Futuristic Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17, 2005 Το πρόβλημα μου έχει ως εξής. Στήνω ένα Web site στον υπολογιστή μου, το οποίο το σχεδιάζω κυριώς με frontpage 2003. Σαν server χρησιμοποιώ τον apache. Το προβλημά μου είναι το εξής.Προσπάθησαν να βάλω hit counter απο το frontpage αλλά δεν ανοίγει προφανώς επειδή δεν έχω τα extensions. Προσπάθησα μετά να φτιάξω κάτι σε php αλλά τζίφος. Δεν μου τις ανοίγει τις σελίδές.Μπορεί να μου πει κανείς τι να κάνω κ αν έχει να μου δώσει κάνα scriptακι για την δουλειά.Στο site που θέλω θα έχει μία κεντρική σελίδα και καμια 50αριά με διάφορα θέματα. Θέλω ένα counter σε κάθε folder/σελίδα ξεχωριστά.γενικοτερα οποιαδήποτε πληροφορία για php ευπροσδεκτη.Ευχαριστώ.
chriss Φεβρουάριος 20, 2005 #3 Φεβρουάριος 20, 2005 Να σε ρωτήσω , πως κόλλησε το frontpage με την PHP????
Kanonieris Φεβρουάριος 21, 2005 #4 Φεβρουάριος 21, 2005 Αρχική απάντηση από chriss Να σε ρωτήσω , πως κόλλησε το frontpage με την PHP???? Την ίδια απορία έχω και γω
chriss Φεβρουάριος 21, 2005 #5 Φεβρουάριος 21, 2005 Ασε που για να παίξουν τα extensions ρίχνεις πολύ κλάμα μέχρι να δουλέψει
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.