eliaselias_0 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27, 2009 Παιδιά αγόρασα το SAMSUNG 22X SUPER WRITEMASTER SPEED PLUS, το εγκατέστησα στο pc και αυτό δεν τον αναγνωρίζει σαν εγγραφέα, παρά μονάχα σαν μοναδα cdrom. -Είναι δυνατόν αυτό; -Μήπως έκανα καμιά πατάτα;-Μήπως πρέπει να του βάλω κάποιο driver;-Και πως θα βρω αυτό το driver?Ευχαριστώ
eliaselias_0 Ιανουάριος 27, 2009 Author #3 Ιανουάριος 27, 2009 Δοκιμασες να γραψεις και δεν γραφει?Δοκίμασα να δημιουργήσω ένα dvd με το power cinema se for everio (προγραμμα για την κάμερα jvc) και μου βγάζει μήνυμα: No Burning Device Has Been Found.Η βασικότερη αιτία είναι αυτή που ανησυχώ. Στο παλιό dvd είχα πραγματοποιήσει αρκετές εγγραφές με αυτό το πρόγραμμα.Τι ήθελα τις αλλαγές ε;Έλα ντε.
EliasKir Ιανουάριος 28, 2009 #4 Ιανουάριος 28, 2009 Eγω ειχα προβλημα με ενα Sata DVD-R NEC και του αλλαξα θυρα. Δοκιμασε το μηπως ειναι σε τιποτα slave sata.
eliaselias_0 Ιανουάριος 28, 2009 Author #5 Ιανουάριος 28, 2009 Eγω ειχα προβλημα με ενα Sata DVD-R NEC και του αλλαξα θυρα. Δοκιμασε το μηπως ειναι σε τιποτα slave sata.Στο Sata 1 έχω βάλει τον σκληρό και στομ Sata 2 έχω βάλει το dvd r/rw
apotsi Ιανουάριος 28, 2009 #6 Ιανουάριος 28, 2009 Για δοκίμασε και με κανένα ImgBurn. Ή με κανένα Nero.
Alexisferos Ιανουάριος 28, 2009 #7 Ιανουάριος 28, 2009 η πολύ απλά δοκίμασε την τελευταία έκδοση του προγράμματος που χρησιμοποιείς για να γράψεις.οι βασικότερες αναβαθμίσεις σε τέτοια προγράμματα γίνονται για να υποστηρίζουν καινούργιες συσκευές και τεχνολογίες.
chem_631 Ιανουάριος 29, 2009 #8 Ιανουάριος 29, 2009 Δοκίμασα να δημιουργήσω ένα dvd με το power cinema se for everio (προγραμμα για την κάμερα jvc) και μου βγάζει μήνυμα: No Burning Device Has Been Found.Η βασικότερη αιτία είναι αυτή που ανησυχώ. Στο παλιό dvd είχα πραγματοποιήσει αρκετές εγγραφές με αυτό το πρόγραμμα.Τι ήθελα τις αλλαγές ε;Έλα ντε.Με αυτο το προγραμμα εχω και εγω προβλημα. Ισως δεν ειναι η συσκευη αλλα το προγραμμα. Οπως σου ειπαν δοκιμασε με ΝΕΡΟ η κατι τετοιο για απλη αντιγραφη.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.