navigator Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24, 2009 Τους δίσκους από πλευρά θερμοκρασίας πώς να τους βάλω 1) Εδώ υπάρχει μια απόσταση μεταξύ των 2 δισκων Κάτω είναι ο system wd640 και πάνω το backup samsung f1 1tb 2) Εδώ παρόλο που ο κάτω δίσκος αναπνέει καλυτέρα (system) ο πάνω δίσκος κολλάει στο μέταλλο Τι να προτιμήσω ?
navigator Ιανουάριος 24, 2009 Author #2 Ιανουάριος 24, 2009 Επίσης εδώ που υπαρχει μικρη απόσταση μεταξύ ATI4670 και κάρτας ήχου θα υπάρξει πρόβλημα θερμοκρασίας της ATI ?
Linos801442169065 Ιανουάριος 24, 2009 #3 Ιανουάριος 24, 2009 Ειμαι κι εγω σε αναλογο διλημα αλλα με 6 δισκους.Η καλυτερη περιπτωση ειναι αυτη στην οποια εχεις εναν ανεμιστηρα να τους φυσαει ή εστω να δημιουργει ροη, κατι το οποιο στις φωτογραφιες δεν βλεπω.Δεδομενου οτι ο ζεστος αερας παει προς τα πανω, μαλλον θα πρεπει να επιλεξεις το δευτερο σεναριο.Απλα θα εβαζα τον πιο πολυασχολο (system προφανως) δισκο στην πανω θεση και τον πιο "τεμπελη" storage στην κατω θεση.Αν σε παιρνει για τοποθετηση ανεμιστηρα, προτιμησε εναν αθορυβο χαμηλων στροφων, ο οποιος ισα που θα δημιουργει την απαραιτητη ροη αερα.
vagos2221416003330 Ιανουάριος 24, 2009 #4 Ιανουάριος 24, 2009 πρόβλημα δεν θα έχει η ati αλλά αφού έχεις το άλλο slot Free βάλε την κάρτα στο από κάτω.. τους σκληρούς εγώ λέω καλύτερα είναι στην 2η photo να έχουν λίγο κενό μεταξύ τους...όχι ότι θα δεις διαφορά....
navigator Ιανουάριος 24, 2009 Author #5 Ιανουάριος 24, 2009 Ειμαι κι εγω σε αναλογο διλημα αλλα με 6 δισκους.Η καλυτερη περιπτωση ειναι αυτη στην οποια εχεις εναν ανεμιστηρα να τους φυσαει ή εστω να δημιουργει ροη, κατι το οποιο στις φωτογραφιες δεν βλεπω.Δεδομενου οτι ο ζεστος αερας παει προς τα πανω, μαλλον θα πρεπει να επιλεξεις το δευτερο σεναριο.Απλα θα εβαζα τον πιο πολυασχολο (system προφανως) δισκο στην πανω θεση και τον πιο "τεμπελη" storage στην κατω θεση.Αν σε παιρνει για τοποθετηση ανεμιστηρα, προτιμησε εναν αθορυβο χαμηλων στροφων, ο οποιος ισα που θα δημιουργει την απαραιτητη ροη αερα.Linos τον πολυάσχολο να κολλάει στο μέταλλο ?Δε είναι καλυτέρα να είναι κάτω και να φεύγει η ζεστή από επάνω ?Ανεμιστήρας υπάρχει είναι το πορτοκαλί στην φωτογραφία. Noctua 12-800rpmnavigator added 1 Minutes and 12 Seconds later...πρόβλημα δεν θα έχει η ati αλλά αφού έχεις το άλλο slot Free βάλε την κάρτα στο από κάτω.. τους σκληρούς εγώ λέω καλύτερα είναι στην 2η photo να έχουν λίγο κενό μεταξύ τους...όχι ότι θα δεις διαφορά....Δεν εχει τα αλλα ειναι Pci Express
Linos801442169065 Ιανουάριος 24, 2009 #6 Ιανουάριος 24, 2009 Aν εχεις ανεμιστηρα που τους φυσαει, το πραγμα αλλαζει.Βαλε τους κοντα με τον πολυασχολο επανω.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.