anle Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26, 2009 Παιδια καλημερα,ανοιγω αυτο το θεμα γιατι θα ηθελα την γνωμη σας για το συστημα μου το οποιο δεν παει καλα!!!!Το συστημα μου αποτελειται απο:INTEL QUAD 9550+COOLERMASTER CPU FANASUS MAXIMUS FORMULACORCAIR DOMINAITOR 1066 (2X2)POWERCOLOR 4870ENERMAX 625 WATT MODULARHD SEAGATE 320G+HD SEAGATE 750GSAMSUNG DVDRWMIDI TOWER LIANLI PC7FB καιλειτουργικο WIN XP PRO SP3 ENGΛοιπον κοιτατε να δειτε τι γινετε.........τρεχω bench(διαφορα) και μετα απο λιγο (το πολυ 20 δευτερα)παγωνουν ολα και γραφει το εξης παντα"I Direct3DDevice9 :: Present failed:Device lost (D3DERR_DEVICELOST).......(μερικες φορες μαλιστα μου πεταει μπλε οθονη και γραφει "ati2dag dump of phiscal memory"Να προσθεσω οτι εχω κανει και format και εχω εγκαταστησει την τελευταια εκδοση απο directx απο Microsoft........καθως και ολα τα τελευταια udates απο drivers (ati 8.12 κτλ)Τινα κανω;;;Να φταιει η καρτα γραφικων;;;;μηπως ειναι μικρο το τροφοδοτικο;;;Οποιος πιστος .......ας δωσει ενα χερι βοηθειας!!!
Aggelos21 Ιανουάριος 26, 2009 #2 Ιανουάριος 26, 2009 κοίτα εφόσον έχεις κάνει format και έχεις όλες τις αναβαθμίσεις που είπες..θα σου έλεγα να είσαι επιφυλαχτικός με τη μητρική σου δεν βλέπω να είναι από τίποτα άλλο...ψάξε το λίγο ακόμα kia αν δεν βρείς φως "ελενξε" αυτό που σου είπα..
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.