Jump to content

πρόβλημα με εξωτερικο δισκο

fxoleras

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

έχω ένα usb wd σκληρό δίσκο. Προχθές πήγα να φτιάξω ένα usb recovery για linux αλλά μαζί με το usb είχα ξεχάσει και το δίσκο συνδεδεμένο..Οπότε το βλάμενο άρχισε να γράφει στο σκληρό αντί για το usb και τον αποσύνδεσα κατευθείαν δε πέρασαν ούτε 2 δευτερόλεπτα.

Τώρα όταν το συνδέω ενώ μου το εμφανίζει κανονικά στη προσθαφαίρεση υλικού και τον device manager , δε μου τον εμφανίζει στο mycomputer :/ Με ένα πρόγραμα( pc inspector) είδα ότι όλα τα αρχεία υπάρχουν μέσα κανονικά και άμα θέλω μπορώ να τα αντιγράψω αλλού αλλά μιλάμε για 300 gb δεδομένα και δεν έχω αύτη τη δυνατότητα :( υπάρχει τρόπος να το φτιάξω χωρίς format και χωρίς να χάσω δεδομένα ?

..υπάρχει τρόπος να το φτιάξω χωρίς format και χωρίς να χάσω δεδομένα ?

Δεν το νομιζω...πρεπει να παρεις τα αρχεια σου, να κατεβασεις το WD Formatter tool και να του κανεις διαμορφωση για να ελθη στα ισια του.

Τα ιδια επαθα και εγω με εναν WD Passport επειδη τον εβγαζα απο πανω χωρις να κανω ασφαλη καταργηση συσκευων υλικου και τωρα τα εχει παιξει, ευτυχως τον ειχα κανει back-up.

stealth

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.