Jump to content

Κρασαρει το συστημα, τι να κανω;;;;;

anle

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παιδια καλημερα,ανοιγω αυτο το θεμα γιατι θα ηθελα την γνωμη σας για το συστημα μου το οποιο δεν παει καλα!!!!

Το συστημα μου αποτελειται απο:

INTEL QUAD 9550+COOLERMASTER CPU FAN

ASUS MAXIMUS FORMULA

CORCAIR DOMINAITOR 1066 (2X2)

POWERCOLOR 4870

ENERMAX 625 WATT MODULAR

HD SEAGATE 320G+HD SEAGATE 750G

SAMSUNG DVDRW

MIDI TOWER LIANLI PC7FB και

λειτουργικο WIN XP PRO SP3 ENG

Λοιπον κοιτατε να δειτε τι γινετε.........τρεχω bench(διαφορα) και μετα απο λιγο (το πολυ 20 δευτερα)παγωνουν ολα και γραφει το εξης παντα"I Direct3DDevice9 :: Present failed:Device lost (D3DERR_DEVICELOST).......(μερικες φορες μαλιστα μου πεταει μπλε οθονη και γραφει "ati2dag dump of phiscal memory"

Να προσθεσω οτι εχω κανει και format και εχω εγκαταστησει την τελευταια εκδοση απο directx απο Microsoft........καθως και ολα τα τελευταια udates απο drivers (ati 8.12 κτλ)

Τινα κανω;;;Να φταιει η καρτα γραφικων;;;;μηπως ειναι μικρο το τροφοδοτικο;;;

Οποιος πιστος .......ας δωσει ενα χερι βοηθειας!!!

κοίτα εφόσον έχεις κάνει format και έχεις όλες τις αναβαθμίσεις που είπες..θα σου έλεγα να είσαι επιφυλαχτικός με τη μητρική σου δεν βλέπω να είναι από τίποτα άλλο...ψάξε το λίγο ακόμα kia αν δεν βρείς φως "ελενξε" αυτό που σου είπα..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.