geo7dlx Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25, 2009 Κατ' αρχας χαρηκα αφανταστα που ακουσα τα νεα σχετικα με το Athens Digital Week 2009 και το τι θα παιχτει απο μερους μας.Παμε στο ψητο. Εχοντας επι 3αμιση χρονια την MSI P965 Platinum Edition και οντας πληρως ικανοποιημενος για τις υπηρεσιες εκμαθησης που μου προσεφερε (εκεινη το ξερει:045: ) ηρθε η ωρα εχοντας την μισο-καψει να παμε στο επομενο σταδιο. Μια πολυ καλη μητρικη προς το extreme για να μην αλλαξω παλι για ενα εξισου μεγαλο διαστημα.Δωστε μου λιγο χρονο να κανω μια μικρη ερευνα αγορας και να σας πω αναμεσα σε ποιες θα ειμαι και να ακουσω υστερα και τις δικες σας προτασεις.Θα τα ξαναπουμε συντομα, μεχρι τοτε ομως..... ''www.HellasTech.net.tf'' salutes you. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Linos801442169065 Ιανουάριος 25, 2009 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2009 [offtopic mode] Ολους μας εχει αγγιξει η οικονομικη κριση.Pm me αν θελεις να βαλεις banner στο pctechnology [offtopic mode]Στο θεμα για τη μητρικη τωρα:Σκοπευεις να αλλαξεις πλατφορμα ή ψαχνεις μια μητρικη για να αντικαταστησεις αυτη που εχεις στο συστημα σου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
geo7dlx Ιανουάριος 25, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2009 Αν λεγοντας να αλλαξω πλατφορμα εννοεις να παω σε AMD τοτε οχι. Σκοπευω να μεινω σε Intel. Θα κρατησω για τωρα τον core2duo e6600 μου και τις ddr2 μνημες μου. Στο μελλον βλεπουμε. Οποτε οπως καταλαβαινεις μιλαμε για Socket 775 σταθερα. Απο καταστηματα εμπιστευομαι κυριως το Πλαισιο αν σε βοηθαει καθολου. Δεν με εχει απογοητευσει ποτε. Αν θες μπορεις να χρησιμοποιησεις την custom μηχανη αναζητησης απο το site μου για να εχεις πιο αμεσα και συγκεκριμενοποιημενα αποτελεσματα.:001:Edit: Το ιδιο ισχυει για ολους. :001: Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS Ιανουάριος 25, 2009 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2009 Από χρήματα ?Υπάρχει κάποιο όριο ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pokemon6401442169101 Ιανουάριος 25, 2009 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2009 Θα έλεγα να περιμένεις και την καλή σειρά της Gigabyte για AM3, και μετά αποφασίζεις.http://www.gigabyte.com.gr/global/el/pages/mb_081218_amd_ud3/data/tech_0801218_amd-models.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS Ιανουάριος 25, 2009 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2009 Θα έλεγα να περιμένεις και την καλή σειρά της Gigabyte για AM3, και μετά αποφασίζεις.http://www.gigabyte.com.gr/global/el/pages/mb_081218_amd_ud3/data/tech_0801218_amd-models.htmΜάλλον σου ξέφυγε το παρακάτωΑν λεγοντας να αλλαξω πλατφορμα εννοεις να παω σε AMD τοτε οχι. Σκοπευω να μεινω σε Intel. Θα κρατησω για τωρα τον core2duo e6600 μου και τις ddr2 μνημες μου. Στο μελλον βλεπουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexisferos Ιανουάριος 25, 2009 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2009 Αν λεγοντας να αλλαξω πλατφορμα εννοεις να παω σε AMD τοτε οχι. Σκοπευω να μεινω σε Intel. Θα κρατησω για τωρα τον core2duo e6600 μου και τις ddr2 μνημες μου. Στο μελλον βλεπουμε. Οποτε οπως καταλαβαινεις μιλαμε για Socket 775 σταθερα. Απο καταστηματα εμπιστευομαι κυριως το Πλαισιο αν σε βοηθαει καθολου. Δεν με εχει απογοητευσει ποτε. Αν θες μπορεις να χρησιμοποιησεις την custom μηχανη αναζητησης απο το site μου για να εχεις πιο αμεσα και συγκεκριμενοποιημενα αποτελεσματα.:001:Edit: Το ιδιο ισχυει για ολους. :001:στο πλαίσιο stock house εχει μερικές φτηνές.εως πολύ φτηνές για να κάνεις την δουλειά σου.εγώ πήρα μια asus p5k απο rma, ειναι απόλυτος καινούργια και πλήρως μα πλήρως λειτουργική.σκέψου το.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
geo7dlx Ιανουάριος 25, 2009 Author #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2009 Και εγω προς τα εκει τεινω. Απλα θα ηθελα να σας παραθεσω αναμεσα σε ποιες ειμαι. Δωστε μου λιγο καιρο.:001:Και κατι ακομα. Θα ηθελα να μου θυμησετε την σειρα των chipsets μετα το P965 που φοραω τωρα. Δεν τα θυμαμαι καλα αυτα. Πχ. πρωτα το p35 μετα p45 ή τελως παντων με οποια σειρα ειναι. Συν αυτα της Nvidia. Αυτα ειναι αλλα? Ξεχωριστα? Το ιδιο ισχυει και για την AMD? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Linos801442169065 Ιανουάριος 25, 2009 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2009 Το τhread αυτο Γιωργο ειναι για την μητρικη σου ΚΑΙ ΜΟΝΟ.Αν θες να διαφημισεις το site-blog σου, σου ειπα να μου στειλεις PM για να κανονισουμε τους ορους κατω απο τους οποιους θα γινει η προβολη του.Θα γινει σχετικη εκαθαριση των post για αρχη...Linos80 added 1 Minutes and 57 Seconds later...Και για να μην παρεξηγηθουμε...Business is business my friend!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
geo7dlx Ιανουάριος 25, 2009 Author #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2009 Right you are!!!!No hard feelings.:001:Εκανα το σχετικο edit απο μονος μου στο πρωτο post που ηταν και το μεγαλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
geo7dlx Ιανουάριος 26, 2009 Author #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2009 Λοιπον, εχουμε και λεμε. Βρηκα στο Αιγαλεο στο Multirama την Asus P5Q Deluxe στα 125 euro.Τωρα κατι αλλο. Μπαινω σημερα στο Πλαισιο Stock House στο site και ξαφνικα ολες σχεδον οι μητρικες ειχαν εξαφανιστει. Αυτο με φερνει σε πολυ δυσκολη θεση αφου σκοπευα να αγοραζα ισως την Asus striker 2. Αυτο αλλαζει τα δεδομενα.Θελω η μητρικη να ειναι ανθεκτικη στο overclokcking με περιθωρια, και φυσικα να μου ''συγχωρεσει'' και κανενα λαθακι λογω σχετικης απειριας.Οι μνημες μου ειναι DDR2 Muskin με timings 4-4-4-12 αν δεν κανω λαθος 800αρες και τρεχουν δοκιμασμενα στην τωρινη μητρικη μου στα 1066.Τι θα κανω δεν ξερω.:022:Επισης κοιταω τις εξης:DFI LP DK X48-T2RS (s775, DDR2, X48)Asus P5QC (s775, DDR2/3, P45)Το γιατι το multirama εχει την P5Q Deluxe 125 στο μαγαζι και το Πλαισιο την εχει απο Internet 184,20 δεν το ξερω. Αν ξερετε κατι πειτε το παρακαλω.DFI Lanparty JR GF9400T2RS (s775, DDR2, VGA)Ξερετε για αυτην την μητρικη ρε παιδια, τι chipset φοραει? Αντι να λεει οπως στις αλλες μετα το δευτερο κομμα (,) το chipset παει και μας πεταει οτι εχει on-board vga:011: . Αααα, και μιας και το ειπα, θα ενεργοποιηθει η τεχνολογια Hybrid SLI σε αυτην την μητρικη, εαν την παρω και βαλω πανω της την Asus ENGTX260 896MB που εχω?DFI LP DK P45-T2RS Plus (s775, DDR2, P45)Λεει οτι εσπασε το ρεκορ στο SuperPi. Ειναι ομως παλεοτερη απο την παραπανω με την On-Board VGA. Αρα η προηγουμενη δεν ειναι καλύτερη αναμεσα σε αυτες τις 2?Απο e-shop.gr δεν θα παρω. Οποτε δειτε τα παραπανω και πειτε και εσεις κατι παραπανω :043: αν θελετε. Εδω θα ειμαι. Εχει καλες τιμες παντως το Multirama.Υ.Γ.: Τις DFI δεν τις ξερω. Οποτε ακουω γνωμες. Βλεπετε παντως σε τι περιπου κοστος κειμενομαι.Ευχαριστω εκ των προτερων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS Ιανουάριος 26, 2009 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2009 Βρηκα στο Αιγαλεο στο Multirama την Asus P5Q Deluxe στα 125 euro.Αν έχεις γράψει σωστά τα παραπάνω ... μήν ψάχνεις άλλο.Πήγαινε πάρτην.Αλλά μάλλον έχεις κάνει λάθος το μοντέλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
geo7dlx Ιανουάριος 26, 2009 Author #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2009 Θα πρεπει να το ξαναελενξω. Αν ειναι πειτε μου γνωμες γιατι θα παω ή σημερα ή αύριο πρωι πρωι.Edit: Σημερα λιγο δυσκολο πλεον....Για την συγκεκριμενη μητρικη το σκεφτομαι και πιο ακριβη να ειναι, να εχω κανει δηλαδη λαθος στην τιμη που ειδα. Το πολυ πολυ την παιρνω απο το Πλαισιο. Θυμαμαι τί...... Party εκανε ο στελιος στο Athens Digital Week στο event στο γκαζι....... Μιλαμε για πολλα γκαζια με τα LN2....... περιμεναμε ποση ωρα για να..... ξεπαγωσει μετα!!!!!Ο μονος μου ενδοιασμος ειναι το γεγονος οτι ειναι P45 και οχι X48, το οποιο αν δεν κανω λαθος (διορθωστε με) ειναι πιο νεο.Αλλα για τις αλλες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Ιανουάριος 26, 2009 #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2009 δν ειναι πιο καινουργιο.σε ημερομηνιεσ κοιμενονται στα ιδια επιπεδα.απλως το Χ48 το εχει δηλωσει η ιντελ σαν extreme chipset ενω το Ρ45 ως multimedia chipset.Η κυρια διαφορα τους αφορα το crossfire.αμα εχεις crossfire με το Ρ45 τοτε οι καρτες τρεχουν 8x η μια και 8x η αλλη.ενω αμα εχεις Χ48 τρεχουν στα 16x η μια και 16x η αλλη.απο οτι εχω ακουσει δν βλεπεις και μεγαλη διαφορα στις επιδοσεις.μικροπραγματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
geo7dlx Ιανουάριος 26, 2009 Author #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2009 Οκ λοιπον. Περνουμε ανασα για να διαβασουμε παρακατω. Σε μια περιεργη σειρα γεγονοτων καταφερα μεσα σε λιγες ωρες να μαθω οτι απο μεθαυριο το budget θα ανεβει στα 260 euro. Αυτοι οι γονεις μου, πολυ μ' αγαπανε!!!!Τωρα ακουω ελευθερα προτασεις extreme. Παιρνω μονο μητρικη (και ποια?) και κραταω τον core2duo e6600 μου? Παιρνω μητρικη πιο φτηνη και παιρνω και επεξεργαστη και τα συνδυαζω καλλα (και ποιον/ους συνδυασμους προτεινετε?)Ψυκτρα δεν θα αλλαξω εχω μια τουμπανο την Enzotech Ultra X. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS Ιανουάριος 26, 2009 #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2009 Γνώμη μου ... επέλεξε μεταξύ των:1)Asus P5Q απλή στα 118,002)Asus P5Q-E στα 155,002)Asus P5Q Deluxe στα 184,00Οι διαφορές τους πέραν του εξτρά εξοπλισμού υπέρ της Deluxe ... είναι και στο κύκλωμα τροφοδοσίας το οποίο είναι καλύτερο στην Deluxe πάλι.Ασε τις DFI γιατί είναι λίγο πιό σύνθετες στο κομμάτι του o/c Link to comment Share on other sites More sharing options...
geo7dlx Ιανουάριος 26, 2009 Author #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2009 Ναι αλλα αν αντιμετωπισω δυσκολιες με dfi ας πουμε, θα εχω εσας να ρωτησω οτι χρειαστω! Οσο ομως θυμαμαι εκεινη την P5Q Deluxe του stelara στο event τοτε..... αααχχχ ααχχ αχΟι P5N ειναι παλαιοτερες ετσι? Τι πιο καινουριο εχουν οι Q? (μεταξυ αλλων κατι για τους QUAD υποψιαζομαι. Με την P5Q-DELUXE θα υποστηριζεται Penryn?)Επισης, με budget μεχρι 260 euro δεν εχετε κατι καλυτερο να προτεινετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Ιανουάριος 26, 2009 #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2009 maximus formula 2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.522634και μονο που την βλεπεις καταλαβαινεις περι τινος προκειται Link to comment Share on other sites More sharing options...
geo7dlx Ιανουάριος 26, 2009 Author #19 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2009 Δεν την εχει ουτε το Multirama ουτε το Πλαισιο. Απο το E-shop εγω δεν ψωνιζω φιλε μου. Εχω πικρες εμπειριες απο πολλους συγγενεις. Ουφ! Αυτο ειναι προβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Ιανουάριος 26, 2009 #20 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2009 και εγω εχω κακες εμπειριες απο e-shop.αλλα ετυχε μια στις τοσες.οι υπολοιπες αγορες ειναι μια χαρα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.