Jump to content

hdd health reliability

stavpal

Recommended Posts

Υπάρχουν 500 προγράμματα εκεί έξω για σκληρούς δίσκους και το κάθε ένα λέει τα δικά του. Τι να σου πούμε βρε συ; Κοίταξες στην σελίδα του προγράμματος να δεις τι γράφει ο προγραμματιστής του; Στο manual τι αναφέρει το πρόγραμμα για τα μηνύματα που βγάζει; Το κοίταξες; Ρώτησες την WD για το πόσο αξιόπιστο είναι αυτό το πρόγραμμα;

Θα μου πεις "για αυτό είναι τα fora για να μην κάνουμε όλα αυτά και αν δεν ξέρεις παράτα μας και άσε άλλους που ξέρουν να ποστάρουν"

ΟΚ. Έστω ότι σου πω "ΟΚ είσαι μην ανησυχείς." Αν χαλάσει ο δίσκος το 2012 θα ξαναθυμηθούμε αυτό εδώ το thread μετά από 3 χρόνια;

Ένας δίσκος μπορεί να χαλάσει αύριο το πρωί ή σε 20 χρόνια. Δεν μπορείς να ξέρεις. Μπορεί να πας πίσω αυτόν τον δίσκο να πάρεις έναν άλλον που το πρόγραμμα να σου λέει ότι θα είναι ΟΚ μέχρι το 2112 και να σου χαλάσει σε μια βδομάδα.

Γενικά αν δεν έχεις προβλήματα μην αγχώνεσαι τζάμπα. Αν δουλεύει.... μην το φτιάχνεις. Εμένα για έναν Seagate μου βγάζει Health 49%. Σιγά μην κάτσω να αγχωθώ περιμένοντας πότε θα χαλάσει.

Υ.Γ. Sorry για ύφος, δεν θέλω να σε προσβάλω, φιλικά στα γράφω.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.