Jump to content

Partition και ταχύτητα

DaLooney

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Δεν ξερω αν κολλαει στο ολο thread αλλα θελω να ρωτησω

Εχω δυο 640gb δισκους και θελω να τους κανω raid για ταχυτητα.

Τωρα το θεμα ειναι θελω να βαλω Vista ultimate και να εχω σε ενα πολυ μικρο χωρο του δισκου το λειτουργικο ΚΑΙ ΜΟΝΟ ... και στον υπολοιπο χωρο προγραματα κτλ ...(music movies κτλ θα τα βαλω σε εναν εξωτερικο...)

Αυτο πως μπορει να γινει? partition στο raid? θα εχει επιπτωσεις στην αποδοση? ΕΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ...

Δωστε μου λιγο τα φωτα σας γιατι θελω να το στησω σιγα σιγα

Ευχαριστω

Μπορειτε να μου πειτε τι progs θα χρειαστω και πως θα γινει να το κανω ?

Πρωτα θα κανω setup βιστα και μετα? η απο πριν?

• 3 months later...
ωραια ευχαριστω

Εγω θα ήθελα να ρωτήσω κάτι αλλο εδω.

Αν υποθέσουμε οτι έχεις εναν 640 Gb HHD και εναν εξωτερικό HDD. Θα έχω ταχυτητα αν κανω partition στον 640GB να βάλω το λειτουργικο και στο υπολοιπο προγράμματα και στον εξωτερικο να εχω παιχνιδια μουσικη και ταινίες?

Απο θέμα ασφάλειας ειναι καλυτερο απο το RAID0 σιγουρα αλλά απο ταχυτητα πως θα ειναι ???

Το Partition δεν συγκρινεται σε ταχυτητα με καποιο raid.Το τεραστιο πλεονεκτημα του ομως ειναι οτι ας πουμε σε εναν 500αρη δισκο κρατας 60gb για λειτουργικο προγραμματα κλπ κ περνας ολα τα αρχεια σου στα υπολοιπα 440gb.Ετσι ανα πασα στιγμη τραβας ενα φορματ κ δεν χανεις απολυτως ΤΙΠΟΤΑ εκτος μονο απο προγραμματα που τα ξαναεγκαθιστας.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.