Jump to content

Tv tuner (USB) για Windows 7 σε netbook (Acer A150L)

cv01302

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Όπως λέει ο τίτλος, θέλω να ρωτήσω αν μπορώ να βάλω σε netbook (και συγκεκριμένα στο Acer aspire ONE A150L) που του έχω βάλει να τρέχει windows 7 32-bit, κάποιο usb tv tuner.

Δυστυχώς δεν μπορώ να βρω κάτι στον γούγλη, το μόνο που βρήκα - από θέμα drivers - είναι πως ό,τι έχει υποστήριξη για Vista θα έχει και στα 7 (εννοείται πρέπει να ψάξω ξεχωριστά για το κάθε item).

Το κυρίως πρόβλημα είναι αν ο επεξεργαστής μπορεί να "σηκώσει" το usb tv-tuner . Δεν θέλω για capture, μόνο για να βλέπω τα κανάλια :)

Noμιζω οτι ειναι κάπως νωρις να ψάχνεις hardware που σίγουρα θα παίζει σε windows 7.

Απο την άλλη ο atom μια χαρα θα παιξει μια καρτα τηλεόρασης. Σιγα τις τρελές απαιτήσεις....

Οι απαιτήσεις σίγουρα έχουν ανέβει ειδικά για usb tv tuners.Πάντως το AverMedia AverTV Hybrid+FM που δοκίμασα έπαιξε δίχως πρόβλημα..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.