Jump to content

A8N-SLI Deluxe NF4 tips and tricks

mariosalice

Recommended Posts

Φιλε mariosalice

μηπως ξερεις εαν υπαρχει κανενα modded bios για την A8n-SLi Deluxe που εχω γιατι με το 1008 bios που ειμαι τωρα η ταση για της μνημες δεν παει πανω απο 3.0v

Αυτην την στιγμη τρεχω εναν 3200+ στα 2415Mhz (268x9) στα 1.55v με διαιρετη 333 και τις μνημες (GEIL GLX1GB3200DC ULTRA X 1024MB PC3200 που ειναι BH5) με 2-2-2-5-22-16 στα 220 με 3.0v. Οι μνημες δεν πανε στα 230 με αυτη την ταση σε αυτα τα timings, μου κρασαρει λιγο πριν μπει στα xp και πιστευω οτι 8α θελει 0.1-0.2v ακομα για να μου παει 230-240.

Ο επεξεργαστης μου ξερω οτι παει 2500-2550 με αερα που εχω τωρα οποτε εχω περιθωριο να ανεβω και απο κει αμα βρω το καταλληλο bios.

Επισης να ρωτησω ακομα εαν υπαρχει καποια ρυθμιση μεσα στο bios ( και οχι μεσα απο τα xp με το A64Tweaker) να αλλαξω εαν γινετε το TRC και το idle timer της μνημης.

ευχαριστω

• Replies 263
  • Created
  • Last Reply

Με διαιρέτη DDR333 η μνήμη τρέχει στα 220MHz όταν έχεις τον επεξεργαστή στα 9X268=2412MHz. ’ρα η μνήμη σου δεν πάει ούτε στα 220 με 3v.

Γιατί όμως θέλεις σφιχτά timing? Θα παίζεις παιχνίδια ή θα τρέχεις benchies?

Για παιχνίδια η ταχύτητα και η σταθερότητα που θα πάρεις από αυτή τη μητρική θα είναι ότι καλύτερο.

Πάντως υπάρχουν mods της μητρικής που είναι εύκολα στην εφαρμογή και δίνουν παραπάνω τάση.

Αρχική απάντηση από mariosalice

Ώπα τώρα το πρόσεξα.

Λάθος οδηγούς εγκατέστησες.

Οι 6.82 που έβαλες είναι για AMD Intel X16

Απορώ πως σου δουλεύει.

Θα έχει data corruption και άλλα κουφά.

Όταν έκανες εγκατάσταση τα Windows έβαλες μια δισκέττα με τους RAID οδηγούς και πάτησες F6.

Τι έκδοση ήταν οι οδηγοί στη δισκέττα?

Τους 6.70 έπρεπε να εγκαταστήσεις.

http://www.nvidia.com/object/nforce_nf4_winxp32_amd_6.70.html

Ρίξε μια γρήγορη ματιά και στο πρώτο ποστ.

Xμμμ δεν το ξερά, να σαι καλά βρε Μάριε και ανησύχησα, τώρα το κατεβάζω, θα σου πω τα αποτελέσματα όταν το δοκιμάσω :)

Αρχική απάντηση από mariosalice [Σήμερα, στις 17:30]

Με διαιρέτη DDR333 η μνήμη τρέχει στα 220MHz όταν έχεις τον επεξεργαστή στα 9X268=2412MHz. ’ρα η μνήμη σου δεν πάει ούτε στα 220 με 3v.

Δεν το καταλαβα αυτο ακριβως, αλλα επαναλαμβανω οτι οι μνημες παιζουνε κανονικα στα 220 σε 2-2-2-5-22-16 αφοτου ανεβασα την ταση για τις μνημες στην μητρικη στα 3.0v. Το προβλημα μου ειναι οτι η μητρικη δεν ανεβαζει αλλη ταση για να παω πιο ψηλα. Οπως ειπα με αυτη την ταση παντως δεν πανε 230, το 225 δεν το εχω δοκιμασει. Μια χαρα βγαζει και το pifast στα 220 και γενικως δεν μου εχει βγαλει κανενα προβλημα. Αποψε μαλλον θα τρεξω και το stresscpu για να ειμαι σιγουρος..

Γιατί όμως θέλεις σφιχτά timing? Θα παίζεις παιχνίδια ή θα τρέχεις benchies?

Για παιχνίδια η ταχύτητα και η σταθερότητα που θα πάρεις από αυτή τη μητρική θα είναι ότι καλύτερο.

Η βασικη χρηση που γινεται στο pc ειναι κανα παιχνιδι και internet browsing. Ο μονος λογος που θελω να δω που θα το παω με τα υλικα που εχω στα χερια μου ειναι μονο η τρελλα μου και η περιεργεια να δω ποσο ψηλα μπορει να παει αρκει να ειναι σταθερο να κανω την δουλιτσα μου :p

Εαν θυμασαι απο τις πρωτες σελιδες του thread αυτου εχω κανει πειραματα με την μητρικη αυτη αρκετα και σου ειχα γραψει για κατι μνημες Corsair Cas2 που ειχα αγορασει απο την checkmate που ητανε τελειως μουφα και βγαζανε στο spd 3-3-3-8 ενω επρεπε να ειναι cas2. Τελικα ενω ειχα παρει τηλεφωνο και μου ειχανε πει να τις παω πισω να τις δουνε, κατι το καλοκαιρι κατι τρεχαματα με την κορη μου δεν τις πηγα ποτε πισω και μου εμεινε το αποθημενo..

Προσφατα αγορασα την Abit Fatal1ty SLi μητρικη γιατι η asus δεν εχει πολλες επιλογες για overclocking και γιατι δεν μπορουσα να βρω την dfi διαθεσιμη. Δυστηχως ομως η abit επεστραφει στο e-shop λογω του γνωστου προβληματος που εχει με την συνεργασια των usb ports της με usb hubs και με το πιστωτικο πηρα αυτες τις Geil (http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.554969). Οπως καταλαβαινεις τωρα που εχω μνημες BH5 επιτελους και εχω μεινει παλι με την asus θελω να δοκιμασω να την παω την asus οσο μπορω για να φυγει και το αποθημενο ρε αδελφε..:p

Πάντως υπάρχουν mods της μητρικής που είναι εύκολα στην εφαρμογή και δίνουν παραπάνω τάση.

Εαν θα μπορουσες να μου πεις που μπορω να τα βρω θα σου ημουνα υποχρεος γιατι δεν εχω την δυνατοτητα να αλλαξω μητρικη αυτην την εποχη. Οτι κανω με αυτην..

Περαν αυτου ηθελα να μαθω εαν γινετε να αλλαξω στο bios ( και οχι μεσα απο τα xp με το A64Tweaker) το TRC και το idle timer της μνημης γιατι απο οτι διαβασα στα παλια ποστ που μου ειχες γραψει το 22 που εχω στο TRC οτι "Δείχνει πρόβλημα του controller του επεξεργαστή που έχεις να συνεργαστεί με τη μνήμη 2Χ512 DDR400 (PC3200) με default timing"

ευχαριστω

Μάριε είχες απόλυτο δίκιο, σήμερα έβαλα τους 6.70 και όλα μια χαρά. ΤΗΧ για τη συμβουλή :)

@idlebonez: ωραία οθόνη ;):T:

Τι τα θες τα mods ?

Αφού επιμένεις όμως ....

Μόνο μην πεις οτι δεν σε προειδοποίησα.

Για vdimm δες εδώ

Εύκολη και σχετικά ακίνδυνη μετατροπή που θέλει ένα κολλητήρι και δύο καλώδια με φις.

Θα δώσει 3.3v στη μνήμη. Ξεκουμπώνοντας τα φις έχεις αμέσως τα κανονικά volt της μητρικής.

Για vcore δες εδώ

Αυτό δεν το συνιστώ. Μπορείς να ανεβάσεις μέχρι 1.65 volt μέσα από το clockgen όπως και με παλιότερα BIOS.

Η μητρική έχει τη δυνατότητα να ανεβάσει τα volt μέχρι 1.65v αλλά περιορίζεται από τα νεώτερα BIOS.

Αυτό έγινε επειδή η AMD διαπίστωσε πρόβλημα με τους διπύρηνους όταν το vcore είναι μεγαλύτερο από 1.55v.

Modded BIOS dυστυχώς δεν υπάρχει.

Δεν μπορείς να παίξεις με τα timming της μνήμης παρά μόνο μέσα από το Α64Tweaker.

Υπάρχει και τρόπος να αλλάξεις το SPD αλλά είναι πολύπλοκος.

Αλήθεια γιατί διάλεξες BH5 μνήμες που θέλουν πολύ τάση?

Πώς να τις συνδυάσεις με μια μητρική που δίνει τάση μέχρι 3v.

Χάθηκαν τόσες και τόσες άλλες άριστες μνήμες?

Οι Crucial Ballistix φτάνουν τα 280 με 2.8v για παράδειγμα ενώ όλες οι TCCD δεν θέλουν ρεύμα.

Κάτσε λίγο με τη μνήμη σου πάλι.

Γιατί κόλλησες αυτή τη φορά στον πολλαπλασιαστή Χ9 αφού ο επεξεργαστής σου έχει πολλαπλασιαστή Χ10?

Θέλεις να φτάσεις τα 2500MHz τον επεξεργαστή σου?

Βάλε 10Χ250=2500MHz διαιρέτη DDR333 και ΗΤΤ Χ4.

Η μνήμη σου θα τρέχει στα 196,15ΜΗz 2-2-2-5 1T μια χαρά.

Γιατί θέλεις παραπάνω τάση για 192,31 ΜΗz?

Είναι κάτω από τα defaults.

Μάλιστα θα σου λεγα να δοκιμάσεις στα 2.8 - 2.9v

Μη μας τρελλάνεις κι αυτή τη φορά όπως και την προηγούμενη και ψαχνόμαστε.

Σου είχε κολλήσει να μη βάλεις διαιρέτη.

Ε δεν γίνεται να παίξει η μνήμη σου και οποιαδήποτε μνήμη σε οποιαδήποτε μητρική στα 250 1Τ 2-2-2-5 ότι τάση και να βάλεις.

’λλοτε ο διαιρέτης σε πειράζει, άλλοτε ο πολλαπλασιαστής ...

Όλο πας πέρα δώθε.

Σταμάτα να κουνιέσαι.

Στάσου σε ένα σημείο να σημαδέψω. :p

Πάντως για υπερχρονισμό δεν είναι αστέρι η Α8Ν-SLI dlx, ειδικά με τις μνήμες.

Τόσο το BIOS όσο και η φιλοσοφία ευνοούν την αθόρυβη και κρύα λειτουργία, τη σταθερότητα και τα γρήγορα γραφικά.

Οι ίδιες μνήμες και ο επεξεργαστής σου πόσο ανέβηκαν στην Abit Fatal1ty?

Έχω και τις τρεις μητρικές της ASUS (A8N-SLI deluxe, A8N-SLI Premium, A8N32-SLI deluxe).

Καλά είσαι με την A8N-SLI deluxe. Δεν χρειάζεται να την αλλάξεις. Καλύτερη δεν θα βρείς.

Εκτός και αν είσαι φανατικός με τον υπερχρονισμό.

Αυτή την οθόνη που έχεις σκέφτομαι να πάρω μελλοντικά.

Dell 2405FPW

- 24-inch Widescreen LCD Display

- Samsung PVA Panel

- 16 ms Response Time

- 8-bit colour (16.7 Million Colours)

- Contrast Ratio: 1000:1

- Native Resolution: 1920x1200

- Pixel Pitch: 0.270 mm

Pros:

- Large viewable area

- Very high native resolution

- Excellent colour reproduction and visual quality

- Excellent viewing angles

- Inexpensive for a 23-inch panel

Cons:

- Motion blurring noticeable in gaming compared to TN panels

Στα παιχνίδια μήπως υστερεί λίγο ή όλα καλά?

Κοιτα τωρα................Εγω θα ελεγα να κανει το 3,3 μοντ,το πιο ευκολο και δεν θα εχει και προβλημα.....(αν εχεις ανεμηστηρα να τις φυσαει),δεν βλεπω λογο να αλλαξει μητρικη,

Τα μικρον ειναι 2*1 γβ ενω τα ΒΗ ειναι 2*512 ...αμα θες 2*512 πολυυυ καλυτερα ΒΗ κυριως λογο τιμης.....(120 ευρω για τις καλυτερες μνημες ειναι πολυ καλα).......Στα 2γβ εξαρταται ποση ορεξη εχεις να παιδευτεις..........(4*512 ειναι πολυ πιο δυσκολο απο 2*1γβ)...

Οσο για την οθονη.........Αμα δεν παιζεις φανατικα FPS ειναι απλα κορυφαια.....

Αρχική απάντηση από gznp [Σήμερα, στις 13:18]

@idlebonez: ωραία οθόνη ;):T:

Ευχαριστω φιλε μου :p

Αρχικα να ευχαριστω και τους 2 για τις απαντησεις ειδικα εσενα Μαριε που δινεις ρεστα καθε φορα. Να'σε καλα ρε φιλε ;)

Αρχική απάντηση από mariosalice [Σήμερα, στις 14:31]

Τι τα θες τα mods ?

Αφού επιμένεις όμως ....

Μόνο μην πεις οτι δεν σε προειδοποίησα.

Για vdimm δες εδώ

Εύκολη και σχετικά ακίνδυνη μετατροπή που θέλει ένα κολλητήρι και δύο καλώδια με φις.

Θα δώσει 3.3v στη μνήμη. Ξεκουμπώνοντας τα φις έχεις αμέσως τα κανονικά volt της μητρικής.

Πω πω βαβουρα το βλεπω αυτο ειδικα τωρα που τα εχω δεσει ολα μεσα στο κουτι. Ηδη με τα προβληματα που αντιμετωπισα με την Abit Fatal1ty που ειχα αγορασει εχω λυσει και εχω ξαναδεσει κουτι 4 φορες μεσα στον τελευταιο μηνα. Θα το ξαναεκανα μονο αμα επαιρνα την Dfi την οποια θελω σαν τρελλος αλλα δεν μπορω τωρα γιατι το εχω παρακανει με τα εξοδα. Οταν εκανα RMA την Abit στο e-shop δεν πουλαγανε την Dfi γιαυτο και και με το πιστωτικο αγορασα της Geil..Τωρα που βλεπω το site παλι την εχουνε βαλει παλι ρε γαμωτο αλλα την εχουνε αλλα 185 ευρω link ενω στο multirama την εχω βρει 139 ευρω link. Μιλαμε για τεραστια διαφορα. Κριμα και εχω και αλλα 40 ευρω πιστωτικο στο e-shop...

Βεβαια για της μνημες υπαρχει παντα και η λυση του OCZ DDR booster..

Για vcore δες εδώ

Αυτό δεν το συνιστώ. Μπορείς να ανεβάσεις μέχρι 1.65 volt μέσα από το clockgen όπως και με παλιότερα BIOS.

Η μητρική έχει τη δυνατότητα να ανεβάσει τα volt μέχρι 1.65v αλλά περιορίζεται από τα νεώτερα BIOS.

Δεν με ενδιαφερει να ανεβω πανω απο 2500MHz αυτην την εποχη οποτε δεν θα ασχοληθω με vcore. Εξαλλου μεχρι να αλλαξω τους σωληνες στο WC συστημα μου απο 1/2 " σε 3/8" για να χωραει μεσα απο τις ετοιμες τρυπες του Case μου, ειμαι με ενα στοκ φαν και η cpu δεν πηγε πιο πανω απο τοσο ακομα και με την Abit.

Modded BIOS dυστυχώς δεν υπάρχει.

Δεν μπορείς να παίξεις με τα timming της μνήμης παρά μόνο μέσα από το Α64Tweaker.

Κριμα, πολυ κριμα :(

Αλήθεια γιατί διάλεξες BH5 μνήμες που θέλουν πολύ τάση?

Πώς να τις συνδυάσεις με μια μητρική που δίνει τάση μέχρι 3v.

Χάθηκαν τόσες και τόσες άλλες άριστες μνήμες?

Οι Crucial Ballistix φτάνουν τα 280 με 2.8v για παράδειγμα ενώ όλες οι TCCD δεν θέλουν ρεύμα.

Δεν ηξερα ποια παρτιδα θα μου κατσει. Αυτες τις μνημες μου της προτεινε ο unstoppable (που τον πρηζω μια ζωη στο msn lol) γιατι επρεπε να παρω κατι απο το e-shop με την πιστωση των 200 ευρω που ειχα απο την επιστροφη της abit και οπως ειπα και πριν τοτε δεν πουλαγανε την dfi. Δεν ειχα πουλησει την Asus μεχρι εκεινη την στιγμη και αποφασισα να παρω μνημες και να κρατησω την Asus. Αυτες οι μνημες απο καποια εποχη και μετα σταματησανε να βγαινουνε σε ΒΗ5 και αρχισαν να κυκλοφορουνε σε TCCD...

Κάτσε λίγο με τη μνήμη σου πάλι.

Γιατί κόλλησες αυτή τη φορά στον πολλαπλασιαστή Χ9 αφού ο επεξεργαστής σου έχει πολλαπλασιαστή Χ10?

Θέλεις να φτάσεις τα 2500MHz τον επεξεργαστή σου?

Βάλε 10Χ250=2500MHz διαιρέτη DDR333 και ΗΤΤ Χ4.

Η μνήμη σου θα τρέχει στα 196,15ΜΗz 2-2-2-5 1T μια χαρά.

Γιατί θέλεις παραπάνω τάση για 192,31 ΜΗz?

Είναι κάτω από τα defaults.

Μάλιστα θα σου λεγα να δοκιμάσεις στα 2.8 - 2.9v

Μη μας τρελλάνεις κι αυτή τη φορά όπως και την προηγούμενη και ψαχνόμαστε.

Σου είχε κολλήσει να μη βάλεις διαιρέτη.

Ε δεν γίνεται να παίξει η μνήμη σου και οποιαδήποτε μνήμη σε οποιαδήποτε μητρική στα 250 1Τ 2-2-2-5 ότι τάση και να βάλεις.

’λλοτε ο διαιρέτης σε πειράζει, άλλοτε ο πολλαπλασιαστής ...

Όλο πας πέρα δώθε.

Σταμάτα να κουνιέσαι.

Στάσου σε ένα σημείο να σημαδέψω. :p

Δεν κουνιεμε περα δοθε, απλα ειμαι ασχετος και δοκιμαζω διαφορους συνδιασμους για να δω ποιος θα μου δωσει καλυτερα αποτελεσματα. Πιστευω οτι ο συνδιασμος που εχω τωρα ειναι αρκετα καλος με βαση τα υλικα που εχω και τους περιορισμους της μητρικης μου (τωρα εχω 2420 με 268Χ9 με την μνημη να βγαινει στα 220 κρατωντας παντα σφιχτα timings). Το πολυ πολυ σκεφτομαι να παω 270Χ9 που πιστευω οτι μου βγαζει ενα πολυ καλο μεσο ορο στην συναρτηση cpu-mem. Εαν κανω λαθος διορθωσε με αλλα νομιζω οτι οι ρυθμισεις αυτες που εχω ειναι καλυτερες απο το να ειμαι σε 240Χ10 με διαιρετη 333 και μνημη στα 200 η απο το 250Χ10 με διαιρετη 333 και μνημη 208.

Οι ίδιες μνήμες και ο επεξεργαστής σου πόσο ανέβηκαν στην Abit Fatal1ty?

το ανεφερα και πριν, ο επεξεργαστης με αερα πηγε 2550, τις μνημες αυτες δεν τις ειχα οταν ειχα την Abit.

Καλά είσαι με την A8N-SLI deluxe. Δεν χρειάζεται να την αλλάξεις. Καλύτερη δεν θα βρείς.

Εκτός και αν είσαι φανατικός με τον υπερχρονισμό.

Φανατικος δεν ειμαι, ασχετος ειμαι, απλα με την βοηθεια του unsto που μου εχει εξηγησει τα βασικα και με ενα καλο site που εχω βρει, το http://math.gogar.com/athlon64.cgi το παλευω να παρω οτι περισσοτερο μπορω απο το θεμα :p

Αυτή την οθόνη που έχεις σκέφτομαι να πάρω μελλοντικά.

Dell 2405FPW

Στα παιχνίδια μήπως υστερεί λίγο ή όλα καλά?

Εγω ειμαι πολυ ικανοποιημενος με την οθονιτσα μου, μου κοστισε 1200 ευρω πριν κανα 6μηνο και πριν απο αυτην ειχα την μικρη της αδελφη την 2005FPW που ειναι 20αρα. Τωρα μαλιστα εβγαλε η Dell και μια 30αρα με 14ms παλι widescreen. Οσο για την αποδοση της σε παιχνιδια εγω εχω συνηθησει πια και δεν με ενοχλει αλλα εννοειται οτι δεν πιανει την αποδοση της Sony GDM W900 (24αρα wide CRT) που ειχα πριν παρω την μκιρη της αδελφη..

Απλα αναφερω οτι εγω απο παιχνιδια παιζω πιο πολυ FPS και συγκεκριμενα COD2.

Γιατί νομίζεις οτι τα 268Χ9=2412 (μνήμη 219,27) είναι καλύτερα από τα 250Χ10=2500 (μνήμη 192,3)?

208 μνήμη δίνει το 9,5Χ263=2499 που αν και φαίνεται καλύτερο, δεν σου το πρότεινα επειδή δεν μου αρέσουν τα μισά αλλά δεν χάνεις να το δοκιμάσεις και αυτό.

Τρέξε μετροπρογράμματα που δεν χακάρονται εύκολα, όπως το 3DMark06 και το PCMark05 και γράψε μας εδώ τα αποτελέσματα. (Με τη μνήμη στα 192,3 τα timing μπορείς άνετα να τα βάλεις 2-2-2-5-10-14).

Η διαφορά θα είναι τόσο μεγάλη που θα τρίβεις τα μάτια σου.

Μου οτι φαίνεται οτι ο Unsto σε μπέρδεψε για να σου το παίζει σπουδαίος :p

Πώς το αποφάσισες και έφυγες από την 24 CRT?

Ρωτάω επειδή αυτή τη στιγμή έχω δυο Sony Multiscan G500 CRT σε dualview και πολύ δύσκολα θα το πάρω απόφαση να τις αποχωριστώ.

Θα το ψάξω και για την 30 Dell που μου λες. Thanks.

Από παιχνίδια FPS παίζω κι εγώ.

Έχω και το COD2, αλλά τους τελευταίους μήνες κόλλησα με το HL2 deathmatch στο Internet.

Αρχική απάντηση από mariosalice [Σήμερα, στις 01:55]

Γιατί νομίζεις οτι τα 268Χ9=2412 (μνήμη 219,27) είναι καλύτερα από τα 250Χ10=2500 (μνήμη 192,3)?

208 μνήμη δίνει το 9,5Χ263=2499 που αν και φαίνεται καλύτερο, δεν σου το πρότεινα επειδή δεν μου αρέσουν τα μισά αλλά δεν χάνεις να το δοκιμάσεις και αυτό.

το ιδιο μου ειμαι και ο unsto για τα μισα γιαυτο και δεν αναφερα καν μισα..χεχε

Με τη μνήμη στα 192,3 τα timing μπορείς άνετα να τα βάλεις 2-2-2-5-10-14).

Η διαφορά θα είναι τόσο μεγάλη που θα τρίβεις τα μάτια σου.

ναι αλλα απο οτι ειπαμε αυτες τις ρυθμισεις μπορω να τις αλλαξω μονο μεσα απο τα xp εε με το Α64 tweaker και εγω προτιμω να τα κανω στο bios που δυστηχως δεν γινεται στην Asus. Αλλα αμα ειναι τοσο μεγαλη η διαφορα και μπορει και φορτωνει το προγραμμα τις ρυμισεις αυτες στο boot των xp θα το δοκιμασω..

Μου οτι φαίνεται οτι ο Unsto σε μπέρδεψε για να σου το παίζει σπουδαίος :p

Μην μου πειραζετε το φιλαρακι :p Ο θεος ξερει τι μπουρδες εχει ακουσει απο το μενα και ακομα με ανεχετε.. :jump:

Πώς το αποφάσισες και έφυγες από την 24 CRT?

Ρωτάω επειδή αυτή τη στιγμή έχω δυο Sony Multiscan G500 CRT σε dualview και πολύ δύσκολα θα το πάρω απόφαση να τις αποχωριστώ.

Θα το ψάξω και για την 30 Dell που μου λες. Thanks.

Μα ρε φιλε μαριε, ναι σουπερ η οθονη που ειχα, οταν βασιλευανε οι CRT ειχα διαβασει ενα αρθρο που την αποκαλουσανε "The Holy Grail of Monitors" αλλα και 40 τοσα κιλα η ατιμη και πολυ χωρος στο γραφειο μου. Απιστευτη ποιοτητα εικονας αλλα ειλικρινα δεν νοιωθω οτι εχω κανει κανεναν συμβιβασμο με την 2405 που εχω τωρα. Ισα ισα που φαινεται πολυ εντυπωσιακη στο γραφειο μου. Για να ειμαι ειλικρινης και με την 20αρα Dell που ειχα παρει στο καπακι μετα την Sony παλι χαρουμενος ενοιωθα. Ολα μια ιδεα ειναι..

φοτο της ο8ονης μου στογραφειο μου που ειναι σε κατασταση πανικου :boxed:

dsc02047b6lp.th.jpg

Χααα χα χα χα χα :happy2:

Πανικός αυτό?

Πεντακάθαρο και τακτοποιημένο είναι.

Αμα δεις το δικό μου θα καταλάβεις τι σημαίνει πανικός.

Είδα και το κουτάκι σου.

Πολύ όμορφο your precious

Sweet (η κόρη σου?)

EDIT

Μήπως θα μπορούσες να μου πεις τις διαστάσεις της εικόνας (ύψος και πλάτος)?

ναι η photo ειναι της κορης μου που ειναι 20 μηνων. Παιζει παντα ανανεωμενη μια photo για wallpaper απο τοτε που γενηθηκε..:)

Αρχική απάντηση από mariosalice [Σήμερα, στις 02:40]

EDIT

Μήπως θα μπορούσες να μου πεις τις διαστάσεις της εικόνας (ύψος και πλάτος)?

Διατασεις για πια εικονα θελεις να σου πω? Εαν μιλας για την οθονη η native αναλυση ειναι 1920Χ1200. Απλα να πω παλι ενα μεγαλο ευχαριστω παλι στον unsto γιατι μετα απο δικια του προτροπη αγορασα και την 20αρα Dell που ειχα αλλα και αυτη που εχω τωρα..

Περιττο να πω οτι με βριζει ακομα που τις αγορασα πριν απο αυτον..:p :P :p

Χωρίς το μοντάκι θα παίζει 250*10 2-2-2-5.

Είπαμε οτι δεν θα γίνει καμμιά μετατροπή. Δεν το είδες?

Πάντως το έκαναν κάποιοι και τους δούλεψε.

Δήλωσαν στο BIOS οτι δίνουν 3v και στην πραγματικότητα η μνήμη παίρνει 3.3v vdimm και τα υπόλοιπα όπως αν έπαιρνε 3v.

Εξήγησε μας λοιπόν γιατί νομίζεις οτι δεν θα δουλέψει αν δώσουμε 3.3v vdimm αντί για 3v με νούμερα.

Νομίζω οτι μόνο ο hipro5 μπορεί να μας πει με σιγουριά αν δουλεύει το mod αυτό.

Το μοντακι ειναι εξαιρετικα απλο...........

Ενωνεις την 3αρα του τροφοδοτικου με την τροφοδοσια των μνημων.....

Που ειπα εγω οτι δεν θα δουλεψει???????Και εγω το ιδιο εχω κανει στην ΜΣΙ μια χαρα.....σε οποια μητρικη και να το κανεις θα δουλεψει...........

Μαλλον παρεξυγησες τη λεξη "γελοιο"(εννοουσα πανευκολο)

ΥΓ:Οτι και να δηλωσεις στο ΒΙΟΣ 3,3 θα παιρνουν αφου με το μοντ παρακεμπτετε το κυκλωμα τροφοδοσιας της μητρικης.......

Ουπς λάθος.

Νόμισα οτι λες πως δεν δουλεύει όταν το χαρακτήρισες γελοίο.

Κι έλεγα μέσα μου "που το πάει τώρα ο εφευρέτης"?

Και επειδή είχα διαβάσει κάτι σχετικό προσπαθούσα να το θυμηθώ κάπως έτσι:

(το βάζω σε quote γιατί μπορεί να μην ισχύουν τα παρακάτω)

Το σλοτ όσον αφορά την τάση δεν παρακάμπτεται εντελώς.

Οι μνήμες παίρνουν δύο ειδών τάσεις.

Κάποια ποδαράκια παίρνουν τα 3.3 και κάποια άλλα άλλη από τη μητρική.

Η δεύτερη τάση υπολογίζεται από την πρώτη με συγκεκριμένο διαιρέτη.

Αρχική απάντηση από apostglen46 [Σήμερα, στις 19:42]

ΥΓ:Οτι και να δηλωσεις στο ΒΙΟΣ 3,3 θα παιρνουν αφου με το μοντ παρακεμπτετε το κυκλωμα τροφοδοσιας της μητρικης.......

και εγω καπως ετσι το καταλαβα οταν το διαβασα αλλα απλα βαριεμε να ξηλωνω τα κουτια παλι.. Η θα παρω ενα ocz ddr booster να κανω την δουλιτσα μου η θα παρω την dfi και τελος. Απο την αλλη μπορει να μην κανω και τιποτα και να μεινω ετσι οπως ειμαι.. :jump:

• 7 months later...

Πέρασαν δύο χρόνια για να γίνει πραγματικότητα αυτό που λέγαμε στο πρώτο ποστ στην ενότητα SLI.

"Το SLI είναι πιθανότατο να υποστηριχθεί και από το crossfire της ΑΤΙ ......"

Με δύο από τις νέες RV570 κάρτες της ATI θα δουλεύει το crossfire και στην Α8Ν-SLI Deluxe, όπως και σε όλες τις SLI μητρικές.

Αρκεί να βάλετε την πλακέτα της μητρικής για απλή και όχι για SLI λειτουργία.

Με αυτό τον τρόπο το ένα slot θα είναι PCIeΧ16 και το άλλο X4.

Μπορείτε πλέον να επιλέξετε ελεύθερα ανάμεσα σε δύο Nvidia κάρτες γραφικών ή σε δύο από τις καινούργιες ATI X1950 Pro (400 και οι δύο μαζί).

• 6 months later...

Καλησπερα! Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση.. δε ξερω αν κανω το ποστ στο σωστο σεκτιον καθως βρηκα το τοπικ σε μια αναζητηση μου στο γκουγκλ για ενα προβλημα που εχω με τη μητρικη...

Εχω τη παραπανω μητρικη και απο χθες το βραδυ το ανεμιστηρακι της εχεις αρχισει να κανει ενα ακρως ενοχλητικο θορυβο.. Δοκιμασα να το ξεσκονισω, να το καθαρισω αλλα το προβλημα παραμενει...

Τι μπορω να κανω;;; Υπαρχει καποια λυση;; Ευχαριστω πολυ για την οποια βοηθεια!

:)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.