Jump to content



Ψήκτρα για socket 1366 που να χωράει στο κουτί μου ?


istrios1442169073

Recommended Posts

Είμαι σε αναζήτηση ψήκτρας αλλά αντιμετωπίζω μάλλον πρόβλημα χώρου. Το tower είναι το Thermaltake Xaser III 2000A το οποίο δεν θέλω ν αλλάξω και με την περιορισμένη διάθεση ψήκτρας στην Ελλάδα για το συγκεκριμένο socket δεν έχω και πολλές επιλογές. Έχω χάσει και το manual αλλά βρήκα μερικές πληροφορίες στο Internet για τις διαστάσεις αλλά δεν μπορώ να βγάλω άκρη. Μέτρησα το εσωτερικό με χάρακα αλλά και πάλι δεν έβγαλα άκρη:(. Η μόνη ψήκτρα που βρίσκω παραδοτέα είναι η NOCTUA NH-U12P SE 1366

Το κουτί είναι 531 x 206 x 521mm αλλά στο πλάι έχει 2 ανεμιστήρες που μειώνουν αρκετά το πλάτος του... Επίσης για να ξεμπέρδευα μια και σίγουρα θα χωρούσε η Thermaltake V1 AX αλλά δεν μπορώ να την βρώ πουθενά έστω και από εξωτερικό που να στέλνει online Ελλάδα. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη..:032:

Link to comment
Share on other sites

Δε θα ήταν πιό εύκολο να μετρήσεις με ένα χάρακα την απόσταση από τη μητρική, εκεί που έχει τις τρύπες για την ψύκτρα, μέχρι τους ανεμιστήρες;

Επίσης, αν δεν κάνεις αρκετό overclocking, η μαμά ψύκτρα που έχει στη συσκευασία, είναι μιά χαρά.

Link to comment
Share on other sites

Με το O/C δεν τα πάω και πολύ καλά. Ίσως επειδή πάντα ήμουν με stock ψύξη αλλά γενικά δεν το συνηθίζω. Μέτρησα με χάρακα και η απόσταση είναι 14,5 πόντους οπότε ξεχνάω τη Noctua. Απ την άλλη μια και μου λες ότι χωρίς O/C τα πάει μια χαρά και η stock θα προχωρήσω έτσι και βλέπουμε.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.