kender Μάρτιος 3, 2005 #21 Μάρτιος 3, 2005 Και εγώ σκέφτηκα για τους ανεμηστήρες αλλά λέω δε πειράζε καλά άμα υπάρχει διάθεση τα πάντα γίνονται οπως τα θες....
power Μάρτιος 15, 2005 Author #22 Μάρτιος 15, 2005 Τελικά το mod ολοκληρώθηκε κατά 80%.Μένει να βάλω plexy στο πλάι (δε βιάζομαι), ίσως κανένα ακόμα χρώμα στο case (μη γίνει όμως και τσίρκο) και να φτιάξω την ψύκτρα να δουλεύει με μικρότερη ταση (για λιγότερη φρασαρία).Ακολουθεί ποστ με μερικές φωτό από την εως τώρα πορεία.
power Μάρτιος 15, 2005 Author #23 Μάρτιος 15, 2005 Το κουτί που είχα μόλις είχα πρωτο γραφτεί στο φορουμ (το μικρόβιο είχε μπει...) με UV και ένα PATA καλώδιο, σε φάση δοκιμής. Το παλιο κουτί πήρε πόδι και ήρθε αυτό το Chieftec:T: Μπήκαν 2x80mm μπροστά και ένα 12mm πίσω, ρυθμιζόμενα με πανελάκι.Η ψύκτρα έφυγε και ήρθε μια Gigabyte (πολύ καλή αλλά πήρα το μοντέλο PRO που κάνει λιγο θόρυβο) Μία νυχτερινή... Και τέλος μια λεπτομέρια Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους σας με τις προτάσεις και τις ιδέες που μου δώσατε. :clap: Υ.Γ. Θυμίζω οτι δε θα ασχοληθώ με o/c οπότε νερά τροφοδοτικά 500w και άλλα τέτοια "ξωτικά" δεν θα μπούν...:hi:
fanisk Μάρτιος 15, 2005 #24 Μάρτιος 15, 2005 Αυτα τα round/sleeved cables ποια ειναι? Ομορφα παντως κ φανταχτερα... Ομορφο κ το αποτελεσμα
Makis Hourdakis Μάρτιος 15, 2005 #26 Μάρτιος 15, 2005 Καλά πας για πρώτη προσπάθεια. Αυτό που μ'αρέσει είναι οτι μπορεί να μην έχεις κάνει τπτ φοβερό από mods αλλά έχεις μαζεμένα καλώδια, πράγμα πολύ σημαντικό... Συμβουλές (βασικά σε εσένα και σε όσους έχουν το ίδιο κουτί):1. Βγάλε ό,τι περιτό υπάρχει μέσα στο κουτί. Ας πούμε το long card holder και τα extra κλιπσάκια για τα 5.25 drives δεν χρειάζονται. Το ίδιο ισχύει και για τη μια 3άδα φατνίων 3.5" από τη στιγμή που έχεις μόνο δυο δίσκους. Μετά μπαίνει άνετα με τρεις περαστές βιδούλες...2. ’μα δείς λίγες σελίδες πριν στο "δείξτε το κουτί σας" θα δείς μια ωραία πατέντα που έκανε ο Κοπρίτης με ένα ψεύτικο πάτο πάνω από τον κανονικό σε ένα HEC και πέρασε τα διάφορα καλώδια της πρόσοψης από κάτω. Σκέφτομαι να το κάνω κι εγώ στην επόμενη περίοδο mods... 3. Προσπάθησε να κρύψεις τις λάμπες. Εγώ τις έχω βάλει αριστερά και δεξιά της πρόσοψης και δεν φαίνονται με κλειστό το καπάκι.4. Τζαμάκι; Η πιο φτηνή και ευέλικτη λύση είναι να κόψεις μόνος σου. Ωστόσο μπορείς κάλλιστα να τα σκάσεις στο εργοστασιακό αν το φοβάσαι ή δεν πιάνουν τόσο τα χέρια σου (όπως εμένα). Το εργοστασιακό του είναι πολύ ωραίο αλλά νομίζω κάνει καμιά 50αρά ...
power Μάρτιος 15, 2005 Author #27 Μάρτιος 15, 2005 Αρχική απάντηση από fANiS_K [Σήμερα, στις 19:06] Αυτα τα round/sleeved cables ποια ειναι? Ομορφα παντως κ φανταχτερα... Ομορφο κ το αποτελεσμα Sharkoon Sata E-shop Sharkoon Floppy E-shop Και το άλλο (PATA) πάλι τέτοιο είναι αλλά δε το βρήκα στο e-shop (μάλλον θα τελείωσε) @Makis Hourdakis Σωστές οι παρατησρήσεις σου. Το bay για τους σκληρούς που φαίνεται άδειο, κρατάει 1 ρυθμιστή στροφών για την ψύκτρα και άλλον 1 για τα ανεμηστήρια. Η πατεντα του κοπρίτη είναι όντως πολύ ενδιαφέρουσα (όπως όλες) Τhank's
Makis Hourdakis Μάρτιος 15, 2005 #28 Μάρτιος 15, 2005 Εγώ την έχω ξηλώσει την κάτω και βρήκα και έβαλα μια βάση για ανεμιστήρα σαν τις υπόλοιπες στη θέση του. Επίσης κάτι άλλο που έχω κάνει και έχει βοηθήσει είναι οτι έχω ανεβάσει τον ένα δίσκο πάνω. Βασικά όταν ήθελα να πάρω το Aerogate II σκεφτόμουνα να ανεβάσω τον ένα δίσκο πάνω και έτσι τελικά πήρα το Cooldrive 4 που είναι ακριβώς το ίδιο συν μια ψύκτρα για δίσκο...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.