tzibiboss Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28, 2009 Εχω το σύστημα της υπογραφής.χτες δοκίμασα να του βάλω μια 4850. όλα καλα την κουμπώνω ανοίγει το pc σε ανάλυση 15χ7 κατεβάζω του τελευταίους drivers κάνω το ρεστάρτ, βλεπω το post αλλά την ώρα που πάει να μπέι στα windows σβήνει η οθόνη. Έβαλα και παλιότερους drivers αλλά τα ίδια. μόνο χωρίς τους drivers ανοιγει το pc αλλά ξέρετε σε τι ανάλυση. τί μπορεί να συμβαίνει??
vagos2221416003330 Ιανουάριος 28, 2009 #2 Ιανουάριος 28, 2009 βλέπω είχες μια 8600 κάρτα της nvidia...έκανες unintsall τους driver τις παλιάς κάρτας???
TASOS Ιανουάριος 28, 2009 #3 Ιανουάριος 28, 2009 Εχω το σύστημα της υπογραφής.χτες δοκίμασα να του βάλω μια 4850. όλα καλα την κουμπώνω ανοίγει το pc σε ανάλυση 15χ7 κατεβάζω του τελευταίους drivers κάνω το ρεστάρτ, βλεπω το post αλλά την ώρα που πάει να μπέι στα windows σβήνει η οθόνη. Έβαλα και παλιότερους drivers αλλά τα ίδια. μόνο χωρίς τους drivers ανοιγει το pc αλλά ξέρετε σε τι ανάλυση. τί μπορεί να συμβαίνει??Την πρώτη φορά που μπαίνεις Windows μετά την εγκατάσταση των Catalyst ... προφανώς η ανάλυση είναι στο μέγιστο ... και μάλλον δέν μπορεί να ανταποκριθεί η οθόνη σου ... για αυτό σβήνει.
tzibiboss Ιανουάριος 28, 2009 Author #4 Ιανουάριος 28, 2009 Τους drivers τους έβγαλα πρίν βάλω την 4850. Μάλλον αυτό που λέει ο TASOS φταίει αλλά πώς 8α αλλάξω την ανάλυση χωρίς να βλέπω. 1440χ900 είναι η οθόνη μου. :(
vageo Ιανουάριος 28, 2009 #5 Ιανουάριος 28, 2009 Για να αλλάξεις την ανάλυση μπορείς:1. να μπεις σε safe mode πατώντας κατά το POST το F5 (ή το F8) 2. από τις επιλογές που υπάρχουν να διαλέξεις Enable VGA Mode3. έτσι θα ξεκινήσει ο Η/Υ και θα μπορέσεις να αλλάξεις την ανάλυση σε τιμές που το επιτρέπει η οθόνη σουΒέβαια δεν γνωρίζω αν θα λυθεί και το αρχικό πρόβλημα που περιέγραψες.
tzibiboss Ιανουάριος 28, 2009 Author #6 Ιανουάριος 28, 2009 Μάλλον απάντησα γρήγορα πρίν.δεν είναι το πρόβλημα η παραπάνω ανάλυση γιατί αν ήταν το μονιτορ θα μου έγραφε το σχετικό out of range. (το δοκίμασα με την nvidia) με την ATI απλά τώρα μόλις μπάινει στα windows γράφει no signal και σβήνει.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.