧΙΚΑ , ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΙΚΟΝΑ ΑΛΛΑ ΜΟΝΑΧΑ ΙΧΟ!!!!!!ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΣ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΙΓΟΝΤΩΣ!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιανουάριος 30, 2009 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2009 Καλωσήρθες Οι περισσότεροι δε θα σου απαντήσουν αν γράφεις greeklish άλλωστε δεν είναι επιτρεπτό σύμφωνα με τους κανόνες. Είμαστε Ελληνικό forum και γράφουμε Ελληνικά. Κάνε μια επεξεργασία στο κείμενό σου (κάτω δεξιά το κουμπάκι Edit) και γράψε το στα Ελληνικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ballantinedekker Ιανουάριος 30, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2009 ΑΝ ΜΠΟΡΕΙς ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΕΙΣΕΙΣ ΠΕΣ ΜΟΥ!!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddoctor Ιανουάριος 30, 2009 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2009 2. Δεν γράφουμε κεφαλαία, είναι σαν να φωνάζεις και κουφοί δεν είμαστε στο φόρουμ..... Αναφορικά με το προβλημά σου, ξαφνικά το έκανε? Άλλαξες κάτι από ηardware? Έβαλες μήπως καινούργιο driver για την κάρτα γραφικών? Το πρόβλημα το έχεις με την οθόνη ή με την τηλεόραση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιανουάριος 30, 2009 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2009 Κανονικά κάτω δεξιά θα βλέπεις ένα κόκκινο εικονάκι που γράφει ΑΤΙ.Από εκεί, μπορείς να ρυθμίσεις τι θα δείχνει η κάθε οθόνη. Το πρόβλημα είναι, ότι η κάρτα σου (2600 pro) στέλνει στην τηλεόραση κάποια ανάλυση που δεν την καταλαβαίνει, ή δεν είναι ρυθμισμένο να στέλνει καθόλου.Το ότι σου δείχνει μέχρι εκείνη τη στιγμή, είναι γιατί φορτώνει τον driver που αυτός έχει τις ρυθμίσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ballantinedekker Ιανουάριος 30, 2009 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2009 οσο αναφορα το θεμα μου το προβλιμα το εχω με την lcd, θελω να σινδεσω το pc με την lcd,αλλα δεν μπορω διοτι δεν εχω εικονα οταν φορτωνουν τα windows,αλλα εχω ιχο!!!!!τι πρεπει να κανω!!!!!!?????!!!!!!!ballantinedekker added 2 Minutes and 21 Seconds later...αρα ρε φιλε για να καταλαβω πρεπει να κανω καποιες ρυθμισεισς πρωτα στην καρτα γραφικων με την οθονη του pc κ επειτα να συνδεσω το pc με την lcd!!!!!???????!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ιανουάριος 30, 2009 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2009 αρα ρε φιλε για να καταλαβω πρεπει να κανω καποιες ρυθμισεισς πρωτα στην καρτα γραφικων με την οθονη του pc κ επειτα να συνδεσω το pc με την lcd!!!!!???????!!!!!!!!!!! Το χεις. Αν συνδεεις την tv με dsub/dvi επελεξε να στελνει εικόνα και στις 2 εξόδους. Εχει αρκετες επιλογες διαλεξε αυτη που σε βολευει. Αν συνδεεις με svideo τοτε απλα ενεργοποιησε την εξοδο αυτη. Τα παραπανω γινονται απο το CCC. (τις ρυθμισεις της καρτας γραφικών) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ballantinedekker Ιανουάριος 30, 2009 Author #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2009 σορρυ ρε φιλε αλλα ειμαι και καινουριος απο αυτα.......το dsub/dvi ειναι ιδιο με το vga (εξοδος της καρτας γραφικων μου) και rbg(βισμα που εχει η lcd μου)αν ναι μιπωσ ξερεις πωσ θα κανω της ρυθμισεις???????? παντως σε ευχαριστω για ολα!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kinq1 Ιανουάριος 30, 2009 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2009 Μάλλον η ανάλυση που έχεις στα windows είναι μεγαλύτερη από αυτή που υποστηρίζει η tv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ballantinedekker Ιανουάριος 30, 2009 Author #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2009 αφου ρε φιλε στο pc βαλει 1280Χ1024 και στην lcd μου υποστηριζει 1920Χ1080!!!!!!!!κανω λαθος,μηπως εννοεις κατι αλλο?????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThorLite Ιανουάριος 31, 2009 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2009 Ταυτοχρονα να συνδεσεις και τα 2 μονιτορ δεν μπορεις ωστε να εχεις εικονα τουλαχιστον στο PC μονιτορ για να δεις τη παιζει.Ακομα βαλε στο DVI της καρτας γραφικων τον adaptora DVI σε RGB που εχουν ολες οι καρτες γραφικων στο κουτι τους και συνδεσε εκει την TV. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ιανουάριος 31, 2009 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2009 Ταυτοχρονα να συνδεσεις και τα 2 μονιτορ δεν μπορεις ωστε να εχεις εικονα τουλαχιστον στο PC μονιτορ για να δεις τη παιζει.Ακομα βαλε στο DVI της καρτας γραφικων τον adaptora DVI σε RGB που εχουν ολες οι καρτες γραφικων στο κουτι τους και συνδεσε εκει την TV.+1____________________________Θα πας στις ρυθμισεις της καρτας γραφικών, δεξί στην επιφάνεια εργασίας κλικ στο καταλιστ κοντρόλ σέντερ.Εκει θα πας στο πεδιο ρυθμισης πολλαπλών οθονών και θα ενεργοποιήσεις την εξοδο που σε ενδιαφέρει.DVISVIDEODSUB(VGA) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kinq1 Ιανουάριος 31, 2009 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2009 αφου ρε φιλε στο pc βαλει 1280Χ1024 και στην lcd μου υποστηριζει 1920Χ1080!!!!!!!!κανω λαθος,μηπως εννοεις κατι αλλο??????ναι αυτό εννοούσα νόμιζα ότι η tv υποστηρίζει 1366χ768, ή ότι το pc 1600x1200 και μετά δεν μπορούσε να απεικονίσει τόσο υψηλή ανάλυση. ααα Μπορεί να έχεις στο pc 1280x1024 αλλά με 75Ηz ενώ η lcd να υποστηρίζει μέχρι 60hz??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ballantinedekker Ιανουάριος 31, 2009 Author #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2009 εμενα ι καρτα γραφικων μου ειναι εχει εξοδους 2 vga κ 1 svideo!!!σορρυ αλλα επειδη δεν ειμαι κ πολυ καλος σε αυτα dvi τι ειναι??? και κατι αλλο οταν παω στο ccc δεν βρισκω καμια επιλογη για το ποια εξοδο θελω να επιλεξω να εχει εικονα!!!βρηκα αυτες τις επιλογες στο ccc:Graphics Adapter:1.ATI Radeon HD 2600 PRO [sync Master]Display Detection OptionSelect how CCC will detect display devices:-Detect whenever CCC is opened. or-Use manual detection only(i must click the Detect button)If my device is not detected...-Force TV detect. or-Force Component Video detection.αυτα εχει και ακομα εχει στο display properties μια επιλογη που λεει selected display on: ati radeon hd 2600 prosync master(το ονομα της οθονης του pc μου) [single]αλλα ειναι κειμενακι αυτι ι επιλογη,δηλαδη μπορω να γραψω αυτο που θελω εγω!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ballantinedekker Ιανουάριος 31, 2009 Author #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2009 αα οκ θα το δοκιμασω !!!!!!!!!!!σε ευχαριστω ρε φιλε!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.