Jump to content

Αναζητηση καρτας γραφικων

Viper-kt

Recommended Posts

Η VF900 της toxic είναι ήσυχη αλλά ανεπαρκής για έστω και μικρό OC στην κάρτα. Την έχω δοκιμάσει σε 4830 OCed και σε futuremark stability χτύπησε 100στάρα. Η ψύκτρα της non-toxic είναι ποιο θορυβώδης, αλλά ρυθμιζόμενη από tray tools, και σε full στροφές πολύ ποιό αποδοτική

Τελικα βρηκα την dual slot μτχ σε πολυ καλη κατασταση (λιγων εβδομαδων) και την αγορασα.

Σε idle εχω 43 βαθμους με 16% ανεμιστηρα (CCC). Η διαφορα στον θορυβο απο την Χ1900 ειναι αρκετα μεγαλη (καταλαβα την διαφορα με το που ανοιξε ο υπολογιστης).

Σε load ακομα δεν την εχω δοκιμασει.

Οποτε πιστευω οτι η Musashi δεν χρειαζεται, προς το παρον. Εκτος κι αν ειναι τοσο καλη ωστε να μειωσω τον θορυβο, χωρις αυξηση θερμοκρασιας.

Ευχαριστω πολυ ολους για την βοηθεια σας και τις πληροφοριες που δωσατε (για αλλη μια φορα:) )

• 3 weeks later...
Προσεξε μόνο η μητρική σου να ειναι crossfire γιατι η συγκεκριμένη καρτα θέλει δύο θέσεις PCI Express

Αν και αργησες μερικες εβδομαδες:033: η καρτα δεν θελει 2 PCI Express, 2 θεσεις PCI θελει λογω συστηματος ψυξης.

• 3 weeks later...

φιλε μου καλε και αγαπημενε μην φτασεις στο σημειο να βλαστιμας παρε μια nvidia στα ιδια λεφτα υπαρχει μια επιπλοκη που δεν θα σου αρεσει με αυτες τις καρτες οι drivers!θα μπλεξεις ασχημα με τα ati catalyst....εχω μια ατι3870 και πεδευομαι δεν θελω να τα περασεις,μια συμβουλη σου εδωσα το ξερω δεν σε βοηθησα.....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.