cv01302 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29, 2009 Όπως λέει ο τίτλος, θέλω να ρωτήσω αν μπορώ να βάλω σε netbook (και συγκεκριμένα στο Acer aspire ONE A150L) που του έχω βάλει να τρέχει windows 7 32-bit, κάποιο usb tv tuner. Δυστυχώς δεν μπορώ να βρω κάτι στον γούγλη, το μόνο που βρήκα - από θέμα drivers - είναι πως ό,τι έχει υποστήριξη για Vista θα έχει και στα 7 (εννοείται πρέπει να ψάξω ξεχωριστά για το κάθε item). Το κυρίως πρόβλημα είναι αν ο επεξεργαστής μπορεί να "σηκώσει" το usb tv-tuner . Δεν θέλω για capture, μόνο για να βλέπω τα κανάλια Link to comment Share on other sites More sharing options...
manolis1442169134 Ιανουάριος 29, 2009 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2009 Noμιζω οτι ειναι κάπως νωρις να ψάχνεις hardware που σίγουρα θα παίζει σε windows 7.Απο την άλλη ο atom μια χαρα θα παιξει μια καρτα τηλεόρασης. Σιγα τις τρελές απαιτήσεις.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Ιανουάριος 29, 2009 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2009 Οι απαιτήσεις σίγουρα έχουν ανέβει ειδικά για usb tv tuners.Πάντως το AverMedia AverTV Hybrid+FM που δοκίμασα έπαιξε δίχως πρόβλημα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.