Necro Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24, 2009 Επειδή είχα ένα ατύχημα με τις usb θύρες (τις επεκτάσεις)στο πάνω μέρος του thermaltake armor, δούλευε μόνο η μία. Σήμερα έβαλα ένα καινούργιο usb flash στη μία και απο ότι φαίνεται αυτά τα άσπρα που έχουν οι usb και είναι πάνω τους τα χάλκινα τα μαραφέτια(λολ) ξεκολλήσανε τελείως. Τώρα άλλες φορές μου δουλεύουνε και οι 2, αλλά πριν από λίγο η μία μου πέταγε ένα μήνυμα(power surge, exceeds power limit κάτι τέτοια). Άμα ισιώσω τα χάλκινα δοντάκια όλα δουλεύουν ρολόι. Και έρχομαι στη κρίσιμη ερώτηση. ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΦΩΤΙΆ ΤΟ PC??? :105: :105: Συγγνώμη για τη δραματικότητα της αφήγησης Link to comment Share on other sites More sharing options...
Linos801442169065 Ιανουάριος 24, 2009 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2009 Οχι, δεν υπαρχει ΚΑΜΙΑ τετοια περιπτωση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Necro Ιανουάριος 24, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2009 Οχι, δεν υπαρχει ΚΑΜΙΑ τετοια περιπτωση.Και καλα να είμαι μέσα στο σπίτι να το αντιμετωπίσω αλλά τι θα γινότανε αν δεν ήμουν! Ευχαιρστώ για την απάντηση :098: Link to comment Share on other sites More sharing options...
vaios Ιανουάριος 24, 2009 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2009 ΒΓΑΛΕ ΤΟ ΚΑΛΩΔΙΟ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΙΚΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΜΟΝΩΣΕΙΣ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Necro Ιανουάριος 24, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2009 ΒΓΑΛΕ ΤΟ ΚΑΛΩΔΙΟ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΙΚΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΜΟΝΩΣΕΙΣ.Βασικά το σκέφτηκα αυτό ήδη αλλά δε μπορούσα με μια ματιά να βρω τα καλώδια και τα παράτησα επειδή δουλεύανε οι θύρες. Το θεωρείς αναγκαίο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Ιανουάριος 24, 2009 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2009 Kαλό είναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Necro Ιανουάριος 24, 2009 Author #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2009 ΟΚ με αυτά δε παίζουν, έβγαλα τα καλώδια ευχαριστώ πολύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.