Jump to content

Μια απλή ερώτηση για DFI

mark1442169121

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γειά σας παιδιά ,

Προσπαθώ να βρώ απάντηση στο ερώτημα αν η μητρική που έχω ,

LANPARTY UT ICFX3200 - T2R/G μπορεί να αναβαθμιστεί με τους νέους 45νμ

επεξεργαστές , όπως πχ τον Ε8500 . Σε ερώτηση που έκανα στην DFI μου είπαν ... μάλλον όχι .

Εχει κανείς γνώμη από εμπειρία ;

στην DFI μου είπαν ... μάλλον όχι .

Εεεεελαααα η καληηη τεχνικη υποστηριξηηηηηη... εεεελαααα πααααρεεε παρε παρεεεεεεεεε..... ελααααα οτι παρειειειες 3 ευραααααα 3 ευρααααααα:D :003:

• 10 months later...

Χρόνια πολλά σε όλους ...

Μετά από αρκετό καιρό αποφάσισα να κάνω το bios update προκειμένου να δω αν αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα ώστε να αγοράσω τον Ε8500 ...

Μόλις έκανα το update κά8ε λίγο μπλέ οθόνες , reboot ... με τον Ε6320 πάνω ...

Τελικά παίζει η όχι ; Αν όχι θα να κοιτάξω για ολική αναβάθμιση ...

Κατι θα αλλαξε στα timings το BIOS σε σχεση με το προηγουμενο και δεν αρεσε στις μνημες γι αυτο και οι μπλε οθονες.Αν και εχει πολλες ρυθμισεις δοκιμασε να βαλεις τασεις και timings manual.

ευχαριστώ για την απάντηση ...

manual ? χαμός γίνετε φίλε μου εκεί μέσα απο ρυθμήσεις ... παίζει καμοιά βοήθεια ;

Αν άλλαζα τον επεξεργαστή μήπως δεν θα είχα και μπλε οθόνες ή είναι standar θέμα μνημών ;

ευχαριστώ για την απάντηση ...

manual ? χαμός γίνετε φίλε μου εκεί μέσα απο ρυθμήσεις ... παίζει καμοιά βοήθεια ;

Αν άλλαζα τον επεξεργαστή μήπως δεν θα είχα και μπλε οθόνες ή είναι standar θέμα μνημών ;

θελει καπιοες ρυθμίσεις τωρα για να στρώσει,δοκίμασε πρωτα ενα default!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.